- 19 Ekim 2018
- 138
- 50
- 18
- Konu Sahibi Merakedilen
Kızlar merhaba.. Benim gibi pkolu olup zayıf olan var mı. Boyum 1.70 kilom 55. Adet düzenim çok kötü. Ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet yasemin kullanırken çok düzenliydi ama yaklaşık bir yıldır hamile kalmak istiyorum o yüzden söktürücü yada doğum kontrol hapı kullanamamIlac tedavisi sonuclandiriyor bende de var malesef ama artik adetlerim duzenli bu mutlu ediyor beni.
Yaa benim altmış gün bile oluyor.. Bir haftadır spor yapıyorum şekeri tamamen çıkardım bide aspir yağı içiyorum.. İlaç kullanmak istemiyorum artık.. Bakalım nasıl olcak akışına bıraktımCanım bende 54 kiloyum 1.62 boyundayım bende polikistik overliyim. Adet gecikmesi yaşıyorum ama çok şükür en fazla yirmi gün geçiyor sonra ilaçsız geliyor. Çocuk için tedavi görücem bende nasipse.
Ben 3 ay inofolic kullandım. 5 aydır da prowomen diye bir vitamin ilacı kullanıyorum.. İnofolic combiyi hiç denemedim.. Hap mi yoksa toz halinde miCanım bir tane vitamin ilacı var pkolularda çok işe yarıyor benim kullandığım ay adetim hep zamanında gelir sende doktorundan iste istersen adı inofolic combiÇok güzel bir ilaç
Hap şeklinde canım. Şuan ben femera kullanıyorum inşallah rabbim bu ay yüzümü güldürürBen 3 ay inofolic kullandım. 5 aydır da prowomen diye bir vitamin ilacı kullanıyorum.. İnofolic combiyi hiç denemedim.. Hap mi yoksa toz halinde mi
Yaa inşallah.. Ben iki ay klomen kullandım bi ay femara yumurtalarım büyümedi.. Aslında. Bu ay aşılama yapacaktı gittiğimde doktorum yoktu.. Başka bi doktora gittim onun fikrini de alayım diye.. Gençsin acele etme bence üç ay akışına bırak dedi vitamini kullan spor yap şekeri hazır gıdaları tamamen çıkar dedi.. Kardiyo egzersizleri yap falan dedi.. Bi hafta oldu tam 1 kilo verdim.. Zaten zayıftım ama 51 52 ye düşmeyi planlıyorum..Hap şeklinde canım. Şuan ben femera kullanıyorum inşallah rabbim bu ay yüzümü güldürür![]()
Aynı kaderi paylaşıyoruz canım bende 23 yaşındayım doktorlar acele etme diyor ama olsunYaa inşallah.. Ben iki ay klomen kullandım bi ay femara yumurtalarım büyümedi.. Aslında. Bu ay aşılama yapacaktı gittiğimde doktorum yoktu.. Başka bi doktora gittim onun fikrini de alayım diye.. Gençsin acele etme bence üç ay akışına bırak dedi vitamini kullan spor yap şekeri hazır gıdaları tamamen çıkar dedi.. Kardiyo egzersizleri yap falan dedi.. Bi hafta oldu tam 1 kilo verdim.. Zaten zayıftım ama 51 52 ye düşmeyi planlıyorum..
Ayy ben 27 yaşındayımAynı kaderi paylaşıyoruz canım bende 23 yaşındayım doktorlar acele etme diyor ama olsun ☺
Teşekkürler.. şuan ilaç kullanmak istemiyorum ama o ne için kullanılıyoragnucaston iyi geliyor diye biliyorum yine de dr danışın
bitkisel, hayıt bitkisini kapsül yapmışlar kısaca.Teşekkürler.. şuan ilaç kullanmak istemiyorum ama o ne için kullanılıyor
Anladım duymamıştım daha önce.. Aklımda kalsın tabibitkisel, hayıt bitkisini kapsül yapmışlar kısaca.
Hormonları ve adetleri düzene sokar. pco hastaları kullaniyor