Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam... ben de kilo veremiyorum. 62 kiloyla hamile kaldım. 75 kiloyla doğuma gittim.. aradan 3 ay geçti... şu an 64 kiloyum ama çok kilolu görünüyorum... napmalıyım sizce :(

olabilir canım derste hep ayaktayım tenefüslerdede 2 dk durmam mutlaka bişi çıkar ben sirkeli sudan olabileceğinide düşünüyom ve biberiye yağları eritiyoya
zaten benim hiç bi yerim sarkmadı bi dönem düzenlii spor yapıyodum

kızlar dün annem zayıflamışın dedi inanmadım çünki tartı hala aynı gösteriyodu kıyafetlerimde yine bollaşma olmuştu ölçtü beni
ölçülerim şimdi85-70-94
başlangıçta 95 -76-104 tü nasıl sizce?
valla bence süpersin güzelim...daha ne istiyosun

kızLar bugün yediklerim :
kepekli sandviç arasına kaşar peynir ve domates
sonra siz burda konuştunuz :( ben de gittim çikolatayı buzdolabında görünce dayanamadm onu ne zama aldım yedim bilmiyorum valla ama bu hafta tek kaçamağım o olacak
sonra 1 kepçe çorba içtim o kadar başka bir şey yemiyorum birazdan da spora gidecem gelince grüşürüz kızLar :) :smiley-cool:

selam şekerler neler yapıyosunuz geçmişe şöyle bi baktım baya bişeyler yazılmış bambaşka bencm bende arkadaşlara katılıyorm canım ne güzel yürüyüş yapabiliyosn benim malum 11 aylık bi kızım var havalar soğuk olduğundan yürüyüş yapamıyorm havalar düzelsn kimseckler tutamaz beni kızımı attığım gibi arabasına bol bol yürüycm
arkadaşlar sıkılaşmadan bahsetmişsiniz sıkılaşmak isteyenlere platesi tavsiye ederim 2 ay önce ölçülerimi almıştım yanlış hatırlamıyosam 94 77 106 idi bu arada düzenli plates yaptım sabah ve akşam 50 şer dk dan günde 2 defa şimdi ölçülerim 89 68 96 mutlaka sizde deneyin derim
bugün yediklerime gelince sabah hepimizin yaptığı kahvaltı öğlen çok işim vardı bişey hazırlayamadım elime ne geçtiyse yedim 1 dilim kepek ekmek bi tane domates yarım kase yoğurt bide k bar 90 kalori tadıda fene değil tatlı krizine girenlere tavsiye ederim arada elma akşam da çok az yağlı kabak yapcm bu hafta kilo vercm heralde pazartesinden beri 300 gr vermişim hepinize bol şans

Merhaba kızlarş ben salı günü diyetisyenden randevu aldım.Tek başıma uygulayamıyorum.Belki hem diyetisyen,hemde sizinle bu sefer kilo veririm..Amacım 5 kilo vermek ama bakalım diyetisyen ne diyecek..:1hug:

ben dün sabah yattım tabi bugün akşam kalktım.bnm uyku düzenim genelde böyle oluyor.
saat 16 da kahvaltı yapmış oldum yani...
1 domates 1 salatalık 1 dilim beyaz beynir 4 zeytin biraz sağsız pişirilmiş sucuk bol su...
şimdi sarımsak ezip yutcam 2-3 diş. arada 1 kase keten tohumlu yoğurt.sonrada bişi yemem heralde.
yeşil çayla yatana kadar geçiştiririm.

kızlar siz sarımsak ve keten tohumu hakkında ne düşünüyorsunuz??

gişem ben ilk defa senden duyuyom zamnında keten tohumu içiyodum gece yatmadan önce zayıflatmadı beni
sarmısağa gelince yutamam benim midem baya problemlidir ama seni zayıflatıyosa dvm et
herkesin bünyesi farklı olduğundan sende işe yarayan başkasında yaramaya bilir
bak bendede sirkeli su işe yarıyo kimi hiç tavsiye etmiyo

dikaktimi cekti arkadaşlar şu gögsü küçülenler baya sevinmiş.. yav benim zaten küçük kilo alıncada bir onar güzel duruyo sarkmada yok ama kilo verince görüntü igrençç... eşimle bu yüzden kavgalarımız oluyo.. yokmu bir fikriniz kilo veripde gögüslerin aynı kalmasını saglayan bişe yyyy

hmm ben devam edim madem.zararı olmadığı sürece sorun yok delikafadulden
siyah benim de çok büyük değiller ama kilo verince daha da küçülüyorlar yapcak bişi yok sanırım :1no2:

siyah24 allah iyiliğini vesin onun çözümü silikon taktırmak heralde
kıs o kadar param yok.. nerede öle silikonn... valla küçükken büyük memeli kadınlardan nefret ederdim.. şimdi hevesleniyorumm.. laf aramızda şimdi tam kıvamında sarmada yok bende :roflol::roflol:ama biliyom kilo verince küçüçük kalacaklar.. şeyyyyyyyyyyy ben gecen sene 22 kiloya yakın vermiştimde :mymeka::mymeka:
hmm ben devam edim madem.zararı olmadığı sürece sorun yok delikafadulden
siyah benim de çok büyük değiller ama kilo verince daha da küçülüyorlar yapcak bişi yok sanırım :1no2:

evet galiba öle yok .. napalım umut edelim paramız olsun ..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

niye sarkıyolarki ben anlamadım benimki sıçan memesi kadar kaldı eşimde sorun etmiyo elindekiyle idare etçek artık manken gibi karısı oldu sıfır göbek bide sorun etsin baki ne yaparım ben ona

siyah24 senin sorun tak eşin deil sanırım sende koca koca olsun istiyon heral ben hiç sevmem büyük insan badi fln rahatlıkla giyemiyo böle çok iyiyim istediğim darlıkta giyom valla oh

Back