Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Emyaycım..
Resimde ki ben dğeilimCanım yaa ben yazıyı görmedim hayır o ben değilim hayalimdeki kınalığım :))) Hergün onu bian önce diktireceğim günü bekliyorum :)))

Son düzenleme:
Amin canım saol iri ve kemikli bir yapım var kilomda bölgesel Basen ve yanlarım var.. Orda 78 kiloydum

ben düğünümde 81 kiloydum bi rahatsızlıktan dolayı çok kilo almıştım.eşimlede kısa zamanda tanışıp evlendik kilo vermeye fırsatım olmadı.kiloda olsa güzel gelin oldum.ama düğün cdlerini izlediğimde keşke zayıf olsaydımda diyorum..:))

Bende nişanımda zayıf olmayı isterdim çok beğenerek diktirdiğim elbisem üzerimde o kadar şık durmadığıiçin çok üzülüp çok ağlamıştım diktirdiğim için yeniside alıp masraf yapamazdım:2::2:

güzelsin maşallah düğününde daha güzel olacağına eminim.biz balık etlilerin :)) yüzü güzel oluyo hep şekerim.bir zayıflayalım bak artık o zaman sen.

güzelsin maşallah düğününde daha güzel olacağına eminim.biz balık etlilerin :)) yüzü güzel oluyo hep şekerim.bir zayıflayalım bak artık o zaman sen.

Ben kilo verdiğimde direk yüzüm gidiyo şuan öyleyim..Çok teşekkür ederim canım saol..Bi yazı okumuştum geyik biraz kiloluların neden hep yüzü güzeldir diye..cevap verenlerden bitanesi şuydu çünkü ;tüm vitaminleri bolca aldıklarından,yüzleri güzel olan kızlardır.yüzleri şişmanlıktan gerginleştiği için o gözler felan boyle bi tatlı gelir insana.ma zayıflayınca oyle olmuyor,ya gıdık çıkıyor sarkıyor,yada çöküyor o güzelim yüz.

halt etmiş o diyen..şuan yüzünmü gitti?olsun ya genede güzel yüz güzel dir. deişmez.

tuğçeeeeeeeeee çoookkk tatlısın çok güzelsin ayrıca abartılı kilon yok ben çok begendim valla sakın kendini sıkma yemin ederim moral olsun diye deil ciddi sölüyorum canım benimm

.............................................

Eklentiler

• $281938_10150270426034704_1882846_n.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…