- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
-
- Konu Sahibi Cestlaviee
Fast food ve kola gobek yapıyor .tuketiyormusunuz?
41 kilo mu?
O zaman bölgesel yapı olarak oylesiniz.benim mekik aletin var .onla yapıyorum.ama senin kadar zayıf olsam göbeği kafama takmam.hangi bir yerimi takiyim her yer sis benimHayır günde 2 öğün anca yiyorum düzensiz ve az yiyorum yaklaşık 6 aydır çalışmıyorum zaten evde yiyorum yani kola da asitten dolayı kesiyor aşırı içmiyorum
Al benden de o kadar.Göbeğim benden önce köşeyi dönecekBen de 174 boyum kilom 62.Mekik aleti aldım birde koşu bantı.Allah tan hiç üşenmiyorum ve haftanın belli günleri spor yapıyorum.Hemen sonuç alamıyorsun ama ilerleyen zamanlarda şekil aldığını görebiliyorsun vücudunun.Bu arada yaklaşık 2 aydır yapıyorum.
Günde 2 lt den az olmamk kaydı ile su içiyorum.Şeker kesinlikle yok kola vs içmiyorum ve hergün bir kupa ısırganotlu yeşil çay içiyorum.
Karın kaslarınız ne durumda mekik çekmeyi denediginizde nasıl hissediyorsunuz mesela bir mekik çekmekte dahi zorlanıyormusunuz?
O zaman bölgesel yapı olarak oylesiniz.benim mekik aletin var .onla yapıyorum.ama senin kadar zayıf olsam göbeği kafama takmam.hangi bir yerimi takiyim her yer sis benim
Su düzenini oturtsam işe yarayacağını kesin düşünüyorum. Lahana yağı sürüp streçle sarıp yürümek okudum bi yerde ama bilmiyorum
kesin ve net çözüm mekik. Şimdi ama ben yapamıyorum diyeceginizi hissediyorum. Belki bir nebze haklısınız. Size günde 30 mekik çekmenizi önersek gözünüzde büyür ve tabikide zor olacagı için yapmazsınız.Zorlanıyorum yani 10 tane çeksem pertim. Karnımda yanma ve acı hissi oluşuyor özellikle üst karın bölgesinde
kesin ve net çözüm mekik. Şimdi ama ben yapamıyorum diyeceginizi hissediyorum. Belki bir nebze haklısınız. Size günde 30 mekik çekmenizi önersek gözünüzde büyür ve tabikide zor olacagı için yapmazsınız.
Yapmanız gereken bebeklerin yürümeyi ögrenmesi gibi, önce sürünüp, sonra emeklemrk, sonrada yürümeye baslamak.
Günde 10 mekik çok mu fazla geliyor. İki ögüne bölün bir süre sabah 5 mekik akşam 5 mekik ilk alıştırmayı böyle yapmaya başlayın. 5 mekik kolay geldiginde. Sabah akşam 10 ar mekik çekmeyi deneyin anlattıgınız gibi karın kaslarınız yanıcak ve bu sizi mutlu etmeli o yanmayı hissettiginizde sanki göbeginizin santim santim eridigini hayal edin.
10 mekik çekmek de artık eskisi kadar zor gelmediginde 15 er mekik çekmeye başlayın buşekilde alıştıkça mekik sayısını çogaltın biraz uzun süreli ve imkansız görünebilir ama en kolay yöntemi bu.
Evet hatta 39-41 arası ama utandığımdan 41 dedim :)