Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

niye sarkıyolarki ben anlamadım benimki sıçan memesi kadar kaldı eşimde sorun etmiyo elindekiyle idare etçek artık manken gibi karısı oldu sıfır göbek bide sorun etsin baki ne yaparım ben ona
valla benimkide kiloya razı onların gitmesine razı degil.. gerçi bende sarkma cok olmadı .. valla şimdi kolda aldım manken gibi sadece orası manken gibi ama
siyah24 senin sorun tak eşin deil sanırım sende koca koca olsun istiyon heral ben hiç sevmem büyük insan badi fln rahatlıkla giyemiyo böle çok iyiyim istediğim darlıkta giyom valla oh

kız yok büyük meme asla sevmem ne o bide südyeni cıkarınca aşagı göbege geliyo.. ıyyyyyyyyy es sinir oldugum şey.. şimdi tam kararında benimkiler ama kilo verince igrenc oluyolar .. gecen sene agırlıkla sürekli kol calıştım bu sefer spora gidince dikkat edecegim özellikle gögüs kısmını calıştırmayacagım.. ama galiba her yer gibi otomatikmen orada zayıflıyo

myocean76 bu arada tebrik ederim baya güzel kilo vermişsin.. bende gecen sene 77,5 dan bu kiloya düşmüştüm ama sonra aldım.. umarım sen benim yaptıgım eşşklikleri yapmazsın

Herkese merhaba,
Bu başlığı elimden geldiğince takip ediyorum ne kadar yazmasam da... Benim merak ettiğim bir konu var. Çizelgelerinizde ki kiloların ölçümünü hangi şartlarda yapıyorsunuz. Ben sabah kahvaltıdan sonra kıyafetsiz tartıyorum da çok mu iyimser yaklaşıyorum diye merak ettim? Çünkü en az o şekilde çıkıyorum tartıda :1rolleyes:

sabah kalkar kalkmaz lavaboya gittikden sonra hiç bişey yemeden kıyafetsiz tartıl gerçek kilon odur

spporla kilo verilince göbek gögüs hiçbişey kalmıyor sarkmıyorlarda,kendimden biliyorum,şuan 86kiloyum ama görenler inanmıyor enfazla 75sin diyorlar spor mucize yaratıyor kızlarr:))5aydır sporu hiç bırakmadım ama 40derece ateşlendigim oldu yine yürüdüm:))akşam 10yk karnıbahar yemegi yedim sarmısaklı yogurtlu 3dilim kepekli ekmek yedim,4yemek kaşıgıda makarna yedim.sarmısklı yogurtlu,1domates yedim,1salatalık yedim,az öncede 1nescafe içtim.bence makarna fazla oldu ama sabahtan ve öglenden 1er dilim ekmek az yiyordum hep,4yemek kaşıgı makarna o 2dilim ekmegin yerine gecti,zaten makarna sıfır yagla ve salca sossuz yedim, salca sossuz pek sevmem ama bugün çok lezzetli geldi makarnaa:)))bence sacma okadar kalori alıyormuşuz sosla zaten makarnada kilo yapan o soslarmış.annemin halasınız kızı sırf makarna yiyerek 30kilo verdi,pek saglıklı degil bökle tek gıda diyetleri ama ayrıca ben sabahları bu ballı sirke karışımınıda içemiyorum yaa reflü var bendee,soganda reflüye zararlı ama o dokunmadı mideme nedense.hatta öle iyi geldiki.

karşında 4 senedir spor yapan biri var 4 sene gittim spor salonuna sporu pek zayflamak içinde yapmadım ve l carnitin kullnadım.. günde hiç yürümesem en az bir saat yürrüdümki bu bazen 2 saati bile geçiyordu.. 77,5 dan 55 lere kadar gittim neredeyse .. ama her yanım fit oldu.. sporsuz zayıflanmıyo bu bir gercek ama gögüzlerime bir care bulamamdım malesef..minick kalıyolar anladıgınız gibi degil.. bu işleri ii biliyorum bakmayın kilo aldıgıma .. neredeyse kitabını yazarım bu işlerin

canım bu keten tohumu nedir? nerde satılır? kiolomu verdiriyor?tadı nasıl?zararı yok dimi:))sarmısagı bende cok seviyorum hergün tüketiyorum ama yogurtla:))faydası vardır dimii.delikafadulden

canım azmine hayran kaldım yaşın kaçsın gencsindir heralde,böle enerjik olduguna göree çok güzel maşalhh ben yaşlandım vallaa:))çok güzel ölçülerin hedefede bişey kalmamış
darısı başıma inşalahh:)):lepi:

canım bu keten tohumu nedir? nerde satılır? kiolomu verdiriyor?tadı nasıl?zararı yok dimi:))sarmısagı bende cok seviyorum hergün tüketiyorum ama yogurtla:))faydası vardır dimii.delikafadulden

keten tohumunun zayıflattıgını duymuştum en cok tok tutma özelligi var yagındanda yemeklere koyulunca hoş bir lezzet veriyo.. yogurta döküp yenilince tok tuto.. ama zararlarıda var tabii .. okuumuştum ögütülmemişi yiyince bosası bagırsaklara zarar veriyormuş..
sarımsakla ceviz.. bunu bir gün önce sarımsagı ve cevizi bir bardaga koyup bekletiyon ertesi sabah bu karılımı ac karnına içiyorsun metobolizmayı hızlandırıyormuş.. sabah kalktın içtin içer içmez yarınki içecegini hazırlıyon gene o bekliyo ertesi sabah içiyon.. sarımsakların ufaklarından sec dograma yada ezme koku pek yapmıyo.. sarımsagında zayıflama baya etkisi var metobolizmayı baya hızlandırıyor

canımcım siyahcım olmazsa benim bir arkadaşım silikon taktırdı kredi cekip öle memnun kaldıkii ben ilk biraz önyargılıydım yani ne bileyim estetik bişey yanii ama düşününce rahatsı oldugun biryerin varsa maddi imkanında varsa yaptıracaksın kendine bakacaksın,bende zayıflarsam kilo alıp vermede varislerim oluştuı onları aldıracam,kesin kararlıyım,:))çok hayallerim var siyahcımm:))

yav bir sürü boc varken valla bu baya lüks geliyor.. eskiden bende estetigi karşıydım ama valla olsa param hemen yaptırırm bu meretleri emin ol.. ne olurduki kilo versem şimdiki hali hep kalsa.. çok şey istiyoruz demi. birde ben kahve cok içtim bu 3 aydır baya selülit oldu.. eskidende coktu ama spor carnitin bitirmişti.. nescafede alışkanlık yaptı sigara gibi olmasa olmuyo.. diyete başladım diye artık süt tozuda atmıyorum ama bakalım nolacak..

saol canımcım acıklamaların için bende bakayım buketen tohumuna ögütülmüşünü direk yutcam demekkii tamam yarın ilk işim almak keten tohumu:))delikafadulden

oo canım varya günde ben 13bardak nescafe içiyorudm şimdi günde 1e indi,en mutlu oldugum an nescafe içtigim an:))kedi gibiyim görsen eşimle karşılıklı pöfürtetiyoruz:)))delikafadulden herşeyin fazlası zararlı malesef,sende günde 1taneye indirsen 3ü birarada içebilirsin valla gülüm cok rahatlarsın valla.bagırsakları calıştıryor:))hihoyyyt

ben kaçtım hadin allaha emanet olun.. bugün ikinci günüm şimdiye kadar ii gittim inşallah devam edebilirim.. kalın saglıcakla

zeynep keten tohumu da sarımsak da metabolizmayı hızlandırıyo die biliyorum ben.kilo evrmede çok yardımı olduğunu düşünüorm çünkü 2 haftada 7 kilo bana mucize gibi gelmişti.
keten tohumunu aktardan öğütülmüş olarak aldım.200 gr kadar 2 tl verdim.sen de okadar al ama buzdolabında sakla.bitince tekrar alırsın.
sarımsağa gelince ben küçük küçük doğrayıp yutuorm ama sen nasıl istersen öyle yap.2diş falan kullan hergün.
:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…