Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bende diyorum nerde bu kız dün öğlen gitti gelmedi..
Afiyet olsun ohhhhhhhhhh

deli kız ne demiş gerçi bizim büyütmeye ihtiyacmız yok pardon
çiço he kaptım bunu

Günaydın Kızlar..Nasılsınız??

Kahvaltımı yaptım geldim
Consantre Çayım
300 Ml Süt Shake karışımı
2 Bardak Su

Öğlene evden haşlanmış Tavuk ve Brüksel lahanası getirdim onları yicem

evet kilolarımız var ama biz onlardan kurtulmaya karar verirsek her şey yoluna girecektir ben şubat başında başladım hedefim bebek sahibi olabilmek kilo vermem bunun için önemli şimdi neler yapabiliriz

evet kilolarımız var ama biz onlardan kurtulmaya karar verirsek her şey yoluna girecektir ben şubat başında başladım hedefim bebek sahibi olabilmek kilo vermem bunun için önemli şimdi neler yapabiliriz

Merhaba,
Nasıl bir diyet uyguluyorsunuz??

emyay size daha iyi yardımcı olur neler yapmanız için..

Buraya günlük yediklerimizi paylaşıyoruz..

evet flowercım burda günlük menülerini egzersizlerini yaz bize.pazartesileri saat 3 e kadar kilo bildirimi yap yarış yapıyoruz liste düzenliyoruz hoşgeldin aramıza.

merhabalar canım.bende hamile kalamıyordum biçok doktora gittim.2009 ekim ayında gittiğim bi doktor kilo veririsen hamile kalabilirsin dedi.diyet verdi 10 kilo falan vermiştim.2010 ocak ayında hamile kaldım.şuan 18 aylık bi oğlum var.Allah sanada nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…