- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.401
çikolata ii gelmiştir ozaman sana
buarada kızlar avondan göğüs sıkılaştırcı krem aldım biliyosunuzdur onu..bi bilginiz varmı acaba nasıl:26:aldıktan sonra tereddüt ettim kullanıp kullanmamkta
birazcıkın yatıştırdı sinirlerimiayy dün öğleden sonrada aynı hiç çıkmadı hep masamda oturdu ne yediğimi unuttum ama kaçırmadım .
bu sabah 1 elma yedim çıktım.
öğlende 1 kase çorba içtim.
sonra 2 dilim tuzsuz ekmekle hafif bi kahvaltı yaptım.
biraz önce 54 kalorilik sticks mi ne varya onu yedim
çikolata ii gelmiştir ozaman sana
buarada kızlar avondan göğüs sıkılaştırcı krem aldım biliyosunuzdur onu..bi bilginiz varmı acaba nasıl:26:aldıktan sonra tereddüt ettim kullanıp kullanmamkta
yok kızmam tabiki canm,kullananlar yararı oldunu söylemiş dedim sıkılaştıracağına dahada büyütmesinkuşum kızma bana da ben böle şeylere pek inanmıyorum
Kuzenim kullandı ama işe yaramadığını söylemişti.
hadiya büyütmemişte ama dmi
korkma kremle büyüyecek bişey değil çiçalarımız(benim bi arkadasımla aramdaki esprik bu çiço diyoruz göğüslere )
büyüyecek olsa alt katımdaki komşum 70 beden giiyoyo denemediği kalmadı çoktan 100 beden olurdu ama aynı duruyo
deli kız ne demişgerçi bizim büyütmeye ihtiyacmız yok pardon
çiço he kaptım bunu
kızlar iyi aksamlar öptüm hepiciğinizi tek tekyarın görüşürüzzz.
Herkeze günaydınlar..Hayırlı Cumalar Arkadaşlar.
evet kilolarımız var ama biz onlardan kurtulmaya karar verirsek her şey yoluna girecektir ben şubat başında başladım hedefim bebek sahibi olabilmek kilo vermem bunun için önemli şimdi neler yapabiliriz
evet kilolarımız var ama biz onlardan kurtulmaya karar verirsek her şey yoluna girecektir ben şubat başında başladım hedefim bebek sahibi olabilmek kilo vermem bunun için önemli şimdi neler yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?