Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Kuzum hem hastalıktan tadım kaçtı, enerjim yok. Spordan da bacaklarım da Ağrı'lar var çok fena :) hem de kendi problemlerim var biraz. Bunaldım hava da basık bugün Ankara'da. Şu gün bir bitsin...
Tamam canım kendini toparlamaya bak :) Sevdiğin bi filmi izle ya da sevdiğin bi kitap oku. Al çikolatanı kahveni :) Biraz keyiflenirsin belki :KK68:

Sabah Sporu: 36 dk

* 3 video lower body ağırlıklı çalışma
* 30 days challenge butt lift her hareketten 20'şer kez
* Karın hareketi

Bacaklarım ağrıyor her yerim morardı sabah akşam spor yaparsam böyle olur :KK70:hadi akşam olsun da callanetics yapayım :KK49:

Kahvaltı(08:30)

Yulaf lapası(kıvamı sulu bıraktım öyle seviyorum içine biraz tarçın, 4 üzüm,yarım muz ve 1 kare bitter )

Yine bugün kabızlık belası ! Of ya :KK62:
Canim callanetics yapıyor musun hala nasi gidiyor

Benim istedigim de kalcadan incelmek 20 callanetics yaptim incelemedim cok ilginc ya bir püf nokta var mi canim sence kalca bacak hareketlerinde
Tatlım sanırım sen bana ezberden yaptığını söylemiştin. Bence videoya bakarak başla yine. Çünkü ezberden yapınca insan her şeyi tam doğru yapamayabiliyor sürekli yapmasına rağmen. 100 kere yapıyorsun ama 1 kere doğru yaptığın daha etkili sonuçta. Bir yerlerde yanlış yapıyor olmalısın yoksa bu spordan sonuç alamayan kimse görmedim ben.

Tatlım sanırım sen bana ezberden yaptığını söylemiştin. Bence videoya bakarak başla yine. Çünkü ezberden yapınca insan her şeyi tam doğru yapamayabiliyor sürekli yapmasına rağmen. 100 kere yapıyorsun ama 1 kere doğru yaptığın daha etkili sonuçta. Bir yerlerde yanlış yapıyor olmalısın yoksa bu spordan sonuç alamayan kimse görmedim ben.
Aslinda bir hareket disinda yaptiklarimdan eminim canım o da yerde yaptigimiz kalca hareketleri var ya kalca sık pelvis kaldir onu bi turlu dogru yapip yapamadigimdan emin olamiyorum ya pelvisi one al dediginde sen napıyosun

Aslinda bir hareket disinda yaptiklarimdan eminim canım o da yerde yaptigimiz kalca hareketleri var ya kalca sık pelvis kaldir onu bi turlu dogru yapip yapamadigimdan emin olamiyorum ya pelvisi one al dediginde sen napıyosun
O hareket çok zor tatlım ama doğru yapana kadar denedim ben ve 30-40 dan sonra inanılmaz bir acı hissediyorsan emin ol doğrudur :) tam videodakilerin yaptığı pozisyonu yakalaman önemli. Çok eğilmeden, çok dik de değil. Hiza hep aynı olacak ve nazikçe indirip kaldıracaksın hiç bozmadan.

Hey benim Canım günlüğüm günaydın !
Bu haftasonu çok vefasızdım sana.
Ama çok hastayım ve günlük yedim de yedim.
İştahım olmamasına rağmen hem de kısmadan ne bulsam yedim :KK70: spor yapacak halim de yoktu. 3 gündür moladayım. Hadi bakalım hastalık falan demeden bugün spor ve kahvaltı bildirimiyle döneceğim söz. :-)

sporu çok kastım ve en son videolarla beraber günde 300-400 squata ulaştığımdan beri ağrı çekiyorum :KK70: o yüzden dinlendim ve şimdi hepsini başa sarıyorum.

Squat 50
30 day leg challenge day 1
1 bacak videosu
1 karın videosu
1 kalça videosu
1 kol videosu

toplam: 1 saat

sporu çok kastım ve en son videolarla beraber günde 300-400 squata ulaştığımdan beri ağrı çekiyorum :KK70: o yüzden dinlendim ve şimdi hepsini başa sarıyorum.

Squat 50
30 day leg challenge day 1
1 bacak videosu
1 karın videosu
1 kalça videosu
1 kol videosu

toplam: 1 saat
Canım iyi yapmışsın, çok yüklenince bıkkınlık da olabilir aman dikkat.
Maşallah yine bomba gibi döndün sahalara. :p

Canım iyi yapmışsın, çok yüklenince bıkkınlık da olabilir aman dikkat.
Maşallah yine bomba gibi döndün sahalara. :p

Yaa sorma Kuzum haftasonu yürüyemediğim için dışarı çıkamadım o derece :KK70: kendimden geçiyorum spor yaparken.
Bugün göbüşüm düze öylesine yakındı ki hemen kalkıp spor yaptım :) insan kendindeki değişimi görünce vazgeçemiyor. Amacımız bir an evvel fit olmak ama bunu ömür boyu bırakmamamız gerek yoksa tekrar foslarız yani bir kere yaşadım, bir daha yaşamak istemiyorum. Nazar değmesin bize :nazar:

Kahvaltıda yiyesim gelmedi pek bir de dün ıspanaklı pide yaptırmıştık. Çok severim ama yiyemedim, tuttum kendimi :) o yüzden akşam onu yiycem. Sabahı hafif atlıyoruz.
1 kase gronola/light süt

Gronola güzelmiş çikolatalı almıştım. Damak tadıma uygun. Seviyorum müsli tarzı şeyleri. Ama artık çok tüketmemem gerek malum şeker tavan.

Günaydinlaar !!

Bendede bir isteksizlik, bir uyusukluk, bir usengeclik, bir istah sorma gitsin... Havalar'dan ama eminim, hem çok soguk, hemde sabah evden cikiyorum karanlik, aksam eve geliyorum karanlik, bunaldim resmen !!
Ama benimki bir haftadir bu sekilde ve artik dur demenin vakti geldi diye dusunuyorum..
Cok zorlaniyorum bu siralar, anliyamiyorum kendimi. Su son 1 hafta boyunca doydugumu hatirlamiyorum gercekden :eek: Yaniher an yiyebilcek durumdayim, çok tuhaf.
Artik zorlamaylada olsa kendimi frenlicem, yoksa karanlik tarafa gecicem :eek:

Tabiki 1 hafta boyunca tikaninca (dün aksam dahi), sabah istah falan olmuyor.
Bu sabah'da aç karnina iki bardak kahve içdim...

Yanima diyet biskuvi aldim, ara yaparim diye dusundum ogle yemegine saldirmamak için..

Buralarada ugramaz oldum, vicdan azabindan :KK70:

Günaydinlaar !!

Bendede bir isteksizlik, bir uyusukluk, bir usengeclik, bir istah sorma gitsin... Havalar'dan ama eminim, hem çok soguk, hemde sabah evden cikiyorum karanlik, aksam eve geliyorum karanlik, bunaldim resmen !!
Ama benimki bir haftadir bu sekilde ve artik dur demenin vakti geldi diye dusunuyorum..
Cok zorlaniyorum bu siralar, anliyamiyorum kendimi. Su son 1 hafta boyunca doydugumu hatirlamiyorum gercekden :eek: Yaniher an yiyebilcek durumdayim, çok tuhaf.
Artik zorlamaylada olsa kendimi frenlicem, yoksa karanlik tarafa gecicem :eek:

Tabiki 1 hafta boyunca tikaninca (dün aksam dahi), sabah istah falan olmuyor.
Bu sabah'da aç karnina iki bardak kahve içdim...

Yanima diyet biskuvi aldim, ara yaparim diye dusundum ogle yemegine saldirmamak için..

Buralarada ugramaz oldum, vicdan azabindan :KK70:
Kuzum sen uğra buralara hem seni özlüyoruz hem de uğramazsan ipin ucu kaçar da kaçar toplayamazsın :) motive oluyoruz bak ne güzel. Çok da yesen paylaş, az da yesen paylaş. Şöyle yazıp okuduğunda yuh ben ne yapmışım diyorsan önünü almaya çalışırsın. Tam tersi dengeli ve güzelse zaten doğru yoldasın :)
Ben de raydan çıktım bu haftasonu ama toparlamak gerek. Valla benim 49 kilo geri 50 oldu belki de bilemiyorum, korkuyorum :KK48: eeee bırakırsam ne olacak? Bir daha o 49 u görmek için uhuuu daha kaç ay bekleyeceğim kim bilir. Yani napıyoruz 2 gün saldık diye 3. Gün devam etmiyoruz. Kilo olarak vücudumuz onları tutmadan gönderiyoruz. Zaten sen şimdi işyerinde müthiş bir menüyü yemişsindir. İyisin yani :)

image.jpeg

Şimdi bu keki yemeyim de öleyim mi ? Sanki her gün yiyormuşum gibi. Yedim gitti valla :KK70: kendisi 1. Ara öğünüm olur. Yeşil çay eşliğinde.

Eki Görüntüle 1668650
Şimdi bu keki yemeyim de öleyim mi ? Sanki her gün yiyormuşum gibi. Yedim gitti valla :KK70: kendisi 1. Ara öğünüm olur. Yeşil çay eşliğinde.

Yarasin sanaa :)

Vallaha bende bu oglen bi tabak makarna yedim kiymali o kadar.

Aksama hafif atlaticam insallah...

Ooff ne kadar yazsamda motivasyon yok :KK70:

Yarasin sanaa :)

Vallaha bende bu oglen bi tabak makarna yedim kiymali o kadar.

Aksama hafif atlaticam insallah...

Ooff ne kadar yazsamda motivasyon yok :KK70:

Ooooo sen şuan yediklerimi görsen :KK70: ye Canım ye bazen ihtiyacımız olan tek şey yemek :KK48:
Hele moral motivasyon düşünce yemeğe vuruyor insan kendini :kk77:
Akşam yemeği yedim ben şimdi

1 ıspanaklı pide
Ayran
İle günü tamamlamak yerine
Bostan kebabı yapmış annem bir de onu Yedim. Yarısını ama :)
Yarım patlıcanlı tavuklu.
Güzeldi ne yapayım tutamadım :KK70:
Sporla eritiriz ya :KK71:

Akşam Sonrası ara 2

1 kase leblebi
1 küçük kare az şekerli kabak tatlısı

Ben bugün dünyaları yeme potansiyeline sahibim. Yine Bi dengesiz oldu. Ama düzelecek. Sporun rahatlığı var üzerimde :KK70:

Günlükcüm bugün aç geziyorum ya :)
Hiç iştahım yok kahvaltıda oturdum hiçbir şey yiyemedim ufacık peynir ufacık ekmek kopardım. Öyle tabak bile hazırlamak gelmedi içimden. Daha bu saat oldu lokma sürmedim ağzıma... Akşam yerim artık...spor da yoktu bugün. Ama kötü Birgün olmadı yine de :) akşam yapıcam sporumu Bi toparlayım

X