ZAYIFLAMA 10 GÜNDE 5 KİLO

şimdi arkdslar şöyle cwp layim tekrar :)

(( 1 . Cİ ))) aspir yagı küçk bi şişede bildginiz yağ.. 25tl bu aspir yagını sabhlar ac karnınza bi çay kaşiği için yada bi tatlı kaşği için....içtinizmi :) tmm şimdi .....
2 Cİ ŞIK KI aspir yagını gene gün içinde hangi saate weya satt kaç ta farktmez mesala göbeginzmi war göbeğinze sürün strec le sarın 1 saat 2 saat dursun günde 1 kere

BU ASPİR YAGI VÜCÜDUNUZDAKİ YAĞLARI PARCALMAYA YARIO İDRAR LA ATIO

SIRA ÇÖREK OTUNU ANLATYIM
ÇÖREK OTU YAĞI DA KAPSÜL HALINDE AMA YAG KAPSÜLÜ...... BUNUDA SABHLARİ 1 TANE AÇ KARNINA İÇİN SUYLA BUKADAR :) ....

EWET BEN ZAYFLADM 10 GÜNDE 5 KİLO WERDİRİYOR SPOR VEYA DİYET FİLAN YAPMADIM NORMEL YEDİM İÇTİM

Ewt cnm aspir yağını bi cay kaşığı sabh AC karnına iç ve günde 1 kez kilolu bolgene sur ve sar strejle . 2 saat Filan dursun . weya gece yatarken sürüp sar sana kalma
Tamam cnm saqol..yalniz bulamadim eczanede aspir yaqini sanki ilk kez benden duymus qibi baktilar yuzume

izmirliozlem Canim oncelikle bir omur mutluklar diliyorum...verdigin cevaplar icinde tskler.bnde dogum yapgim 20 kilo aldm ve veremedim..(((suana kadar kac kilo verdin onu merak ettm ve kacgunde???? Cunku bazi sitelerde tam aksi kilo aldirdigin soyluyor...

izmirliozlem Canim oncelikle bir omur mutluklar diliyorum...verdigin cevaplar icinde tskler.bnde dogum yapgim 20 kilo aldm ve veremedim..(((suana kadar kac kilo verdin onu merak ettm ve kacgunde???? Cunku bazi sitelerde tam aksi kilo aldirdigin soyluyor...

Merhaba İzmirliözlem
Allah mesut etsin ,galiba düğün hazırlığından giremiyorsun.Aspir yağı kullanmaya devam ediyormusun ve kaç kilo daha verdin,merak ediyorum.Cevaplarsan sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…