Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet bende yapmıştım..çok şey denedim ama doğal yoldan zayıflamak istiyorum şimdi.

Ben bu herbalife işini çok araştırdım ve denemek zorundaydım çünkü yaza düğünüm var gelinlik filan bakmak içimden gelmiyordu bu yüzden Kendime uygun buldum ve deniyorum umarım güzel sonuçlar alır ideal kilomıza ulaşırız hepbirlikte

MerhAba kizlar
Iki gundur sAbah tartilmayi unutuyorum/.hic umitli degilim ama almamakta bisey
Ben hic motive olamiyorum en fazla iki gun sanra sapitiyorum abur cubur sonra pisman oluyorum ama is iaten geciyor
Kis bunalimimidir nedir , boyle kasvetli havalarda com keyifsiz oluyorum.. Var mi ben gibi ?

olmaz olur mu Sabır ama canım haftada birgün tatil ver kendine çokabartmamak şartıyla ben öyle yapıyorum en azından

tgc canım bende aynıyım.zaman dolduruyorum eve gitmek sıcacık odada oturup tv izlemek istiyorum evi çok özlüyorum yaaaa

Canım bu arada ismim Tuğçe,Bende evi özlüyorum hafta sonlarıda Kpss kursuna gidiyorum hiç vakit kalmıyo yaa Allahtan nişanlımla aynı yerde çalışıyoruzda akşam serviste beraber gidiyoruz

Canım bu arada ismim Tuğçe,Bende evi özlüyorum hafta sonlarıda Kpss kursuna gidiyorum hiç vakit kalmıyo yaa Allahtan nişanlımla aynı yerde çalışıyoruzda akşam serviste beraber gidiyoruz

ne güzelllll bzim aramızda 14 saatlik mesafe var

sen 2012 gelinleri topiğine yazmış mıydın canım.hatırlıyorum seni ben sanki de.

meraba kizlar gelemedim 2 gundur hiç ve ilk defa bildirimde yapamadim çok mesgulum iki gundur ne is bitti ne guç...yorgunluktan kollarimi kaldiramiyorum beni mazur gorun :26:kilom ayniymis mervecim aralarda kacirmistim son gunlerde gram oynamamis..

ben varim canim yalniz degilsin....:2: çok keyifsizim bu aralar , tatli biseyler yiyince mutlu oluyorum sanki, ama ben sonrasinda pisman olmuyorum nedenseama zayiflamakta istiyorum ne olacak bu durumum bilmem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…