Zayıflama çayı

Kimse cevap yazmamış ben yazayım bari, yanlız bu çayların öyle yağ yakma etkisi yok sadece ödem atmak ve tuvalete çıkmak için içiyorum ben.. Sadece yeşil çayın metabolizmayı hızlandırma etkisi var.. Onun dışındaki karışık bitki çaylarını kabızlık yaşamıyorsanız içmenizi tavsiye etmem..
Eğer kabızlık yaşıyorsanız en iyilerinden biri doğadan form kayısılı, onun dışında mlife form karışık bitki çayı da wc sorunu için bire bir. Eğer bağırsaklarınız düzenli çalışıyorsa ama ödem sıkıntısı yaşıyorsanız sinameki çayı faydalı olabilir. Ama tüm bitki çaylarında olduğu gibi onu da 3 fincandan fazla içmek sağlıklı değil.
Umaeım aradığınız cevabı verebilmişimdir..

marketten önerebileceğiniz zayıflama çayı var mıı
Biberiye çayını al doğadan sabah aç karnına yarım limon sıkıp iç yarım saat sonra
Bir kepek ekmeğine tost veya sandviç yapıp yanında bir bardak süt ile ye

Ara öğün yap 5 fındık ile Öğlen bir tabak yemek ye mutlaka ve bunları hergün aynı saatte yap 3 saatte bir ana ve ara öğün olarak devam et en son akşam 7 de yemek ye ve sonrasında bir fındık bile yeme ki leptin hormonunuz çalışsın haftada 2 kilo verirsin sevgiler

tihaks diye bir çay var aktarlarda 3 öğün iç ama kokusu kötü limon sık bal koy hiç gitmediğin kadar tuvalete gidiyorsun

Çay ile kilo vermek pek mümkün değil maalesef. Sadece metabolizmayı düzenleme-hızlandırma gibi etkileri oluyor fakat dikkatli/kararında kullanmak gerekiyor tabiki

Back
X