ZAYIFLAMA 10 GÜNDE 5 KİLO

Zayıflatan Limonlu Zencefil Çayı: Zencefil, karanfil ve tarçın gibi baharatsı bitkilerden hazırlanmakta olan bu zayıflama çayı metabolizması yavaş çalışan kişiler için oldukça yarar sağlayacaktır.

Malzemeler:

• ½ limon
  • 5 dal maydanoz
  • Küçük bir dal zencefil
  • 8 adet karanfil
  • 2 adet çubuk tarçın
  • 5 su bardağı kadar su

Limon ve zencefili iyice yıkadıktan sonra küçük parçalar halinde dilimleyip bir tencereye alın. Ardından su, tarçın ve karanfili de ekleyip kaynatın. Kaynama noktasına ulaşmasın ardından ufak parçalara ayrılmış olan maydanozu da ilave edin ve 1-2 dakika kadar daha kaynatın.
Elde etmiş olduğumuz bu çayı süzdükten sonra günde 3 sabah, öğle ve akşam olmak üzere her yemekten yarım saat kadar önce (aç karna) 1 fincan tüketin.
Karabiberli Zayıflatan Yeşil Çay: Tek başına dahi tüketildiğinde yağ yakımı için oldukça etkili olan yeşil çaya bu tarifimizde birkaç eklemede bulunarak zayıflama sürecini hızlandıracağız.
  • 1 adet orta boy limon
  • 1 adet kırmızı elma
  • 10 gram karanfil (1 tatlı kaşığı)
  • 10 gram nane (kuru)
  • 10 gram yeşil çay
  • 10 gram tane karabiber
  • 10 gram zencefil (toz halinde)
  • 1 adet tarçın (çubuk)
  • 5 lifte kadar su

Öncelikli olarak 1 litre suyu kaynatın. Ardından tüm bitkileri kaynamış suyun içersine ekleyin. Son olarak 4’e bölünmüş bir adet limonu da karışımın içerisine ilave edin ve demlenmesi için 5 dakika bekletip süzdükten sonra tüketin. Hazırlamış olduğunuz çayı en fazla 4 saat kadar bekletebilirsiniz. 4 saat geçildiğinde yeniden taze olarak hazırlanması gerekmektedir.Kilo Verdiren Limonlu Elma Çayı: Hemen hemen tüm diyet programlarında kendisine yer edinmiş olan elma yüksek ölçüde tok tutma etkisine sahiptir. Kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu çay ile elmanın tok tutma özelliği ile limonun yağ yakıcı özelliğini bir araya getireceğiz.
2 adet kırmızı elma
1 adet orta boy limon
500 ml. su
5 adet karanfil

Kabuklarını soymaya gerek duymadan limon ve elmaları yıkayın. Ardından küçük parçalar halinde dilimleyin. Demliğin içine 500 ml. kadar su ekledikten sonra limon ve elmaları ilave edip 15 dakika kadar kaynatın. 10 dakika demlenmesini bekledikten sonra karanfil ekleyerek tüketin.Zayıflatan Tarçın Çayı: Zayıflamak isteyenler için oldukça kıymetli bir bitki olan tarçın mümkün mertebe çubuk şekli ile kullanılmalıdır. Yemeklerden sağlanan yağ emilim oranını azaltmakla kalmayan tarçın; vücut içerisinde depolanmış yağların yakımını aktif hale getirir.
1 adet çubuk tarçın
200 ml. su

200 ml. suyu kaynattıktan sonra çubuk tarçını içerisine atın. 5 dakika kadar demlendirdikten sonra günde iki kez taze olarak hazırlayarak tüketin.Zayıflamak için Turuncu Çay: Limon ve greyfurt ile hazırlanmakta olan bu çay; yemeklerden önce tüketilerek iştah kesici olarak etki gösterir. Ayrıca içermekte olduğu yüksek oranda C vitamini ile yağ yakımını hızlandırır.
2 adet greyfurt
3 adet orta boy limon
Yarım çay bardağı bal
600 ml. su
Limon ve greyfurtları iyice yıkadıktan sonra kabuklarını soymaya gerek duymadan 4-5 parçaya bölün. Ardından bir tencereye alınarak 600 ml kadar su eklenir ve 15 dakika boyunca kaynatılır. Ilıma sıcaklığına eriştikten sonra süzülür ve ardından bal eklenerek sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez yemeklerden önce tüketilir.

Tadını almıyosn yutarken hafif acılık geliyor. Mideye de iyi geliyo
geliyo. Bilmiyorum ben öyle hissettim kendimde :)

Bence düğün stresinden gitmiştir o 5 kilo bende evlenmeden önce yiyip içerek baya bi zayıflamıştım. Stres + koşuşturmaca...

hangi markayı kullandınız birde yemekten ne kadar önce içtiniz bende aldım bir heves 3 gündür kullanıyorum. 300 gr :) verdim .

Bu aspir yağını günde 1 defa 1 çay kaşığı içiyorsunuz.yoksa her ögünden önce mi?yardımcı olursanız sevinirim

Ben yağ kullandm yemeklerden 20 dk önce bir çay kaşığı içtim. Aktardan aldım. Faydasını muhakkak göreceksiniz ama sporu ihmal etmeyin yoksa fena sarkmalar olur :) hayırlı bayramlar

Her ögün öncesi 1 çay kaşığı içtiniz değil mi? Günde toplam 3 çay kaşığı mı tükettiniz?

Bugün aldım bakalım aspir yağını yarın kullanmaya başlayacağım.cok zor buldum eczacılar sorunca garip garip baktılar.aktardan buldum o da son şişeymis.benim nasibim

Şişe içerisindeki yağlardn aldınız dimi aktarlardada var eczneye ben sordum bana büyük rakamlarda bi zayıflamak iöin bişey gösterdi almadım sizin dediğiniz küçük bir şişe içerisinde yani demi kapsül dyince anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…