Merhaba. katı bir diyet uyguluyorsan boşver, canının istediğini ama sadece ihtiyacın kadarını ye. birşey yerken kendine, buna ihtiyacım var mı yoksa keyfi mi yiyorum de, her lokmadan bunudüşünürsen nerde duracağını bilirsin. gerçekten acıkmadan asla yeme, tyamamen doymadan kalk, vucudun 3de biri yemek 3de biri su olmlaı 3 de biri de boş kalmalı ki havayla dolsun.
vucudunsifresi.com daki makaleleri oku. kilolara ve hayata bakışın değişir. Halil Kargulu bu konuda çok farklı bir beyne sahip ve inananlar bir anda 4-5 kilo verebiliyor (sağlıklı olarak ve yedikleri halde) önemli olan zihnin ve vucudun buna hazır olması
ayrıca 'callanetics' egzersizleri var sitede arat. '10 years ypunger in 10 hours' videosu 3 haftalık kısa bir program ama ameliyat olmuş gibi değişim sağlıyor. 1-2 beden inceliyorsun diyetsiz. kilo vermiyorsun ama vermiş gibi görünüyorsun çünkü vucut sıkılaşıyor toparlanıyor, bacak kalça şekilleniyor.sadece 3 hafta dene. ve zihnini kilarının fazla olduğuna ikna et, o zamn beyin iştahı keser. yemek araları açılır ve zamnla kilo kaybedersin
Merhaba önce sağlığın iiçin abur cubura kesinlikle son vermelisin. yani o cipler çikolatalar evinde asla bulunmamalı. nasıl üretildiklerini, içlerine neler katıldığını araştırırsan bu seni epey soğutacaktır emin ol. doğal hayat hakkında bilgilenmeye başladığımda, grupta çocuklarına bir kez dahi çikolata yedirmeye anneler, ve sevmeyen çocuklar vardı. diğer konuları, deterjanalrı bakım ürünlerini katkılı gıdaları vs bırakabilirdim ama çikolatasız olmaz derdim.. zamanla bilinçlendikçe verdiği harabiyeti gördükçe (ve asla mutlu etmediğini bunu reklam kandırmacası olduğunu) öğrendikçe çikolatadan soğudum. şimdi görsem dahi istemiyorum, üstelik hamlieyim canım çığu şeyi çekse de o hiç cazip gelmiyor. aynı şekilde hazır dondurmalar ve asitli içecekler de öyle. yani ben kendimi kısıtlamadım yasak koymadım ama bilinçlendikçe bana verdiği zararı öğrendikçe onları artık kendim reddediyorum
Önemli olan ne yediğin değil, tekrar söylüyorum kalori hesabını boşver.. sen sadece yavaş ye, çok iyi çiğne ve yerken doydum mu diye sor kendine.. bir anda hızlıca yiyip sonra karnım şişti diyeti bozdum demektense kendini buna alıştır. ihtiyacım kadar yiyorum dediğinde beynine bu sinyali yolladığında zaten otomatikman yemen azalacak veya ne kadarına ihtiyacın varsa o kadar yiyeceksin. ama tabi doğal şeyler yemek şartıyla, çünkü hazır ürünlerde beynin hipofiz bezini uyaran katkı maddeleri var ve bunlar insana sürekli açmış gibi hissettiriyor.
aslında sünnetlere uysan tam gerektiği gibi beslenmiş olursun
-acıkmadan sofaraya oturma
-tamamen doymadan kalk
-yerken israf etme her lokmanın hesabı var
-açları da düşün
-şükret
bi dilim fazla ekmek yedin diye yada peynir yedin diye kilo almazsın ama beynine olumsuz mesajlar yollama lütfen. kalorileri değil, fazladan aldığın lokmaya ihtiyacın olup olmadığını tak kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?