Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

akrep33...................................62.9.. ....60(2,900gr vermiş)

ya cidden akrepcim nasil verdin okadar kiloyu 1 haftada neler yaptin gelde anlat bize kizyerimseniben

akrep33...................................62.9.. ....60(2,900gr vermiş)

ya cidden akrepcim nasil verdin okadar kiloyu 1 haftada neler yaptin gelde anlat bize kizyerimseniben

herkesi aynı merak sarmış cidden 2,9 kg vermek bir haftada ilginç değil mi kızlar ? doktorlara göre sağlıklıda değil aslında.akrepciğim biran önce bizi aydınlat lütfen :uhm:

evet kızlar bu hafta çok güzel vermişsiniz ben 400 gram verdim ancak :( ( gerçi o kadar da beklemiyordum )
dün 45.dk yürüdüm bana az geldi bugün tekrar yürüyorum 5-6 arası :)
ayrıca herkes akrep arkadşımızı sormuş nasıl o kadar veriyor diye benim bildiğim o günde 3 saat falan yürüyor yanlış hatırlamıyorsam

evet eve şimdi geldim tam 1 saat yürüdüm :)
bugün yediklerimi söylim : sandviç kepek ekmeği varya onun arasına kaşar ve domates koydum ikiye böldüm saat 10 da birini yedim 1 de diğerini yedim saat 4 te 2 kaşık pilav 3 kaşık lahana yemği ve 1 kaşık yoğurt yedim bu kadar ondan sonra 5-6 arası yürüdüm ve saat 6 buçuk gibi 1 elma yicem bu kadar :) hiç kaçamak yok :):teytey::nazar:

9 mart-16 mart arası zayıflama yarışmasının sonuçları

sympathique..........................56.. ……….55,3(700gr vermiş)

myocean76.............................57 ………..57(verememiş)

dimplehawk..... ......................59.6………59(600 gr vermiş)

whitehall... ..............................70………..71 (1 kilo almış)

kuzuzuzumbambino............ ..71 ……….71(verememiş)yarışamdan ayrıldı
..
aSkiTo.......................... ..........74.4……..74,4(verememiş)

GökyüzündeDans...................57……….56 (1 kilo vermiş)

moonserose0………………….60………59,3(700gr vermiş)

cimcime81………..... ...............99,1…….99(100gr vermiş)

akrep33.....................................62.9.. ….60(2,900gr vermiş)

yarisci………………...................80…….79(1 kilo vermiş)

bambaskaben............................54.2.. ..53.8(400gr vermiş)

melihim................ .....................65 ……64,6(400gr vermiş)

muson.........................................61.4 ….61,4(verememiş)

reyyan_06…………... .................74 ……74,5(500gr almış)

princess of rain…..................... 69…….68(1 kilo vermiş)

şişgo………………………………64,2……63(1,200gr vermiş)

zeynep2630……………………….88……..86(2 kilo vermiş)

arkadaşlar liste kapandı...kilo veren herkesi çok tebrik ederim

1. akrep 33...........2,900gr:lepi::hooray::nazar:

2.zeynep2630.............2 kilo:teytey::dance::nazar:

3.şişgo...........1,200gra.s.:nazar:

e artık pastalarınızıda sempakiğim verir:)))))))))999

16 mart-23 mart arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................ ……….55,3

myocean76………………………………57

dimplehawk..... …………………………59

whitehall... ………………………………71

aSkiTo.......................... ………………..74,4

GökyüzündeDans……………………...56

moonserose0…………………………..59,3

cimcime81………..... ………………….99

akrep33.. ………………………………..60

yarisci……………………………………79

bambaskaben.. ………………………..53.8

melihim................ ……………………..64,6

muson……………………………………61,4

reyyan_06…………... …………………..74,5
.
princess of rain…………………….......68

şişgo……………………………………...63

zeynep2630……………………………..86
..
gişem…………………………………….58

candy_happy……………………..........60
.
secil00…………………………………..102,6

raebzeh…………………………………..88

gulcelik…………………………………...89

herkese bol şanslar dilerim….bolbol paylaşıda bulunalım ve eğer mümkünse pazartesi günleri saat 2 ye kadar kilo bildirimlerimizi yapalım arkadaşlar…

merhaba cimcimecim nasılsın canımcım valla cok seviniyorum seni görünce hele adımı orda görünce daha mutlu oluyorum:)))mucukkkkkkkkkkkkkk:))bakalım yeni haftaya başladık ben yine diyetimi uyguluyorum fazla yok ki eksik yiyorum:))akşam 8biber tavada suda pişmiş,6cilek,3dilim kepek ekmek yedim,az yaglı salata yarım tabak,1tanede nescafe içtimm.

arkdşlar slm tüm kilo verenleri tebrik edrim ben 57-56- 58 arasında gezinip duruyom bakalım hayırlısı aslında bu halimden şikayetçi deilim tartıyla inatlaşıyom belki 53 olsam az gelse alırım verdiklerimide bilmiyom hem burda sizle takılmakta hoşuma gidiyo aylardır listeyi boşuna işgal ediyom ama
biri görse adımı artık yuh be kızım aylardır veremedin şu 3 kiloyu diycek ama gfitmiyo ben napim denemediğim diyet türü kalmadı nerdeyse

arkdşlar slm tüm kilo verenleri tebrik edrim ben 57-56- 58 arasında gezinip duruyom bakalım hayırlısı aslında bu halimden şikayetçi deilim tartıyla inatlaşıyom belki 53 olsam az gelse alırım verdiklerimide bilmiyom hem burda sizle takılmakta hoşuma gidiyo aylardır listeyi boşuna işgal ediyom ama
biri görse adımı artık yuh be kızım aylardır veremedin şu 3 kiloyu diycek ama gfitmiyo ben napim denemediğim diyet türü kalmadı nerdeyse

çok tatlısın yaa:))demek 3kilo haa süper valla,bence sen kkyı terketmek istemiyon dimi bizleri bırakamıyorsun degilmidelikafadulden sende haklısın valla buranın müptelası olduk,canım sabret 3kiloyu verirsin birde bizi düşün 25kilo fazla kilom var:)))5ayda veririm inşalahh..hihoyyyt

çok tatlısın yaa:))demek 3kilo haa süper valla,bence sen kkyı terketmek istemiyon dimi bizleri bırakamıyorsun degilmidelikafadulden sende haklısın valla buranın müptelası olduk,canım sabret 3kiloyu verirsin birde bizi düşün 25kilo fazla kilom var:)))5ayda veririm inşalahh..hihoyyyt

istersen verirsin hayatım bura çok farklı çok iyi dostlarım var kopamıyom
ya bende şöyle bi durum var arkadaşlarım artık bana kemik olmuşun diyolarda benim tartı durumu kabullenemiyo çekemiyo heral beni:lepi: 36 bdn giyom hiç bi yerimde fazlalığımda yok memnunum halimdende tartıma inat devam ediyom

aşkolsun güzelim neden meşgul edesin...bizde seninle olmaktan çok keyif alıyoruz...

gelip kilomu yazamadim özür diliyorum.

kilom listedeki gibi zaten .. hatta bu hafta 73 e indim sonra yine aldim :(

ben bildiğim için yazdım kilonu güzelim...ayağın nasıl oldu...

Back