- Konu Sahibi spring352009
Arkadaşlar hepimizin amacı elbette formda ve sağlıklı vücutlara sahip olmak..ama bunun için her önümüze geleni deneekyerine bir formül üzerinde yoğunlaşmak bence en doğrusu..Alternatif tıp konusuyla yaklaşık on yıldır ilgiliyim okur ve sürekli araştırırım..o yüzden şunu söylemem gerekir ki alternatif tıpın faydalarından yararlanırken kii bunun içinde zayıflama formülleri ve kürlerde dahil olmak üzere düşüncelerimizde ve hedefimiz üzerinde sadık kalmamı gerektiğidir..Bir kişi eğer bir haftada zayıflama bekliyosa hata eder..bu sadece vücuttan atılan sudur..azim ve çabayla ve uzun vadede verilen kilolar ise asla geri alınmaz..neyse konumuz bu değil ama zayıflamayı destekleyen bişeyi unutmamak gerekiyor oda DÜŞÜNCELERİMİZDİR..Bir formüle başladığımızda kesinlikle o formüle şevkle ve istekle başladığımız gibi başlamalı ve devametmeliyiz..asla ben zayıflayamam; ben yapamam ne yapsam yarıyo gibi düşünceleri kullanmayalım..istediğimiz ölçülere geleceğimizi hep hayal edelimm...ve inanalım..inanınki düşünceler eylemlerinizle birleştiğinde gücünü dahada katlamış olacaksınız..yani diyorum ki inanç çok önemli..bunu da ekleyin kaybedecek bişeyiniz yok aksine kazanacağınız çok şey olabilir..Ayrıca klo problemi olan arkadaşlara tek şişman beynimiz adlı kitabı da aokumalarını tavsiye ediyorum..Sağlıklı ve ince bir beden için yeme alışkanlıklarımızı değiştirdiğimiz gibi genel yargılarımızıda değiştirmemiz tüm önargılarımızdan kurtulmamız şart..Tıpkı bir bebeğin saflığıyla neden ve nasıl olur acaba iyi gelirmi demeden hdefinizde sebat edin..acabalarla uğraşırsanız hedefinize ulaşamazsınız..bunu ben kendi tecrübelerimle söylüyorum..Bir otu bitkiyi tiksinerek ve hadi bi deneyim diyerek içen insn ile yaptığına inanarak vee severek yapan insanlar arasında hedefe ulaşma farkı olduğunu unutmayınn..Ayrıca bu bahsettiğim yöntem bir çok kişi tarafından denenmiş ve onaylanmıştır..Kitabı okuduğunuzda sizde daha farklı bir bakış açısı ile kilolarınızla mücadele etmeye başlıcaksınız eminimm.
sevgiler
sevgiler