- 6 Temmuz 2020
- 21
- -14
- 25
- Konu Sahibi hayalperestt60
dışardan bakıldığında normal zayıf biri gibi duruyorum hatta kollarım ve alt bacağım çok zayıf ama 1 ay önce göbeğim çıktı nasıl oldu ben de anlamadım belki o zaman karnımın bu kadar büyüdüğünü farkettim karnım ağrıdı ve sonrasında şişti hepsi de 1 günde oldu. 2-3 ay önce karnım dümdüzdü. başta gaz şişkinliğidir dedim bekledim ama şişkinlik geçmedi. göbeğim alttaki fotoya benziyor yüksek bel etek giydiğimde belli olmuyor ama dar elbise giydiğimde kötü gözüküyr
corona başladığından beri pek dışarı çıkmadım ve makarna pizza gibi karbonhidrat ağırlıklı beslendim bundan olabilir diye düşünüyorum 2 gün salata/sebze yemeyi denedim ama doymuyorum tam buğday ekmek ve makarnayla protein ağırlıklı yemeye çalışıcam ve bayram bittikten bikaç gün sonra hastaneye gidicem. böyle sorun yaşayan biri oldu mu merak ediyorum
corona başladığından beri pek dışarı çıkmadım ve makarna pizza gibi karbonhidrat ağırlıklı beslendim bundan olabilir diye düşünüyorum 2 gün salata/sebze yemeyi denedim ama doymuyorum tam buğday ekmek ve makarnayla protein ağırlıklı yemeye çalışıcam ve bayram bittikten bikaç gün sonra hastaneye gidicem. böyle sorun yaşayan biri oldu mu merak ediyorum