Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aayy lütfen bana çikolata demeyin 2 gündür hiç kaçamak yapmadım birazdan giidip mercimek çorbası yaapacam kendime ve 4 teyicem :))))) dün zaten acıkmadım ama eevde kek mek ne ararsan vardı canım öyle istediki gittim yattım hemen kilolarımı bir verim hepsinden yicem diye kandırıyorum kendimi :D

isteyince oluyomuş dimi...gözlerim yaşardı kız afferim sana...şutarafagittiŞenizkaydirigubbakcemile3

evet tabiki isteyince oluyor :)
52 ye inmek istiyorum bu hafta mercimek çorbası yapıyorum kendime onu yicem daha sonra 5 te yürüyüşe gidecem :)))
çok şanslısın şekerim çok bu şansını çok iyi değerlendir,yürü,koş,dans et....
52 olmaman için hiçbir engelin yokki , hadi bakem göreyim seni kaydirigubbakcemile5

bambaskaben;
Bene çikolata konusunu kapayalım arkadaşLar :)

bananeee iştee :dilcikar: :roflol:

bende sakız işe yarıyor şekerim , bende bu şekilde kendimi kandırıyorum sırnaşık şey
ayy benim yerimede çikolatadan kocaman bir ısırık alırmısın uzun zaman oldu valla yemeyeli :çok üzgünüm: ama düz 55 kg olayım kendime ödül bir öğlen kitkat yiyeceğim :1rolleyes:

ya sorma ben tadını bile unutmuşum kaydirigubbakcemile3 ısırınca bi tuhaf oldumm kaydirigubbakcemile3
ne demek büyük bi zevkle ısırırımmm delikafadulden
bende anneme söz verdimm bi düz 58 olayımmm ne isterse onu yicemmm :sm_cool:

niye olcekkk :mymeka:
bekarsınn... karışan eden yokk:delphin:, sorumluluk yokk kaydirigubbakcemile2
öğrencisin :asigim:.. çalışmıyorsunn hihoyyyt daha nolsunnn
bunları kasdetmiştir sevgili rakibim :asigim:

birbirimi ne güzel tanımışız rakibeciğimle kaydirigubbakcemile5
tatlım
1_yaşın çok genç
2_ öğrencisin
3_istediğin şeyi yapıp ve yemeye zamanın var
4_çalışmıyorsun dolayısıyla spora istediğin kadar vakit ayırabilirsin.
hee yaa daha nne olsun,bunları çok iyi değerlendirmelisin

birbirimi ne güzel tanımışız rakibeciğimle kaydirigubbakcemile5
tatlım
1_yaşın çok genç
2_ öğrencisin
3_istediğin şeyi yapıp ve yemeye zamanın var
4_çalışmıyorsun dolayısıyla spora istediğin kadar vakit ayırabilirsin.
hee yaa daha nne olsun,bunları çok iyi değerlendirmelisin

:) öyle canım ama bende 4 te geliyorum eve birtek çarşambaları öğleye kadar ..

kızlar slm uzun süredir yoktum ne çok yazmışınız yoğun geçiyo zamanım okuldan geldim sinirden fitl gibiyim kafatasım ağrıdan çtlıycak gibi haksızlığa tahammülüm yok söleyincede suçlu ben oluyom her neyse sizin diyetler iyi gidiyo maşllhınız var ben dikkat etmeye çalışıyom ama ne kadar orası tartışılır tabi
uyumadan önce slm veriym dedim
haydi kızlar verirsiniz siz bu kiloları size güvenim tam kolay gelsin

kızlar dün annem zayıflamışın dedi inanmadım çünki tartı hala aynı gösteriyodu kıyafetlerimde yine bollaşma olmuştu ölçtü beni
ölçülerim şimdi85-70-94
başlangıçta 95 -76-104 tü nasıl sizce?

kızlar dün annem zayıflamışın dedi inanmadım çünki tartı hala aynı gösteriyodu kıyafetlerimde yine bollaşma olmuştu ölçtü beni
ölçülerim şimdi85-70-94
başlangıçta 95 -76-104 tü nasıl sizce?

süper valla şekerim özellikle göğüsten 10 cm incelmen ,ben 5 kg verdim ama benimkiler aynı duruyor:çok üzgünüm: göğüslerim büyük olduğu için de daha da tombul duruyorum,ufsssss....

dimplehawk aylardır spor yapmıyom ama gecelri bitki çayı karışımı içiyom yçay+biberiye+kiraz sapı+rezene bide adaçayı içiyomve yatmadan önce mutlaka elma sirkeli ılık su içiyom yağlarım eriyo ondan tartıda inmiyom heralde bi kullandığım hap su tutuyo heralde 1 gün içinde kilomda çok fazla oynama oluyo onun için tartılmıyom nerdeyse am en son geçen hafta aldığım pantolonum bile genişlemişti ordan bu kanıya varıyom ve görende kilo veriyon sürekli diyo
bende şaştı kaldım trtıda gr oynama yok
ama ben mesleğimden dolayı sbh 7 den 3e kdar hep ayaktayım eve gelincede iş fln akşam 8 oluyo bunu spordan sayarsak yapmış oluyom
aletlerim var evde ama çok yorgun oldğm için yapamıyom

süper valla şekerim özellikle göğüsten 10 cm incelmen ,ben 5 kg verdim ama benimkiler aynı duruyor:çok üzgünüm: göğüslerim büyük olduğu için de daha da tombul duruyorum,ufsssss....

ay aynı dert bendede var sıkıldım ya bu göğüslerimi saklayacak kıyafetler giymekten ya artık ne olursa olsun 55 görmek istiyorum yaaaaaaaaaa çok kararlıyım bu kez hele havalar biraz daha ısınsın hergün 2 saat yürüyeceğim zaten ölen 45 dk masa tenisi oynuyom ortalama 3 saat edcek hadi iinşallah 8 kilom var acil vermem gereken 3 ay zamanım kaldıııııı

bacaktanda iyi verdim 60 cm di başlangıçta dün ölçtük 52 cm olmuş zaten kıyafet bedenindede çok far var 42 giyodum şidi 36 bile geniş gelebiliyo bende memnunum umarım almamda
canım 1-2 kilo daha verirsen farkedeceki sen verirsin inanıyom
ben yapım gerği her yerden alıp heryerden veriyom ayak ucumdan parmağıma kadr yani
kızlar ben uycam uyanınca görüşürüz berbat bir gün geçrdimde:çok üzgünüm:

Back