Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kizlarrrrrrrrr selam nasilsniz giremedim dunden beri bide liste bende degilya artik rahatim
karbonhidrati biraktim biraz fazla kacamaklarim oldu 55,3 den bugun 56 olmusum pzartesiye kilo veremesemde almasam bari bugunlere bosuna gelmedim
cimcimem sen nasilsin canim bilgilerin icin merci aklimizda bulundururyz

herkese selamlar
cimcime eline sağlık liste çok güzel olmuş
sabah 2 yumurta
öğle ortaboy mocca ve sebzeli puf yedim ama acıktım valla akşamada bişeyler içerim artıkher gece kederdeyim durmadan içiyorum beni bu hale getirenler utansın

evet bugün de 1 saat yürümüşüm =)
bugün yediklerim yine kepek ekmekli sandviç arasına kaşar peynir ve domates yapmıştım ikiye böldüm 10 da birini 1 de diğerini yedim sonra saat 4 te 2 kaşık lahana yemeği 2 kaşık pilav 2 kaşıktan az yoğurt yedim şu an yürüyüşten geliyorum öldüm valla ama değecek :)))

kizlarrrrrrrrr selam nasilsniz giremedim dunden beri bide liste bende degilya artik rahatim
karbonhidrati biraktim biraz fazla kacamaklarim oldu 55,3 den bugun 56 olmusum pzartesiye kilo veremesemde almasam bari bugunlere bosuna gelmedim
cimcimem sen nasilsin canim bilgilerin icin merci aklimizda bulundururyz
iyiyim canım sağolasın..sen nasılsın...:1hug:
herkese selamlar
cimcime eline sağlık liste çok güzel olmuş
sabah 2 yumurta
öğle ortaboy mocca ve sebzeli puf yedim ama acıktım valla akşamada bişeyler içerim artıkher gece kederdeyim durmadan içiyorum beni bu hale getirenler utansın
teşekkürler canım...a.s.

ben dün sabah bi tost yedim öğle makarna :D akşam yemeği yemedim
ama kızlar çağırdı onlara gittim 3 bira içtim bi de tatlı yapmışlar yedim 2 çatal
daha ilk günden bozdum valla yaaaaa
bugün de sabah elma yedim öğlen gittim kumpir yedim pfff ama dışarda olunca yicek bişi bulunmuyo kii
akşam yemedim yine yemem bu saatten sonra zaten.öle işte

günaydın kızlar,bugün çoookk işim var hemen dünki yediklerimi yazayım ;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen:yayla çorbası1 tas,1 tabak ıspanak
ara:1 avuç leblebi+kuru üzüm
akşam:1 tas şehriye çorbası,1 tabak ciğer sote
ara :1 elma
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın arkadaşlar a.s.
rakibim hemen kaçmışş kaydirigubbakcemile4 .. kolay gelsinn kaydirigubbakcemile2

dünkü yediklerim :kahve:
sabah: sandöviç+süt
ara: kahve
öğlen: 1 kepçe çorba+1rosto köfte+1 haşlama patates+1 dilim kepekli
akşam: 2 kepçe y.mercimek+biraz yoğurt+1-2 lokma ekmek
ara: (babannemlerde) biraz aşure

merhaba herkese bugün sabah kahvaltıda 1dilim kepekli ekmek 2köfte yedim:)))suda pişti tavada buharlaa:))ackarnına 3kayısı ve birbardak su içtimm.az sonrada 1salatalık yiyecem.

günaydın arkadaşlar a.s.
rakibim hemen kaçmışş kaydirigubbakcemile4 .. kolay gelsinn kaydirigubbakcemile2

dünkü yediklerim :kahve:
sabah: sandöviç+süt
öğlen: 1 kepçe çorba+1rosto köfte+1 haşlama patates+1 dilim kepekli
akşam: 2 kepçe y.mercimek+biraz yoğurt+1-2 lokma ekmek
ara: (babannemlerde) biraz aşure

işde geldim burdayım naniknanik hahayy niye kaçacakmışım işimiz vardı heralde ,sen nerelerdesin bakayım :mymeka: çok az yemişsin cidden şekerim dün hele akşam yemeğin sadece çorba,iştahın mı yok?

bugün yine sandviç yaptım kepek ekmeğiyle ( kepek ekmeğiyle derken 2 dilim kepek ekmeği değil sandviç ama kepekli) arasına kaşar ve domates domatesime tuz bile koymadım :) ikiye böldüm 10 da birini yedim şimdide diğerini yedim bu kadar :)

selam kızlar ,bende
sabah, açık çay kepek ekmeği ve 1 yumurtayla kahvaltı yaptım
ara,1 elma
öğlen,1 tabak sebze yemeği,1 brd. meyve suyu içtim
şimdi yine ara öğünde 2 meyvem var onu yiycem..öptüm canlarıım

haa bişey sorcam,tam buğday unu ekmeği kalorili mi?kepek ekmeğinden daha mı az kalorisi?

işde geldim burdayım naniknanik hahayy niye kaçacakmışım işimiz vardı heralde ,sen nerelerdesin bakayım :mymeka: çok az yemişsin cidden şekerim dün hele akşam yemeğin sadece çorba,iştahın mı yok?

hoşgeldin cnm a.s.
evet o yediklerimi de zorla yedim zatenn :çok üzgünüm:
biliyosunn depresyondayımm birazz kafamçokkarıştı

selam kızlar ,bende
sabah, açık çay kepek ekmeği ve 1 yumurtayla kahvaltı yaptım
ara,1 elma
öğlen,1 tabak sebze yemeği,1 brd. meyve suyu içtim
şimdi yine ara öğünde 2 meyvem var onu yiycem..öptüm canlarıım

haa bişey sorcam,tam buğday unu ekmeği kalorili mi?kepek ekmeğinden daha mı az kalorisi?

canım benim fikrimi sorarsan çavdar ye kalorisi en düşük ekmek o...ama tam buğday normal ekmekten daha ii diye biliyorum..kalorisini bilmiyorum ama sindirimi daha ii..

hoşgeldin cnm a.s.
evet o yediklerimi de zorla yedim zatenn :çok üzgünüm:
biliyosunn depresyondayımm birazz kafamçokkarıştı

şekerim sana birşey diyeceğim gül ama çok gülme tamam mı :utangac:
sakız çiğne şakkıdı ben ne zaman kendimi mutsuz,depresif hissetsem sakız çiğnerim.kafamda beni mutsuz eden ne varsa onlarıda sakızla çiğner yutarım biter .tabii senin odan işyerinde ortaksa çiğneyemem diyebilirsin,benim oda ayrı olduğu için istediğin gibi çiğniyorum :jeyyar:

şekerim sana birşey diyeceğim gül ama çok gülme tamam mı :utangac:
sakız çiğne şakkıdı ben ne zaman kendimi mutsuz,depresif hissetsem sakız çiğnerim.kafamda beni mutsuz eden ne varsa onlarıda sakızla çiğner yutarım biter .tabii senin odan işyerinde ortaksa çiğneyemem diyebilirsin,benim oda ayrı olduğu için istediğin gibi çiğniyorum :jeyyar:

:roflol: demek sakızz hee kaydirigubbakcemile3 işe yarar mı kii :bbo: yararsa çiğnerim sorun olmazz
bendee aylardan sonra ilk defa çikolata aldımm bugün
mutluluk hormonu salgılıyorya işe yarar belkim diye :a015:

aayy lütfen bana çikolata demeyin 2 gündür hiç kaçamak yapmadım birazdan giidip mercimek çorbası yaapacam kendime ve 4 teyicem :))))) dün zaten acıkmadım ama eevde kek mek ne ararsan vardı canım öyle istediki gittim yattım hemen kilolarımı bir verim hepsinden yicem diye kandırıyorum kendimi :D

:roflol: demek sakızz hee kaydirigubbakcemile3 işe yarar mı kii :bbo: yararsa çiğnerim sorun olmazz
bendee aylardan sonra ilk defa çikolata aldımm bugün
mutluluk hormonu salgılıyorya işe yarar belkim diye :a015:
bende sakız işe yarıyor şekerim , bende bu şekilde kendimi kandırıyorum sırnaşık şey
ayy benim yerimede çikolatadan kocaman bir ısırık alırmısın uzun zaman oldu valla yemeyeli :çok üzgünüm: ama düz 55 kg olayım kendime ödül bir öğlen kitkat yiyeceğim :1rolleyes:

Back