• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yapacaklarımmm!

nymphe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
69
0
36
Adana
Birincisiii;

1haftadır çaydanlığın demlik kısmına Yeşil Çay,Rezene,Papatya,Karanfil ve Biberiye atıyorum ve yanımda taşıyorum kupama doldurup doldurup içiyorum yerimseniben
buna devam edeceğim gerçekten 1 haftada metabolizmam hiç bu kadar hızlı olmamıştı zemuszemus

İkincisiii,

Streç Film mucizesi :lepi:
öyle terliyo ki göbeğim kaydirigubbakcemile3

ve Üçüncüsü,

Bugün aktara gittim çam terabentini almak için saçlarıma uygulicam da (:
aktar Biber hapı sattı bana mirmirmirmir
karasızım ama yarın sabah başlamayı düşünüyorum :sm_confused:

daha az yemeye çalışacağımmm
hadi bakalım guclubacismile

yorumlarınızı bekliyorumm!!

canım resimdeki sensen çok da küçük grünüyosun sonra zararı olmasın yaşın kaçtı...

ya o 2 yıl önceki halim ondan (: simdiki halimi koymak istemedim :D bi zamanalr zayıftım :(

ben biber hapını kimseye tavsiye etmiyorum zaten modartörlar kızıyor ticari oluyor diye ama canından olan varmış ki zaten bende 1 2 kullandım sonra bıraktım en iyisi doğal yollar (:

vvalla ısmı gecen ılac aynen dedıgınız gıbı bıseye yaramıyooo hemde hec bıseye oyuzden canım ıade et bencee karacıgerını bozucaksınn gercekten 1 hafta duzenlı kullnaım sonunda kasıntı baslıycak buda karacıgerının yoruldugunun gostergesıı yurucez kızlar ben gece abarttım sıkıntıdan cok fena yedım yıne

kızlar merhaba şu zayıflama haplarıyla ilgili birşeyler yazmak istiyorum bende kullandım ve 10 kilo kadar verdim 65 ten 55 kiloya düştüm.sonra ne mi oldu hapı bıraktıktan sonra bir kaç ay içinde hepsini hatta daha fazlasını geri aldım şuan 70.5 kiloyum.aklınız varsa asla kullanmayın benım kullandığım hap FX 15 ti ama hepsi aynı tavsiye etmem.

Back
X