-
- Konu Sahibi izmirliozlem
Canım aspir yağını eczaneden mi aldın???SLM ARKDASLAR SİZE 10 GÜNDÜR YAPTIGIM YENİ KEŞFETTĞİM ZAYIFLAMA YAGINDAN HABERDAR ETMEK İSTEDİM :)
SÜPER ANLATYIM BEN 10 GÜN ÖNCE SAGLIK OCAGINA GİTMŞTİM GRİP OLMUSTUM .
..TARTILDIM TAM 100 KİLO OLDUGUMU GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜM
HEMEN KARŞINDA Bİ ECZANE VARDİ GİTTİM ZAYIFLMA İÇİN ELNİZE BİŞEY WARMİ DEDİM VE ORANIN SAHİBİ KENDİSİ DE YENİ KEŞFETĞİ Bİ YAĞ DAN BAHSETTİ.. BİRİ ÇÖREK OTU YAGI KAPSUL HALİNDE KÜÇK Bİ ŞİŞEDE ... DİERİ ASPİR YAGI ODA KÜÇK Bİ ŞİŞEDE ..
NORMEL SIWI Bİ YAĞ..... SABAHLARİ AC KARNINA 1 TANE KAPSÜL DEN İÇİOZ...
ASPİR YAGINIDA 1 ÇAY KAŞIGI İÇİOZ.. BUKADAR
DİLERSENİZ BU ASPİR YAĞINI KİLOLU OLAN YERLERNİZE SÜRÜP BEKLETEBLRSNİZ 1 SAAT 2 SAAT
BEN BUNLARİ 10 GÜN OLDU ALALI VE DÜN GİTİM TATRILDIM 95 E DÜŞMŞÜMMMMSÜPER Bİ DUYGUUUU
Eczanelerde var dermokozmetik satanlarda daha rahat bulabilirsin.Canım aspir yağını eczaneden mi aldın???
Teşekkür ederim canımEczanelerde var dermokozmetik satanlarda daha rahat bulabilirsin.
Ah geçmiş olsun canım. Sana bişey olmasın da.Bende bugün almıştım kullanamadan şişe elimden düştü kırıldı. Yeniden alacağım. Kullanımı nasıl olmalı?
Ah geçmiş olsun canım. Sana bişey olmasın da.
Ben de öyle şişede bekliyordum. Eczaneden E VİTAMİNİ şeklinde geldi. Konsantre imiş, daha etkiliymiş. Kapsülü deliyorsun işte, içindeki yağı içiyorsun.
Eczane tanıdık, iyi olmasa yoksa göndermezdi bunu.
Deneyeceğim, gelişmeleri yazacağım, söz!
Kizlar ben denedim ama bende hicbir degisiklik olmadi eczaci bana kapsulunu verdi daha rahat kullanirsin diye ama hicbir etkisi olmadi
Belki sende ise yarar ilk konuyu acan arkadasta ise yaramis galibaÜzüldüm buna. Umutlanmıştım..