- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
-
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Ay çok hoş ve iştah açıcı gözüküyor mmm. Afiyet olsun.Spor mola günü ama challenge programımı yaptım :)
Sabah pankekli falan tatlı bir kahvaltıdan sonraaaa
Dışarda yaptığım seçime bakıp beni tebrik edin kızlaaarrrrr :)
Eki Görüntüle 1671356
Teşekkür ederim şekerimmmAy çok hoş ve iştah açıcı gözüküyor mmm. Afiyet olsun.
Canım sanırım hepimiz aynı moddayız. Ben de bir süre yazmamaya karar verdim çünkü:)Kızlar günaydın
Açıkçası bu aralar hiç modumda değilim.
Birkaç gündür çok dikkat ettiğim de söylenemez. Akşam atıştırmalarım başladı..
Bugün önünü almak için şöyle bir şey yaptım, akşam yeme ihtimalim olan şeyleri kahvaltıyla beraber tükettim. Kurabiye tarzı bir şeyler var nedense evde o bitmeden bana huzur yokböylece ne kadar abarttığımı ve aslında onu yemeye ihtiyacım olmadığını gördüm. Midemin bulantısıyla da kaldım tabi :)
Aslında yine stresli bir döneme girmek üzereyim. Görüşmeler vs. Ona hazırlık sürecinde spordu, beslenmeydi yapıyorum ama içimden gelmiyor bile inanır mısınızenerjim kalmadı gerginlikten.
Bir süre ara vereceğim günlüğe. 1 hafta belki 2 hafta. Ara ara uğrarım yine ama biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Spora devam ama kilo vereceğim diye kasmayacağım bir süre. Önümde yaklaşık 1 ay var, bu sürede hayatımda bir şeyler netleşebilir yada ertelenebilir. Biraz relax olmam gerek artık.
Siz paylaşıma devam edebilirsiniz bizzat sayfamda
Canım sanırım hepimiz aynı moddayız. Ben de bir süre yazmamaya karar verdim çünkü:)
O zaman döndüğümüzde görüşürüz. Kendinize iyi davranın.
Kızlar günaydın
Açıkçası bu aralar hiç modumda değilim.
Birkaç gündür çok dikkat ettiğim de söylenemez. Akşam atıştırmalarım başladı..
Bugün önünü almak için şöyle bir şey yaptım, akşam yeme ihtimalim olan şeyleri kahvaltıyla beraber tükettim. Kurabiye tarzı bir şeyler var nedense evde o bitmeden bana huzur yokböylece ne kadar abarttığımı ve aslında onu yemeye ihtiyacım olmadığını gördüm. Midemin bulantısıyla da kaldım tabi :)
Aslında yine stresli bir döneme girmek üzereyim. Görüşmeler vs. Ona hazırlık sürecinde spordu, beslenmeydi yapıyorum ama içimden gelmiyor bile inanır mısınızenerjim kalmadı gerginlikten.
Bir süre ara vereceğim günlüğe. 1 hafta belki 2 hafta. Ara ara uğrarım yine ama biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Spora devam ama kilo vereceğim diye kasmayacağım bir süre. Önümde yaklaşık 1 ay var, bu sürede hayatımda bir şeyler netleşebilir yada ertelenebilir. Biraz relax olmam gerek artık.
Siz paylaşıma devam edebilirsiniz bizzat sayfamda