Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

1 tabak peynirli tam buğday makarna

Bu da yemek istemeyen üşengeç kızın yemeği oldu resmen bugünü aç geçirdim. Vay be. Benim de boğazım boş durabiliyormuş

Sabah sporumuz tamamdır 40 dk

30 day leg challenge day 3
60 squat (videolardakilrrle 200 e yakın )
1 bacak, 1 kalça, 1 kol video
Callanetics 100 göbek hareketi

Kahvaltı
Sandviç boyutunda çavdar ekmeği ile tost
Domates
Ekmeğin boş kısımlarıyla çokokrem

Dijital tartıda kilom 49.5 yihuuuu
3 ayda 3-4 kilo gitti böyle devam edersem yeni yıla 47 kilo ve fit gireceğim!

Spor mola günü ama challenge programımı yaptım :)
Sabah pankekli falan tatlı bir kahvaltıdan sonraaaa
Dışarda yaptığım seçime bakıp beni tebrik edin kızlaaarrrrr :)

Kahvaltı

1 Çiçek ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim eritilmiş kaşar

Ara 1
2 torku minik gofret
1 incir

Akşam
6 yk tavuklu bulgur pilavı
5 yk pırasa
Yoğurt

Bugün ilk defa sabah uyudum :) spor bildirimi akşam gelecek :)

Ara
Sütlü nescafe
Eti karam stiks 44 kcal
Çok az kabak tatlısı

Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
Brokoli salatası
3 minik fit poğaça

Akşamdan sonra biraz cozutabilirim yemeğe değer güzel şeyler var Hihihhi olsun o kadar bir haftasonu yani :))

Güzel bir gün olması dileğimle :)

Kahvaltı
1/4 bayat ekmek omleti
Domates
1 tk fıstık ezmesi

Ara
2 avuç leblebi
Küçücük kabak tatlısı (durduramıyorum)

Spor
4 km yürüyüş
80 squat
1 kalça video
Karın çalışması

Akşam yemeği

Ardından 1 kare çikolata attım ağzıma bu aralar bir tatlı isteği var dikkat etmem gerekiyor her gün yiyorum. Ne gerek vardı yani öğlen yemiştim zaten

Eklentiler

• image.jpeg
    147 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba arkadaslaar,

Buralra ugramiyali bir kaç hafta oldu galiba :s Aslinda diyet falan unutalida diyebiliriz... Nedense bu surede kendimde motivasyon bulamadim, bu nedenlede biraz ipin ucunu kacirdim diye bilirim...
Artik galiba kendimi ele almanin zamani geli. Aslinda ara ara kendime bunu soylemedim degil ama olmadi bir turlu geri donemedim mucadeleme :)

Umarim bu kez dogru zamandir, ve tekar kendimi toparlarim :)

Suandan ihibaren tekrar ediklerimi icdiklerimi, aptiklarimi buraya yazicam, sizi okumak zaten en buyuk motivasyon kaynagi <3

Kızlar kızlar ben geldimmm :)

Bugün mis gibi bir kahvaltı yaptım, dışardaydım. Ölçülü yedim aslında ama ekmeği çok kaçırdım :)
Ara yokk
Akşam yemeği
Yarım kepçe Mercimek çorbası
3 yk nohut
3 sarma
Yoğurt

Spor akşam yapacağım. Bu aralar motivasyonum düştü, tatil olunca yatma saatim değişti, adapte olamadım

B BitterCikom hoşgeldin. Olur öyle bence gel ve gitme :) seni özlüyorum vallahi :) sensiz motivasyonum düşüyor bak :)

Kızlar günaydın
Açıkçası bu aralar hiç modumda değilim.
Birkaç gündür çok dikkat ettiğim de söylenemez. Akşam atıştırmalarım başladı..
Bugün önünü almak için şöyle bir şey yaptım, akşam yeme ihtimalim olan şeyleri kahvaltıyla beraber tükettim. Kurabiye tarzı bir şeyler var nedense evde o bitmeden bana huzur yok böylece ne kadar abarttığımı ve aslında onu yemeye ihtiyacım olmadığını gördüm. Midemin bulantısıyla da kaldım tabi :)
Aslında yine stresli bir döneme girmek üzereyim. Görüşmeler vs. Ona hazırlık sürecinde spordu, beslenmeydi yapıyorum ama içimden gelmiyor bile inanır mısınız enerjim kalmadı gerginlikten.
Bir süre ara vereceğim günlüğe. 1 hafta belki 2 hafta. Ara ara uğrarım yine ama biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Spora devam ama kilo vereceğim diye kasmayacağım bir süre. Önümde yaklaşık 1 ay var, bu sürede hayatımda bir şeyler netleşebilir yada ertelenebilir. Biraz relax olmam gerek artık.
Siz paylaşıma devam edebilirsiniz bizzat sayfamda

Canım sanırım hepimiz aynı moddayız. Ben de bir süre yazmamaya karar verdim çünkü:)
O zaman döndüğümüzde görüşürüz. Kendinize iyi davranın.

Anladigim kadariyla hepimizde ayni donemden geciyoruz :)
Bende ayni sekilde buyuk kararlar aldigimiz, ve bircok seyin degisecegi bir donemden geciyorum, ve galiba istahima vuruyor...
Ne kadar kontrol edicem desemde anca aksama kadar daanabiliyorum, aksam tutamiyorum kendimi...
Anladimki aksamlari oyalancak birseyler bulmam gerek, belki boylelikle yemem :) Aklimada bir fikir geldi bakalim, nasip olursa bu aksamda ihtibaren uygulicam, ise yararsada buraya yazarim :)

GirLookingForLove umarim hersey istedigin gibi oluur !! Hiç kasma kendini, zaten bugune kadar çok iyi gidiyorsun, birazcik dinlenmeyi hak ettin <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…