- 5 Haziran 2015
- 31
- 4
- 31
-
- Konu Sahibi izmirliozlem
Tadını almıyosn yutarken hafif acılık geliyor. Mideye de iyi geliyocanım bence yarısından fazlası yağdan gitmiştir merak etme. çünkü 6 ay gibi bir uzun sürede vermişsin. sadece az beslendiğin için iştahsızlıktan halsiz kalmış ve bağışıklık sistemini düşürmüş olabilirsin. geri almamışsın anladığım kadarıyla.
benim evimde botalıfe var aynı marka sanırım 125 ml salatalara koymak için almıştım ama kullanmak nasip olmadı. bende gastrit ve reflü olduğu için midem çok hassas kusuyorum bir şey dokunduğunda ve ağrı çekiyorum. tadı nasıl acaba direk içince ?
10 günde 5 kilo vermek hiç sağlıklı değil, Allah korusun canınızdan olabilirsiniz. Diyet ve yürüyüş yaparak sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Önce sağlıkkkk !!!!!!
SLM ARKDASLAR SİZE 10 GÜNDÜR YAPTIGIM YENİ KEŞFETTĞİM ZAYIFLAMA YAGINDAN HABERDAR ETMEK İSTEDİM :)
SÜPER ANLATYIM BEN 10 GÜN ÖNCE SAGLIK OCAGINA GİTMŞTİM GRİP OLMUSTUM .
..TARTILDIM TAM 100 KİLO OLDUGUMU GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜM
HEMEN KARŞINDA Bİ ECZANE VARDİ GİTTİM ZAYIFLMA İÇİN ELNİZE BİŞEY WARMİ DEDİM VE ORANIN SAHİBİ KENDİSİ DE YENİ KEŞFETĞİ Bİ YAĞ DAN BAHSETTİ.. BİRİ ÇÖREK OTU YAGI KAPSUL HALİNDE KÜÇK Bİ ŞİŞEDE ... DİERİ ASPİR YAGI ODA KÜÇK Bİ ŞİŞEDE ..
NORMEL SIWI Bİ YAĞ..... SABAHLARİ AC KARNINA 1 TANE KAPSÜL DEN İÇİOZ...
ASPİR YAGINIDA 1 ÇAY KAŞIGI İÇİOZ.. BUKADAR
DİLERSENİZ BU ASPİR YAĞINI KİLOLU OLAN YERLERNİZE SÜRÜP BEKLETEBLRSNİZ 1 SAAT 2 SAAT
BEN BUNLARİ 10 GÜN OLDU ALALI VE DÜN GİTİM TATRILDIM 95 E DÜŞMŞÜMMMMSÜPER Bİ DUYGUUUU
Ben yağ kullandm yemeklerden 20 dk önce bir çay kaşığı içtim. Aktardan aldım. Faydasını muhakkak göreceksiniz ama sporu ihmal etmeyin yoksa fena sarkmalar olur :) hayırlı bayramlar