ZAYIFLAMA 10 GÜNDE 5 KİLO

Ben de iki gecedir yatarken silme bir tatlı kaşığı çörekotu biraz da yoğurt yiyorum biraz eridi gobegim sanki, umarım faydası oluyordur

Canım aspir yağını eczaneden mi aldın???

Eveeet aspir yağım geldi. Yarın itibariyle kullanmaya başlayacağım. Hadi hayırlısı, bakalım işe Yarayacak mı

Bende bugün almıştım kullanamadan şişe elimden düştü kırıldı. Yeniden alacağım. Kullanımı nasıl olmalı?

Kullananlar bilgilendirirse sevinirim işe yarıyor mu diye. Bir de fiyatı ne kadar acaba ?

Bende bugün almıştım kullanamadan şişe elimden düştü kırıldı. Yeniden alacağım. Kullanımı nasıl olmalı?
Ah geçmiş olsun canım. Sana bişey olmasın da.
Ben de öyle şişede bekliyordum. Eczaneden E VİTAMİNİ şeklinde geldi. Konsantre imiş, daha etkiliymiş. Kapsülü deliyorsun işte, içindeki yağı içiyorsun.
Eczane tanıdık, iyi olmasa yoksa göndermezdi bunu.
Deneyeceğim, gelişmeleri yazacağım, söz!

Fiyatı ve ismini yazar mısınız? Eğer marka yasaksa özelden de yazabilirseniz çok sevinirim. Var mı kullanıp fayda gören tanıdıklarınız?

Kizlar ben denedim ama bende hicbir degisiklik olmadi eczaci bana kapsulunu verdi daha rahat kullanirsin diye ama hicbir etkisi olmadi

Evet okuduğum kadarıyla öyle ama bu metabolizma meselesi mi yoksa psikolojik mi anlamadım

Biraz psikolojiylede ilgili galiba suan hem bunlari hemde guarana kremi kullan8yorum kilo verme yok ama kremi 4gundur kullaniyorum 1cm incelme oldu sadece

Kişiden kişiye değişiyordur tabii. Sonuçta sağlıklı bişey, denemeye değer diye düşünüyorum. Kullananların geneli de pek memnun.
Yarın başlıyorum allahın izniyle.
İnşallah bende iyi etkiler yaratır.
Spor yapıyorum, şimdilerde malum hava sıcak günde 3-4 lt su da içiyorum,iştahım da genelde açık değildir.
Bi kere de bişey işe yarasın ben de yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…