Zayıflamak için motive edici teklifler

Bemint

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2007
1.260
3
Ben gözümden sakındığım göbişimi zayıflatacak bi taşıyıcı arıyorum efenim.Göbişim olmadığında zayıflamak için çok önemli bi motivasyona sahip olacam sanırsam.İlgilenenlerin cvlerini ve zayıflatma performanslarını içeren referans bilgilerini çenebaz'a faxlamaları rica olur ..
Not:Sadece ciddi kişiler fax çeksin ..
:enbuyukkk:

Organ bağışı yapabilirsiniz mesela...mideyi bağışladın mı bitti gitti zate... ehhe...

Ya da her hafta kan verebilirsiniz... nerden baksan bi ünite kankemiksiz yarım kilo tutar... ehhe...

Hee bi de günde 8 saat sakız çiğnersen yılda 5 kilo verebiliyomuşsun... ehhe...

Ahanda tam sana göre bi teknik buldum... buyrun buradan yakın...

"Manken Simge Tertemiz, bazı manken arkadaşlarının aşırı zayıf görünmek uğruna suya batırılmış pamuk yuttuklarını iddia ederek şunları söyledi: “Bir gün boyunca sadece küçük bir sandviçle ya da salatayla idare edenler var. Bunlar artık normal sayılıyor. Ama benim asıl şaşırdığım ıslak pamuk yutanlar. Islak pamuk güya midede balon gibi şişip onları tok tutuyormuş. Kuliste gözlerimle defalarca gördüm. Meslektaşlarımı uyardım ama beni dinlemediler.' dedi."

ay yorum yapamiciiiimmmm :roflol:

Motivasyon demiştin di mi... bak sen şimdi gör motivasyonu... Ağustos ayında Adana'ya git bacım, sonra orada koş koooş koooooooşşş aklinialirimsmile :lepi: naniknanik sempatiksalakcinni

Yane motivasyon olsun diye bağırsak kurdu da besleyebilirsin... naniknanik

Son düzenleme:
Bi yapıcı önerilerde bulun be ya :))
pamuk tutsam bile 5 - 10 kg yutarım ben :)) o da kalori yaparkafamçokkarıştı
Adana işi iyiymiş bi taş bin taş gibi ama yaza daha çok var boshayallersmile

X