- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.641
aayy lütfen bana çikolata demeyin 2 gündür hiç kaçamak yapmadım birazdan giidip mercimek çorbası yaapacam kendime ve 4 teyicem :))))) dün zaten acıkmadım ama eevde kek mek ne ararsan vardı canım öyle istediki gittim yattım hemen kilolarımı bir verim hepsinden yicem diye kandırıyorum kendimi
isteyince oluyomuş dimi...gözlerim yaşardı kız afferim sana...şutarafagittiŞenizkaydirigubbakcemile3
çok şanslısın şekerim çok bu şansını çok iyi değerlendir,yürü,koş,dans et....evet tabiki isteyince oluyor :)
52 ye inmek istiyorum bu hafta mercimek çorbası yapıyorum kendime onu yicem daha sonra 5 te yürüyüşe gidecem :)))
çok şanslısın şekerim çok bu şansını çok iyi değerlendir,yürü,koş,dans et....
52 olmaman için hiçbir engelin yokki , hadi bakem göreyim seni kaydirigubbakcemile5
bambaskaben;
Bene çikolata konusunu kapayalım arkadaşLar :)
bende sakız işe yarıyor şekerim , bende bu şekilde kendimi kandırıyorum sırnaşık şey
ayy benim yerimede çikolatadan kocaman bir ısırık alırmısın uzun zaman oldu valla yemeyeli :çok üzgünüm: ama düz 55 kg olayım kendime ödül bir öğlen kitkat yiyeceğim :1rolleyes:
neden çok şanslıyım canım ?
niye olcekkk :mymeka:
bekarsınn... karışan eden yokk, sorumluluk yokk kaydirigubbakcemile2
öğrencisin :asigim:.. çalışmıyorsunn hihoyyyt daha nolsunnn
bunları kasdetmiştir sevgili rakibim :asigim:
niye olcekkk :mymeka:
bekarsınn... karışan eden yokk, sorumluluk yokk kaydirigubbakcemile2
öğrencisin :asigim:.. çalışmıyorsunn hihoyyyt daha nolsunnn
bunları kasdetmiştir sevgili rakibim :asigim:
birbirimi ne güzel tanımışız rakibeciğimle kaydirigubbakcemile5
tatlım
1_yaşın çok genç
2_ öğrencisin
3_istediğin şeyi yapıp ve yemeye zamanın var
4_çalışmıyorsun dolayısıyla spora istediğin kadar vakit ayırabilirsin.
hee yaa daha nne olsun,bunları çok iyi değerlendirmelisin
Tamam canım ama sonuçta bunu sen seçtin
kızlar dün annem zayıflamışın dedi inanmadım çünki tartı hala aynı gösteriyodu kıyafetlerimde yine bollaşma olmuştu ölçtü beni
ölçülerim şimdi85-70-94
başlangıçta 95 -76-104 tü nasıl sizce?
süper valla şekerim özellikle göğüsten 10 cm incelmen ,ben 5 kg verdim ama benimkiler aynı duruyor:çok üzgünüm: göğüslerim büyük olduğu için de daha da tombul duruyorum,ufsssss....
süper valla şekerim özellikle göğüsten 10 cm incelmen ,ben 5 kg verdim ama benimkiler aynı duruyor:çok üzgünüm: göğüslerim büyük olduğu için de daha da tombul duruyorum,ufsssss....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?