Zayıflamada Son Nokta :) Ağrılı yöntemlerden vazgeçme zamanı :)

Berna Tuna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
67
14
30
Arkadaşlar 1 hafta önce doktorum Mehmet Akgün'ün aqupunktur seansına gittim ve yeni bir cihazdan bahsetti o ağrılı yöntemlerden daha ziyade çok mantıklı geldi ve cihazdan şöyle bahsedeyim Lazerle yağları parçalıyor focuslu ultrasonla destekleyor. Memnuniyetle kabul ettim ve tedaviye başladık:) Türkiye'de ilk ve bu cihazı araştırdığımda da başka yerde bulamadım sonuçları burdan sizinle paylaşacağım :)

Canım Ultroson ile yağ zincirlerini kırıyor ve arkasından lazer ile de eritiyor
spashape cihazın adı , eski adı da ultracontour :)

Canım 6 seans usg + lazer kalan 4 seans sadece lazer toplam 10 seans seanslar haftada 1 seansların toplamı 2000 tl

Canım arkaşda düşünüyo garantili bi paket varmış bölgeselde onun için de bu cihaz da var dimi ?

Evet Canım Doktorumuz bi ilk gerçekleştirdi aqualyx+akupunktur+spashape 3lü paket var ve bölgesel zayıflamada bu paketi alana para iadesi garantisi veriyor kesin çözüm yani :)

Bu çok iyiymiş ya :) tamam ben arkadaşıma haber vereym en iyisi canim saol bilgiler için :)

Cok guzelmis canim yaa ben en iyisi bi randevu alayim aqualyx yaptrydm zatn biran once kurtulmaliyim su sorundan :) Teşekkür ederim bilgiler için :)

Arkadaşlar yaptiranlar tecrübelerini paylasabilirse cok seviniriz. Ben de aqualyx yaptirdim haftaya ikinci seansim var ama bu yöntemi de düsünüyorum.

Arkadaşlar yaptiranlar tecrübelerini paylasabilirse cok seviniriz. Ben de aqualyx yaptirdim haftaya ikinci seansim var ama bu yöntemi de düsünüyorum.

Canım ben yaptırıyorum seanslarım devam ediyor 10 seans sürüyor malum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…