Zayıflamak için çay vesayri öneri

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.497
208
30
Istanbul
Zayıflamak istiyorum öneri bir çay kahve memnun kalmış olduğumuz varmı Zt medikal nasıl ,detoksia çay nasıl ???

Bende istiyorum öyle bir öneri ama kimsede tık yok zayıflamak için bir arkadaş arıyorum çevremde yok

Trafik kazası sonucu baya kilo aldım boynumda kırık var di daha var bir yıl oldu

Kesinlikle önermiyorum. Ben kullanmadım ama öyle çayların uzun vadede böbreklere zarar verdiği söyleniyor (marka olarak değil genel konuşuyorum) Kullanan biri sonrasında hastanelerde gezdim zor toparladım demişti. Sağlıklı yoldan zayıflamaya çalışın

Ben sadece aç karına alıç sirkesi bir litre suya ilave edip kullandım sporsuz diyetsiz ayda 4 kg

Kesinlikle önermiyorum. Ben kullanmadım ama öyle çayların uzun vadede böbreklere zarar verdiği söyleniyor (marka olarak değil genel konuşuyorum) Kullanan biri sonrasında hastanelerde gezdim zor toparladım demişti. Sağlıklı yoldan zayıflamaya çalışın
Ee ne yapacağız gırtlağımiza sahip çıkacağız gibi görünüyor ama zor 😅😅

Umarım kilo verebilirim yoksa akıldan ve sağlıktan birşeyler vereceğim kesin

Umarım kilo verebilirim yoksa akıldan ve sağlıktan birşeyler vereceğim kesin
Allah korusun öyle şeyler söylemeyin.

Bu arada aklıma geldi, sadece kilo vermek için değil kilo almak için olan çaylar da dediğim gibi zararlı olduğu söyleniyor. Burayı sonradan okuyan olursa aklınızda bulunsun ⬇️

*Bu konuda belirtilen markaları bilmiyorum, hiçbir marka özelinde konuşmuyorum.

Back
X