Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selamm kizlar dunku halimden sonra malum dunyayi yemistim sempatinin azarindan ve uyarisindan sonra bugun gune spor yaparak basladim nivea body cdmi calistim 1 saat aksamda caliscam yarinda full caliscam ve dunku yaptigim hatayi telafi etcem simdi bi dus alayim ve kahvalti yapcem azzcuk kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar, işlere başlamadan bir bakayım dedim kimler neler yazmış diye...
bende bugün 1 dilim ekmek,yumurta ve 3 tane zeytin yedim,

günaydın kızlar,aferim başbaşkacığım hep böyle kararlı ol ve hedeflerine ulaş.rakibeciğim yoksun ortalıklarda gelde kucaklaşalım bir :))
dünki yediklerim
sabah:klasik kahvaltı
öğlen:1 tabak kara lahana kavurması
ara:1 elma
akşam: 1 tabak tavuk güveci
ara:1 portakal
herkese kolaylıklar dilerim

geldimmm geldimmmmmmm :sm_cool: :asigim: :teytey:
çok yoğundun daa cicimm fisfisfis

işte dünkü yediklerim:kahve:

sabah: sandöviç+süt
ara: nescafe
öğlen: 2 kepçe çorba+az arn.ciğeri+1 dilim kepekli
ara: nescafe
ara: portakal
akşam: 1 kepçe çorba+palamut+salata
ara: meyve salatası+fındık

günaydın herkesee yarın tartılma günüm arkadaşlar bakalım nolcak sonuç diyetimi harfiyenn uyguladım,sabah kahvaltıda 1domates 2dilim kepek ekmek 1yumurta,8tane tavada suda pişmiş biber,5zeytin,dereotu yedim ayrıca ac karnına 3kayısı ve 1bardak su içtim.birazdan 1saat yürüyüş yapcam:))en fenasıda gün boyunca 3lt su içmem lazım:))

çok iyi gidiyorsun sende rakibeciğim sonucu çok merak ediyorum valla :))
afiyet olsun zeynep , yanında su şişesi bulundur sürekli gözünün önünde olması iyidir :)

slmmmm kizlar nasilsinizgsieteye giremiyorum demeyim aslinda 2 gundur net basindan hic kalkamadim ve burayada yazamdim ,cunku arastira arastira bi kaldim hastne doktor falan derken ,azcik kafam rahatladi bazi seyleri olusturdum kafamda

simdide aciktim tavuk hasladim 0p elma yedim bi tane
zaten bu haftada 1 kilo vermisim moral yok 0 oyuzden canim fazlabisey istemiyo bide diyet derken gidiyo yavas yvas kilolalar

moralime geince bebek icin tedavimiz baslamisti esm ameliyt olcakti doktor ben yapamam demis pyaparsam sakat kalma ihtimalin olbilir diye esimde cikti geldi

bu fransdan iyice soguduk iki gundur turkiyde tup bebek merkezleri doktorlar yorumlar su bu derken basim agridi vala yana yana arastirma yapiyorum dedim bide buraya yazim diye

sizler nasilsiniz nasil gidyo diyetleriniz
ne guzel spor yapanlar var ben bir hafta bi yaptim sonra yorgunluk yogunluk derkenbiraktim bu hafta zaten moral yok bide sporla ugrasmayim

sempatikçim türkiyedeki drlar daha iyi bu konuda buraya gelin siz
ben bu diyetten bişi anlamadım bu hafta bozmadım dün hariç tartıda 56 yı bile gördüm çok sevindim fln derken dün gece tatlı yedim sölemesi ayıp misafirim vardı e sen bişi yemiyon diyince yedim bu sabh tekrar 57- 57.5 arası tartı
şimdi bende mi sorun dkontrol hapı kullanıyom diyemi göbeğim fln şiş nası anlayabiliyom
artı şöyle bişide düşündüm ben 56 olunca azcık kemik gibi oluyom yani o kilo az geliyoda bünye hemn bu kiloya atlıyo
kafayı yiycem biri bana cevap yazsın bgn sinirdebn hiç yazmadım buraya dvmda ediyom hala

canim iste rastiriyorumya durum iyi olck derken gittikce kotuye gidiyo icinden cikmaz halemi gelcez ne yakinda
bende dun bisey yemdiydim ve ondan onceki gunlerde diyodum kilo vermem duruldu diye bugun bi tatildim 55 kilo olmusum moralim falan iyi egildi oyuzden heralde

canim senin isini bende anlamadim bi hafta veriyosun bi hafta takilip kaliyosun ,karbonhidrati tam uygulmadigin zaman kilo verilmiyo takilip kaliyo insan ,tabi almayalimda
ne bileyim canim icinden cikmadik valla su kilolarla
80 li kilolarda olsak ne yapcaz bikac kilolari bukadr ugrasiyoruzda
cok kilo vercek arkadaslara allah sabir versin

ya hakkında hayırlı olsun umarım herşey yoluna girer
sempatik ben 36-38 bdn giyom şimdi ağırlık 36
geçen 34 bdn bi gömlek giydim oldu ama sıktı likralı deil
hani benim tartıda fazla tartıyo açıkçası başka yerde kıyafetli 55 çıkıyom ve boyum 1.67
benim tartıda 56 olduğum zamn kemik diyo annem kötü oluyon fln
acaba vücudum bu kiloyu korumayamı aldı diyom?
ayrıca hapta kullanıyom be d.kontrolhabı kistim için
senin adına da çok sevindim yolu yarıladın
ama dikkat et bu diyete bana sinsi geldi

canim sen boyuna gore cok iyisinki hatta cok zayifsin bile bu kadar zorlama bnce kendini kilonu koru yeter
benim oy 157 kilom 55 benim vermem gereken var seninki bence guzel
insan ne kadr kafaya takarsa okadar veremiyo
senin dedigin gibi karbonhidrat diyetinde var biseyler cok kisi cikti zaten
ben gecen haftada bu haftada 1 kilo verdim ama tabi takilmam falan olursa bende birakicam
seninkinin kesin hap etkisi vardir

rakibeciğim sonucu çok merak ediyorum valla :))

bendeee delikafadulden hemde çokk :jeyyar:
ama normal şartlarda bu yediklerinle benii geçmen lazım :bbo: kuş gibi besleniyosun yavrum be sositososito
istersen pazartasi sabahı kilomuzu cimcime ya da sempatiğe (sabah en erken kim gelirse artık) özel mesajla bildirelimm şutarafagitti hihoyyyt
kazananı o açıklasınn daha heycanlı olurrr :jeyyar: :hooray:

arkadaşlar,izmirde lazer epilasyona gittiğim bir güzellik merkezi var....doktorum,benim bölgesel olarak kilo verme isteğimi ve ihtiyacımı görünce bu yepyeni yöntemin bana denk gelmesi süper oldu... yöntem çok yeni bir yöntem..KARBOKSİPUNKTUR...ve bunu bulan doktor ilk kendi üzerinde denemiş ve 8 aylık bir süreçte 40 kg vermiş...fazla vakit almıyor,sadece 2 dk...5 gündde 1 gidiyorum seanslarına ve bugün 2.seansımdı...ve yaklaşık 5 günde 2 kg verdiğimi görü-nce gözlerim şaşı oldu...sadecekg vermekle kalmamışım birde bel-göğüs-sırt bölglerimden 3-4 cm incelmişim...herkese şiddetle tavsiye ederim...şu anda izmirde ilk yapılan bir uygulama ve benim güzellik merkezimde olması ve sonuç almam ben hedefim olan 20 kg ya kitledi beni.bu tempoyla gidersem 10 seansta 20 kg vereceğim ve istediğim kg ya ulaşacağımmm..ağır diyet yok spor yok hep istediğimiz gibi bayanlar........herkese şiddetle tavsiye ediyorum:lepi::lepi:hihoyyyt

hacercim izmirde yeni bir yöntem çıktı karboksipunktur bence bir dene...ben çok memnunum yeni başladım 5 günde 2 kg nasıl....bugün 2.seansımdı....inanamdımmmm

selam kızlar herkese ii pazarlar...eylükcüm paylaştığın için sağol...araştırdım...belki giderim...ama en büyük endişem..bu hızlı kilo kaybı sonucunda seansalrın sonunda tekrar kilo alma olasılığı...bu arada ilgilenen ve istanbulda oturan arkadaşlara söyliyim..bakırköyde ömür plaza da bir klinik bu işlemi yapıyor...5 seansı 350 milyon..

Back