zayıflamak isteyenler haydi birbirimize destek olalım..

meri_angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
81
59
88
arkadaşlar ben pcolu olup 2 hafta önce düşük yapmış biriyim. pcosun bana en büyük etkisi durduramadığım aşırı kilo artışı oldu. birkaç yıla kadar 59-60 kilo iken şimdi 88 kiloyum

düşükten sonra 84 kiloya indim. şimdi diyete başladım. hadi birbirimize destek olalım hatta gaz verelim hedef belirledim ilki 70 kg ye inmek. kimler neler yapıyor nasıl zayıflıyor ? tavsiyeleriniz var mı ?

Canimcigim evde is yaparken beline strec film sar ve kakin giyin basla ise isin bittiginde strec filmin sirilsiklam oldugunu goreceksin ve dogru dusa cnm. Yatmadan once soda ic aklima geldikce yazarim

Canimcigim evde is yaparken beline strec film sar ve kakin giyin basla ise isin bittiginde strec filmin sirilsiklam oldugunu goreceksin ve dogru dusa cnm. Yatmadan once soda ic aklima geldikce yazarim
dün akşam yürüyüşe çıkarken yaptım streci enaa nasıl terlemişim belli değil . her ne kadar eşim karışsada cildin hassas sarma diye çaktırmadan devam ediciimm sağol canım bekliyom tavsiyeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…