G
gulcelik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.581
akrep33...................................62.9.. ....60(2,900gr vermiş)
ya cidden akrepcim nasil verdin okadar kiloyu 1 haftada neler yaptin gelde anlat bize kizyerimseniben
bende katılablr mym *-)
kızlaer ben de katılmak istiyorum nasıl katılabilirim
arkdşlar slm tüm kilo verenleri tebrik edrim ben 57-56- 58 arasında gezinip duruyom bakalım hayırlısı aslında bu halimden şikayetçi deilim tartıyla inatlaşıyom belki 53 olsam az gelse alırım verdiklerimide bilmiyom hem burda sizle takılmakta hoşuma gidiyo aylardır listeyi boşuna işgal ediyom ama
biri görse adımı artık yuh be kızım aylardır veremedin şu 3 kiloyu diycek ama gfitmiyo ben napim denemediğim diyet türü kalmadı nerdeyse
çok tatlısın yaa:))demek 3kilo haa süper valla,bence sen kkyı terketmek istemiyon dimi bizleri bırakamıyorsun degilmidelikafadulden sende haklısın valla buranın müptelası olduk,canım sabret 3kiloyu verirsin birde bizi düşün 25kilo fazla kilom var:)))5ayda veririm inşalahh..hihoyyyt
aşkolsun güzelim neden meşgul edesin...bizde seninle olmaktan çok keyif alıyoruz...arkdşlar slm tüm kilo verenleri tebrik edrim ben 57-56- 58 arasında gezinip duruyom bakalım hayırlısı aslında bu halimden şikayetçi deilim tartıyla inatlaşıyom belki 53 olsam az gelse alırım verdiklerimide bilmiyom hem burda sizle takılmakta hoşuma gidiyo aylardır listeyi boşuna işgal ediyom ama
biri görse adımı artık yuh be kızım aylardır veremedin şu 3 kiloyu diycek ama gfitmiyo ben napim denemediğim diyet türü kalmadı nerdeyse
ben bildiğim için yazdım kilonu güzelim...ayağın nasıl oldu...
gelip kilomu yazamadim özür diliyorum.
kilom listedeki gibi zaten .. hatta bu hafta 73 e indim sonra yine aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?