ZAYIFLAMA 10 GÜNDE 5 KİLO

izmirliozlem

mutlu
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
41
9
44
SLM ARKDASLAR SİZE 10 GÜNDÜR YAPTIGIM YENİ KEŞFETTĞİM ZAYIFLAMA YAGINDAN HABERDAR ETMEK İSTEDİM :)
SÜPER ANLATYIM BEN 10 GÜN ÖNCE SAGLIK OCAGINA GİTMŞTİM GRİP OLMUSTUM .
..TARTILDIM TAM 100 KİLO OLDUGUMU GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜM
HEMEN KARŞINDA Bİ ECZANE VARDİ GİTTİM ZAYIFLMA İÇİN ELNİZE BİŞEY WARMİ DEDİM VE ORANIN SAHİBİ KENDİSİ DE YENİ KEŞFETĞİ Bİ YAĞ DAN BAHSETTİ.. BİRİ ÇÖREK OTU YAGI KAPSUL HALİNDE KÜÇK Bİ ŞİŞEDE ... DİERİ ASPİR YAGI ODA KÜÇK Bİ ŞİŞEDE ..
NORMEL SIWI Bİ YAĞ..... SABAHLARİ AC KARNINA 1 TANE KAPSÜL DEN İÇİOZ...
ASPİR YAGINIDA 1 ÇAY KAŞIGI İÇİOZ.. BUKADAR
DİLERSENİZ BU ASPİR YAĞINI KİLOLU OLAN YERLERNİZE SÜRÜP BEKLETEBLRSNİZ 1 SAAT 2 SAAT
BEN BUNLARİ 10 GÜN OLDU ALALI VE DÜN GİTİM TATRILDIM 95 E DÜŞMŞÜMMMM SÜPER Bİ DUYGUUUU

Tebrik ederim 10 gunde 5 kiloyu gayet guzel vermissiniz.

Ama corekotunu dikkatli kullanmak lazim.

Normalde dusuk tansiyonlu olanlarda kotu sonuclar verebiliyor bazen.

Ve bazen adet döngüsünü de etkileyebiliyor.

Uyarmak istedim.

Tatlim bu aspir yagini mi vucuda surucez ve de gunde kac kez? Corekotu yagini dami icicez napicaz bi detayli anlatirsan:)

Tatlim bu aspir yagini mi vucuda surucez ve de gunde kac kez? Corekotu yagini dami icicez napicaz bi detayli anlatirsan:)
Ewt cnm aspir yağını bi cay kaşığı sabh AC karnına iç ve günde 1 kez kilolu bolgene sur ve sar strejle . 2 saat Filan dursun . weya gece yatarken sürüp sar sana kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…