- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 318
- 43
- Konu Sahibi lightcola fun
- #4.501
arkadaşlar,izmirde lazer epilasyona gittiğim bir güzellik merkezi var....doktorum,benim bölgesel olarak kilo verme isteğimi ve ihtiyacımı görünce bu yepyeni yöntemin bana denk gelmesi süper oldu... yöntem çok yeni bir yöntem..KARBOKSıPUNKTUR...ve bunu bulan doktor ilk kendi üzerinde denemiş ve 8 aylık bir süreçte 40 kg vermiş...fazla vakit almıyor,sadece 2 dk...5 gündde 1 gidiyorum seanslarına ve bugün 2.seansımdı...ve yaklaşık 5 günde 2 kg verdiğimi görü-nce gözlerim şaşı oldu...sadecekg vermekle kalmamışım birde bel-göğüs-sırt bölglerimden 3-4 cm incelmişim...herkese şiddetle tavsiye ederim...şu anda izmirde ilk yapılan bir uygulama ve benim güzellik merkezimde olması ve sonuç almam ben hedefim olan 20 kg ya kitledi beni.bu tempoyla gidersem 10 seansta 20 kg vereceğim ve istediğim kg ya ulaşacağımmm..ağır diyet yok spor yok hep istediğimiz gibi bayanlar........herkese şiddetle tavsiye ediyorum:lepi::lepi:hihoyyyt
güzelim bir şey sorucam ya..akapunktur gibi kulağa iğne mi takılıyo yoksa lazer gibi bişey mi biraz anlatabilir misin..
Son düzenleme: