Zayıflama durumları , sıkıntılı

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
Herkese merhaba ...
Su aralar zayiflamaya çalışıyorum . Okuldan odevden vakit bulamadigimdan tek yontemim diyet yapmak . Bir de ara sıra yürüyorum o kadar .
Icime dert olan bir kac sey var .
Tam olarak kac kilo verdigimi bilmiyorum ama eski pantolonumla yenisini ust uste koyunca bariz fark görüyorum .
Ancak bu benim yapımla mı alakali bilemiyorum ama yürürken iki bacagim birbirine değiyor , carpik gibi degil de basen bölgem sanirim biraz toplu .
Onun da zayifladıkca gitmesi gerekmez miydi ?
Bir de gobegim kalcam filan yumusamaya boyle değişik bi hal almaya basladi . Spor care olur mu ?

Diyetle bacakların incelmesi çok çok zor. Mutlaka spor gerekiyor. Ben neredeyse 15 kilo verdim, deli gibi spor da yaptığım hâlde üst bacağım pek incelmedi. Hâlâ az da olsa birbirine değiyor. Beklentinizi yüksek tutmayın:KK53:

Diyetle bacakların incelmesi çok çok zor. Mutlaka spor gerekiyor. Ben neredeyse 15 kilo verdim, deli gibi spor da yaptığım hâlde üst bacağım pek incelmedi. Hâlâ az da olsa birbirine değiyor. Beklentinizi yüksek tutmayın:KK53:
Demek ki yalniz degilmisim :/ evet yuksek beklentilerim varmış sanırim :KK43:

Bir de su anda boyunuz , kilonuz kaç ?

Markeylerde indirime giriyor bazen 20 liraya bence bir baskül sl. Ömür boyu kullanırsın. Başka türlü anlaman zor. Ayrıca spor olmafan zayıflasan da çok belli olmaz. Vücudun sıkılaşması gerek.

Demek ki yalniz degilmisim :/ evet yuksek beklentilerim varmış sanırim :KK43:
Yapılmayacak şey değil tabii, çok güzel inceltenler var ama spor şart. Üniversitenizin salonu yok mu? Çoğu üniversitede ücretsiz ya da makul ücretlidir. Olmuyorsa alın bir mat, Instagram'da güzel hesaplar var, mesela eliminatecelulite, mat üzerinde yapabileceğiniz hareketler bulabilirsiniz. Yalnız aletsiz çalışacaksanız önce iyice ısınmaya özen gösterin, dizinizde filan sakatlık olmasın.
Bir de su anda boyunuz , kilonuz kaç ?
1,68 boyum. 62 kiloyum. Tam 36 bedenim şu an. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:KK53:

Yapılmayacak şey değil tabii, çok güzel inceltenler var ama spor şart. Üniversitenizin salonu yok mu? Çoğu üniversitede ücretsiz ya da makul ücretlidir. Olmuyorsa alın bir mat, Instagram'da güzel hesaplar var, mesela eliminatecelulite, mat üzerinde yapabileceğiniz hareketler bulabilirsiniz. Yalnız aletsiz çalışacaksanız önce iyice ısınmaya özen gösterin, dizinizde filan sakatlık olmasın.

1,68 boyum. 62 kiloyum. Tam 36 bedenim şu an. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:KK53:
Tesekkur ederim :KK53::KK53:

hangi bölgenizde fazlalıgınız varsa onunla ilgili videolara bakın youtube dan. Spor diyetten çok daha etkili. Ve malesef spor yapmadan göbek basen kalça bel gibi bölgelerin sıklaşması hayalden de uzak..

Bacak arasını eritmek için sumo squat önercem ben size, geçen yıl bu konudan muzdaripken günde en az 150 200 tane yapmayla çok ciddiyim bayagı toparladım 1 ay kadar bir sürede biraz boşluk oluşmuştu bu hareket oradaki kasları toparlıyor ve popoya da bayagı yararı var yani :KK53:, tabi bırakınca hemen eski formuna geri dönebiliyor uzun süre yapmak lazım :KK51: Böyle bölgesel sorunlarda da bölgesel hareketler yapmak lazım diye biliyorum ayrıca. herkes sadece diyetle veya yürüyüşle kilo verirken direk sorunlu bölgelerinden veremiyor çünkü, bölgesel hareketlerle desteklemek mantıklı yani bence tabi birde yürüyüş ya da koşu falan da çok iyi gelir.

X