Arkadaşlar uzun süredir zayıflamak istiyorum ancak tek başıma başarılı olamayacağımı anladım. Bu sitedeki insanların birbirlerine karşı olan ilgi ve desteğinden ben de faydalanmak istiyorum. Bu başlık altında günlük yediklerimizi paylaşarak listemizdeki eksik ve fazlalıkların farkına varmada birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm. Gayret edersek hepimizin başarılı olacağına inanıyorum. Ben kalori hesaplayarak bir diyet uygulamaya karar verdim ve internetten sık yediğim ve evde bulunan yiyeceklerin kalorilerini yazdım. Bu kalori listesine göre ertesi gün uygulamak üzere evde ne varsa bunlarla bir diyet listesi hazırlıyorum. Her gün farklı yiyecekler yiyebilirim ama kendime sadece 1000 kaloriyi aşmamak şartı koydum. Aslında diyete bugün başladım sayılır ama maalesef akşam üzeri dayanamayıp bir tost yedim. Bu nedenle yarın başlayacağım ve kendime güvenim olmadığı için buraya yazarak kendimi kontrol altında tutmak istedim.
Siz de listelerinizi buraya yazarak benimle paylaşırsanız çok sevinirim çünkü bu işte çok acemiyim ve ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Dün akşam Leslie ile evde yürüyüş yaptım biraz da. Lütfen benimle bildiğiniz zayıflama kürleri ve diyet listelerinizi paylaşın. Ben de artık Başarı Öyküleri kısmına terfi etmek istiyorum sayenizde :) Bu arada boyum 158 cm kilom 57. (en son tartıldığımda 57 idi ama bir aydır tartılmadım ). Hedefim şimdilik 7 kilo (inşallah).
Hepinize başarılı zayıflamalar...İnşallah elele verip bu şavaşı kazanırız. (kilolarımı ciddi ciddi düşman olarak görmeye başladım aynanın karşısına geçip bazen düelloya davet ediyorum o derece yani :)
Siz de listelerinizi buraya yazarak benimle paylaşırsanız çok sevinirim çünkü bu işte çok acemiyim ve ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Dün akşam Leslie ile evde yürüyüş yaptım biraz da. Lütfen benimle bildiğiniz zayıflama kürleri ve diyet listelerinizi paylaşın. Ben de artık Başarı Öyküleri kısmına terfi etmek istiyorum sayenizde :) Bu arada boyum 158 cm kilom 57. (en son tartıldığımda 57 idi ama bir aydır tartılmadım ). Hedefim şimdilik 7 kilo (inşallah).
Hepinize başarılı zayıflamalar...İnşallah elele verip bu şavaşı kazanırız. (kilolarımı ciddi ciddi düşman olarak görmeye başladım aynanın karşısına geçip bazen düelloya davet ediyorum o derece yani :)
Son düzenleme: