Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

güzelim bir şey sorucam ya..akapunktur gibi kulağa iğne mi takılıyo yoksa lazer gibi bişey mi biraz anlatabilir misin..

Son düzenleme:
Karbonhidrat diyetiyle ilgili bir şeyler sormuşsunuz benim okuduğuma göre o diyeti bırakınca alıyorsun verdiğin kiloları çok da sağlıklı değil bence sebze yemeklerinin ve meyvelerin puanı fazla mesela ve bize diyetteyken sebze meyve yiyin diyorlar bence en iyisi sağlıklı beslenerek sporla vermek
Ben bugün yürüyüşe başLıyorum :teytey:
Cimcimem benm yarın okuLum oLduğu için ben pazar günleri bildirim yapıyorum ben sana özeL msj atarım tartıLınca sonucu merak ediyorum :sm_confused:

sempatiğim canım yanılmıyosam senin bu 2. haftan bu diyet 2 haftadan fazla yapılmıyo 1 ayda 2 hafta yapabiliyon bi tek
devam ettirme sende ben gibi bebek istiyon hem vücudumuzu bebeğe hazırlamalıyız hemde zayıflayabilirsek zayıflamalıyız benim nacizane fikrim bu :CüvCüv:

kızlar günaydın ben yarın okulda olduğum için bu sbh kilomu bildiriyim dedim o kadar puan hesabı fln boşa gitti 57 kiloyum hafta içi 56 ydım ne oldu anlamadım
kesin haptan dolayı su tutuyom bi insan 1.5 kilo verp alabilirmi 1 hafta içinde vermem ve almam aynı hafta içinde üstelik bu kadr olmaz diye düşünüyom
sizler ne alemdesiniz bakem

karbonhidrat diyetini deneme o zaman canım daha sağlıklı beslen o zaman
Ben bugün daha tartıLmadım bugün yürüyüşe başLıyorum hergün 1 saat yürücem daha sonra belki artırırım :)

bambaşka ben bi ara denedim bırakamadım boyutuyla ilili sorun var önceden 42-44 bdn giyodum şimdi çoğu kıyafetim 36 bdn
bazen diyomki bu kilonun altı az geliyo bünye reddetimp bu kiloya çıkıyom ve benim tartınında 3-4 kilo fazla tartığını söylüyo herkes başka tartılarda 55 çıkıyom kıyafetli hemde bilmiyom ama 57 gibi durmuyom
bu hafta zaten kendi bildiğim yöntemleri uyguluycam
hadi seninde gazan mübarek ola yürüyüş iyidir devam et

kizlarrrr gunaydinnn
ya ben dun 55 kiloydulm bugun 55.5 olmusum
anlamadim dzdiginiz gibi karbonhidrat diyeti boyle yapiyo galiba
benim bu 2. haftam birakicaù zaten 2 haftadan fazla onerilmiyo
*bu pazrtesi kilomu bildirip normal diyetime devam etcem
kilo vermem yine durulcak ama olsun
artik yumurta ve tavuk etinden biktim et sevmezdim yedim
sabze severdim yiyemiyodum
ama yinede benim icin basariliydi takilip kalmistim
bence takilip kalanlar bu diyeti bir hafta uygulasinlar daha iyi

olsun canim ya seninki daha saglikli
bak bende tvuk haslama yapiyorum ama kizargin olsun istiyosan
hasla ve firina ver oza kizarmis oluyo ben oyle yapiyorum cok guzel oluyo
dogrudan haslayip yiyince insani tiksindirebilir

olsun canim ya seninki daha saglikli
bak bende tvuk haslama yapiyorum ama kizargin olsun istiyosan
hasla ve firina ver oza kizarmis oluyo ben oyle yapiyorum cok guzel oluyo
dogrudan haslayip yiyince insani tiksindirebilir

oLsun canım ben kiLo verimde kızarmış yemişim haşlanmış yemişim ne fark eder :)
HaşLama çok da kötü değiL (yani en azından şimdiLik :roflol: )

iyi hadi balim damak tadina uyuyosa ne guzel
ben hasladigim zaman yogurtla katip yiyorum ,
haslayip firina verirsem norml yiyorum
sana bol saglikli gunler dilerimmm

selam kızlar ben bugün tartılamadım umarm kilo verebilmişimdir bugün malum pazar olduğundan kahvaltıma biraz reçel ve yumurta ekledim tadımlık tabi arada bi kurabiye yedim öğlende kepek ekmeğinden beyaz peynirli tost yedim akşamda karnıbahar yerim yoğurtla heralde umarm bu hafta hepimiz kilo verebilmişizdir yarın görüşmek üzre

hic kilo veremedim sükür ki bir haftada yediklerimden sonra almamisimda cok kötü yedim ya bu hafta offf neyse bu hafta geri devam edecem

slm kulak kepçelerinde bir noktaya ve çene altına karboksiterapi işlemi yapılıyor.tam 2 dk hiç de acımıyor...vede ağır spor yok.....ağır diyet yok...bu yapılan işlem beyindeki doyma merkezlerine etki ediyor ve metabolizmayı hızlandırıyor.........zayıfladıktan sonra tekrar yeme sistemini değiştirisen abur cubura dönersen yapacak bişi yoook.....

merhaba kızlar bugün hiç gelemdim foruma misafirlerim vardıı bütün gün sporumu yaptım ancak vakit buldum burdayım kızlarr:)))sabah ac karnına ve cıbıl tartıldım kızlar ve gözlerime inanamadım,önce 86 cıktımmm inanamadım birdaha tartıya cıktımm 86.400cıktımm gene inanamadımm birdaha tartıya cıktımm :))86.400çıktım kızlarr tabi gene inanamadım abartmıyorum kızlar 12 defa tartıya cıktımm ve hep 86.400 cıktımm:))vayy beee kilo vermişimmmmmm yuppiiiiiiiiiiii gelen misafirlerde incelmiş buldu beni,ne yapıyorsan devam et dediler,bende diyetimi gösterdim ve heryedigimi yazıyorum dedim,defterimi gösterdim onlara.tartıyı eşim yine sakladı kızlar,benim kiloo bildirimim 86.400 çok mutluyumm görüşmek üzere diyete ve spora devam çok işe yarıyor üstelik daha regli olmadım,eli kulagında reglimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…