Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Anladigim kadariyla hepimizde ayni donemden geciyoruz :)
Bende ayni sekilde buyuk kararlar aldigimiz, ve bircok seyin degisecegi bir donemden geciyorum, ve galiba istahima vuruyor...
Ne kadar kontrol edicem desemde anca aksama kadar daanabiliyorum, aksam tutamiyorum kendimi...
Anladimki aksamlari oyalancak birseyler bulmam gerek, belki boylelikle yemem :) Aklimada bir fikir geldi bakalim, nasip olursa bu aksamda ihtibaren uygulicam, ise yararsada buraya yazarim :)

GirLookingForLove GirLookingForLove umarim hersey istedigin gibi oluur !! Hiç kasma kendini, zaten bugune kadar çok iyi gidiyorsun, birazcik dinlenmeyi hak ettin <3

Kuzum ya çok teşekkür ederim :) :KK200:
Eğer o yöntem sayesinde başarılı olursan lütfen paylaş :) çünkü akşam yediklerim yüzünden patlamak üzereyim :KK70: şuan da patlıyorum tüm yiyeceklerimi sabaha yığdım, akşam artık ağzıma lokma sürmem sanıyorum :KK48:
İnşallah hayatımızda her şey yoluna girer, çok güzel olur, Mutlu oluruz inşallah :KK68:

Canım günlüğüm geri döndüm sana güzel bir başlangıç yapıyorum bir daha kopmayalım :KK48:
Böyle yersem kabız olurum tabi :)

Kahvaltı
1 kase çorba
2 küçük ev poğaçası
1 dilim pastırma(Canım çekti yiyim dedim artık o_O)

Kahvaltıda çorba içmeye bayılıyorum. Şu bağırsaklarım yumuşasın biraz :)
Sporu bile düzenli yapmadım ya ne hallere düştüm :/
Güzel bir sporla döncem ilerleyen saatlerde :)

Kahvaltı
3 yk müsli
Yarım çb light süt
1 haşlanmış yumurta ufak ekmekle

Ay enerjim çekildi yineee. Kendine gel GirLookingForLove GirLookingForLove yapabilirsin :)
Ey GirLookingForLove silkelen ve kendine gel! Sen ki bütün sıkıntılarına rağmen, dişinle tırnağınla kazıyarak hem kilo verdin, hem sıkılaştın. :) Yine yapabilrsin. :)

Ama bak önerim spor konusunda çok yüklenme, bence sıkılıyorsun biraz. :) Ayarında yapmak ama devamlılık sağlamak gerek, umarım yapabiliriz. :)

Spor konusunda Vernalagnia nın fikrine katılıyorum ve öyle yapacağım :)

Ara
Böyle tatlı ara öğünüm var benim
image.jpeg

Akşam
2 kepçe çorba
1 yk ıspanak
2 yk pilav
Yarım dilim ekmek
1 küçük beypaazarı kurusu

Akşam arası :)

2 avuç leblebi
İrmik helvası

Regl malum tatlıya izin var :) açıkçası benden beklenen tatlıya düşkünlüğüm ama cozuttuğum süre zarfında tatlı yerine kendimi karbonhidrata vurdum :)
Karbonhidrat in! Tatlı out!

Günaydın tatlım :)
Teşekkür ederim paylaştığın için ya hoşuma gitti :)
Yeniden moda girmek gerek.
Ama regl yüzünden moladayım :) sonradan katılmak mümkünse önümüzdeki hafta başlayım ben de :) :KK200:

Asıl yarış pazartesi başlayacakmış kuzum, sen konuya katıldığını yaz, pazartesi başlarsın :KK68:

İç canım iç :)
Ben pek sevmem de sıcacık evin içinde bile donar oldum. Artık çarem kalmadı o_O başka ne yapılır acaba kansızlığa kuru üzüm falan dışında. Midem bulanıyor sabah sabah :/

Bi kan tahlili mi yaptırsan canım, belki besinlerle takviyeden önce ilaçla takviye etmen gerekebilir. Değerlerin düşükse, besinlerden alacakların yetmeyebilir çünkü.

Bi kan tahlili mi yaptırsan canım, belki besinlerle takviyeden önce ilaçla takviye etmen gerekebilir. Değerlerin düşükse, besinlerden alacakların yetmeyebilir çünkü.
Yaptırmıştım kuZum tek sorunum Demir eksikliği çıktı zaten doktor ilaç verelim dedi ama ben istemedim :KK48: kendi kendime kaşınıyorum yanı görüyorsun doktorlara ve ilaçlara iyice düşman oldum.
Ya ben doğalcı bir insanım biraz da. Hep hastalıklı yıllar geçirdim o nedenle şimdi onları vücudumdan atmak ve daha sağlıklı olmak istiyorum. Doğal yollarla çözemediğim bir şey olursa tabii ki doktora danışırım tekrar ama önce kendim denemem gerek. Böyle alıştım. Başıma bir iş gelmese bugün bunun yüzünden barı :)

Merhaba kizlaar!!

Bende saldim iyice malesef :s Vicdan yapiorum ama tutamiyorumda kendimii... Bir ara soyledigimiz gibi, sekerli gidalari edikce bagimlilik yapior, ve her gun istiyor artik bunyem resmen :s Yerken kendime ne kadar kotuluk yaptigimi soylesemde islemiyor :s

Dün sabah tartiya cikdim, ve +2 gordum, yani 54 kilo olmusum ... Aslinda o kadar çok yemeye az bile almisim ama, tek tartida degil bu fazlaligi artik resmen hissediyorum. Gidik olsun, gobegim olsun, kollarim olsun oooofffff çok fena yaa...

Tekrar bir sekilde duzene sokmaya karar verdim. Aslinda çok kez karar verip bi gun bile dayanamadigim oldu ama artik birseyler yapmam gerek, yoksa gidisatim hic iyi degil !

Ne kadar iyi olmasada, bu sabah kahvalti yapmadim, tam olmasada detox gunu yapmaya karar verdim. Bol bol sivi tuketip, bol sebze gunu yapicam. Kiloyla birlikde vitaminsizlik hissediyorum. Bir yerden baslamam gerek artik.

Suan yesil cay iciorum. Umarim yavas yavas bunyemdeki pisliklerden kurtulurum...

Merhaba kizlaar!!

Bende saldim iyice malesef :s Vicdan yapiorum ama tutamiyorumda kendimii... Bir ara soyledigimiz gibi, sekerli gidalari edikce bagimlilik yapior, ve her gun istiyor artik bunyem resmen :s Yerken kendime ne kadar kotuluk yaptigimi soylesemde islemiyor :s

Dün sabah tartiya cikdim, ve +2 gordum, yani 54 kilo olmusum ... Aslinda o kadar çok yemeye az bile almisim ama, tek tartida degil bu fazlaligi artik resmen hissediyorum. Gidik olsun, gobegim olsun, kollarim olsun oooofffff çok fena yaa...

Tekrar bir sekilde duzene sokmaya karar verdim. Aslinda çok kez karar verip bi gun bile dayanamadigim oldu ama artik birseyler yapmam gerek, yoksa gidisatim hic iyi degil !

Ne kadar iyi olmasada, bu sabah kahvalti yapmadim, tam olmasada detox gunu yapmaya karar verdim. Bol bol sivi tuketip, bol sebze gunu yapicam. Kiloyla birlikde vitaminsizlik hissediyorum. Bir yerden baslamam gerek artik.

Suan yesil cay iciorum. Umarim yavas yavas bunyemdeki pisliklerden kurtulurum...

Merhaba canım hoş geldin.
Artık uzaklaşma buralardan gel bak ne hallere düştük :)
Hiç moralini bozma. Önemli olan önünü almak. Çok daha fazla kilo almadan dur diyebilirsin.
Hadi toparla kendini aylardır uğraşıyoruz yine yapabiliriz :KK50:
Kendini kasma yavaş yavaş azalt zararlı şeyleri bir anda bırakınca geri istiyorsun çünkü. Zor oluyor.
Sana güveniyorum :KK200:

X