- 8 Ocak 2015
- 41
- 9
- 44
-
- Konu Sahibi izmirliozlem
Tatları nasıl bide nasıl içiyorsun...Bende hic bi kotu yan etkisi olmadı şuana kadar gayet güzel baklm inslh 80 ne düşerim :)))
Tatları normal yağ zaten hissetmion çok tadını çünkü bi cay kaşığı için dieride kapsül zaten . mesala aspir yagi bi cay kaşığı iç. Su iç hemen arkasından :)Tatları nasıl bide nasıl içiyorsun...
10 günde 5 kilo hiç fena değil tatlımBence bunu alin ve deneyin 10 gün de 5 kilo verdirdi bana ve eskiden ne yiyosam ayni yiyom . rejim yok :)
Superr yaaBence bunu alin ve deneyin 10 gün de 5 kilo verdirdi bana ve eskiden ne yiyosam ayni yiyom . rejim yok :)
Bide fiyatlari ?Tatları normal yağ zaten hissetmion çok tadını çünkü bi cay kaşığı için dieride kapsül zaten . mesala aspir yagi bi cay kaşığı iç. Su iç hemen arkasından :)
Yani içince bağırsak mı çalışıyor,yada yağ mı yakıyorTatları normal yağ zaten hissetmion çok tadını çünkü bi cay kaşığı için dieride kapsül zaten . mesala aspir yagi bi cay kaşığı iç. Su iç hemen arkasından :)
cnmm çörek otu yagının kapsülü demişin markası nedir acaba ?SORULARINIZ VARSA BUYRUN ARKDSLAR BEN ZAYIFLAYINCA HEMEN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Ewt cnm aspir yağını bi cay kaşığı sabh AC karnına iç ve günde 1 kez kilolu bolgene sur ve sar strejle . 2 saat Filan dursun . weya gece yatarken sürüp sar sana kalmaTatlim bu aspir yagini mi vucuda surucez ve de gunde kac kez? Corekotu yagini dami icicez napicaz bi detayli anlatirsan:)