Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cayla pek olmuyo o is benceMerhabalar hanımlar kullanıp onerebileceginiz zayıflama çayı var mı.
Tarçınlı kahve çok iyi. Bir buçuk yılda 23 kilo verdim spor ve diyet ileTarçınlı türk kahvesi içiyorum canim gerçekten iştahı kesiyor. Spor kahve diyet ve yesil cayla 2 ayda 9 kilo verdim![]()
Tarçınlı türk kahvesi nasıl aliyomuyuz kendimiz mi yapıyoruz hiç duymadım caninTarçınlı türk kahvesi içiyorum canim gerçekten iştahı kesiyor. Spor kahve diyet ve yesil cayla 2 ayda 9 kilo verdim![]()
Kinoa cayini ne kadar süre kullandınız ve ne kadar verdiniz birde efsun çayını nerden aldinizKinoa çayı kullandım İnstagramdan almadım turuncu sanal marketten aldım isim vermiyorum reklam olur diye . Ben memnun kaldım iştah bastırıyor günde ikiz kez tuvalete çıkıyor. İshal etmiyor . Fiyatı da uygun. Şimdi efsun çayı kullanıyorum tadı çok güzel ama paketim bitmedi. Bittiğinde verim almış olursam bilgilendirme yazarım
Tarçınlı Türk kahvesi iştah kesmeye birebir 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi, 1 çay kaşığı tarçın 1 fincan su karıştır kaynat iç bu kadar
Bir ay kullandım incelediğimi biliyorum sporla birlikte kullandım 3 kilom kadar gitti sanırım tekrar devam etmedim . Efsunu İnstagram üzerinden buldum siteleri var ama dediğim gibi daha bitirmedim paketi. Tartılmadım. Fakat tadı çok güzelKinoa cayini ne kadar süre kullandınız ve ne kadar verdiniz birde efsun çayını nerden aldiniz
Teşekkür ederim ilgilenip yorum yaptığınız için bitirip bilgi verirseniz çok sevinirimBir ay kullandım incelediğimi biliyorum sporla birlikte kullandım 3 kilom kadar gitti sanırım tekrar devam etmedim . Efsunu İnstagram üzerinden buldum siteleri var ama dediğim gibi daha bitirmedim paketi. Tartılmadım. Fakat tadı çok güzel
Ah o krizler özellikle geceleriTatlı krizlerini bile atlatabilirsin kahveyle canim. Baya baya etkili![]()
Tabii ki yazarım :)Teşekkür ederim ilgilenip yorum yaptığınız için bitirip bilgi verirseniz çok sevinirim![]()
Tabii ki yazarım :)
Efsun çay fiyasko tadının güzel olması dışında hiçbir etkisi yokTeşekkür ederim ilgilenip yorum yaptığınız için bitirip bilgi verirseniz çok sevinirim![]()
As.....ile başlayan bugünlerde çok popüler olan kırmızı ambalajli bir çay var onu alma sakın ben aldım hiç biseye faydası yok. Vaatleri tok tutma, tatlı krizini engelleme, ayda 14 kilo falan. Bı de ünlü doktor ve sanatçıların da övdüğü bı çay. Her şey para mıymış paraymis. Para için her türlü yalancilik yapılıyor. İnsanların iyi niyetini kullanıyorlar.Ya bilemiyorum ama bu aralar çok ünlü instada falan onyuzden merak ettim aslinda