Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Merhaba kizlaar !!

Cuma gününden beri hastayim, is cikisi zor attim kendimi eve...
Cumartesi gunu ev arama cabalarimiz nedeniyle mecbur cikdim evden, ama nasil halsizdim nasil halsizdim...
Dünde eveden calisdim dinlene bilmek için...
Bugün onemli toplantilarim vardi, kalan tum gucumu toparlayipda geldim..

Cok sukur daha iyiyim tabiki, zencefil/limon baya etkisini gosterdi sayilir, yavas yavas toparlaniyorum.. :)

Bu arada tabi diyet falan kalmadi, kimi zaman çok yeyip, kimi zaman canim hiç bisey istemiyodu. Cokda kasmadan vucudumu dinledim :)

Tam iyilesene kadarda kasmayi dusunmuyorum acikcasi, içimden gelmiyo bi kere .. Umarim bu sureçde fazla hasar olusmaz :)

Siz super gidiyosunuz kizlar!! Devaam

Çok geçmiş olsun canım benim oralar soğuktur tabi dikkat et kendine. Sen bize lazımsın :)
Takılma bence de her şeyden önemlisi sağlık. Vücudun az yemekten dirençsiz kalmasın. Canın ne çekiyorsa tüket. Abartmazsan sorun olacağını sanmıyorum. Güzelce dinlen gel aramıza :)))

Cok tesekkur ederim kizlaar :)
Biraz daha iyiyim buguun, disari cikmak iyi geldii :)

Sabah:
Yarim sekerli kahve
2 kinder bueno :)

Ara:
Yarim sekerli kahve

Soyledigin gibi GirLookingForLove buralarda hava sogudu, bunye sok yasiyor :) Gündüzleri idare ediyorum yine ama aksamlari, boyle sicacik evime gidincede, tv karsisinda cikolata hayir diyemiyorum
Ama soyle bir cozum olusturdum dun, eger canim çok cikolata cekerse kendime bir sicak cikolata yapicam, hem sicak, hem cikolatali, hemde sekerini ayarliyabilirim diye dusundum :)

Bu aksam biraz yuruyus yapmayi planliyorum... Insan hasta olunca, sagligin degerini daha iyi anliyor.. Ki bu sadece bir gripdi :)

Günaydın tatlımmm toparlamana sevindim :)
Çikolata mmmmm :) bitter olduğu müddetçe masum. Gün içerisinde tatlı tüketmezsen 1 çikolata iyi bir ara öğün olabilir :) yada dediğin gibi sıcak çikolata yaparsın. Ama içine ek şeker koymazsan çok daha iyi. Şeker azılı düşmanımız :)
Benim kahvaltım 1 kase müsli, yeşillik domates, 1 ufak parça ekmek oldu bugün.

Aynı öneriyi sana da yapacağım kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ile-yeni-bastan-fit-olmaya-basliyoruz.770027/

Bu sayfadan egzersizlere bakabilirsin. İlk sayfadaki bölgesel zayıflama ve sıkılaşma egzersizlerini öneriyorum. Daha tamamlanmadı, eksik. Ben o gruba dahil olmaya karar verdim. Havalar soğudukça kalkıp pilates yapasım gelmiyor 1 saat. Böyle egzersizler ve farklı videolar yapacağım bu grup aracılığıyla. Egzersiz kısmına sen de vakit ayırabilirsin bence kuzum ne istiyorsan kol, bacak, kalça, iç bacak, göbek.... Seç beğen al :)))

Ayyyyy kaptırmışım kendimi sanırım 1.5 saattir spor yapıyorum bugünlük bu saatte, yarından itibaren sabah sporuna devam.
* Sabah 100 squat yapmıştım. Videolarla beraber 300-400 ü buldu sanırım. Bacaklarım bitik şuan

Günün sporu:

* 30 day leg challenge day 1
* 30 day thigh challenge day 1
*Miley Cyrus leg workout(17 dk)
* 2 karın videosu(20 dk)
* 1 popo videosu (10 dk)
* 1 kol videosu (6 dk)

Değiştirerek yapacağım videoları.
Tavuk, yumurta falan bol bol tüketmem lazım. O popo şişecek ve kalkacak

Bugün ara falan hiç içimden gelmedi aç aç durdum bu saate kadar.

Akşam

Yarım tabak yumurtalı fasulye kavurması
3-4 parça haşlama et
2 dilim çavdar
1 bardak ayran

Tam 60 dk spor
Resmen yere serildimmmmm
Böyle Ağrılar içinde kalmamıştım uzun zamandır

*30 day leg challenge day 2
*30 day thigh challenge day 2
*miley Cyrus leg workout
1 kalça, 1 karın,1 kol videosu
110 squat
Videolardakibi saymıyorum bile
Sanırım bacak kısmından bir challenge dan vazgeçmeliyim. Yoksa bacaklarım kopacak :)))

Ara
1 minik peynirli dereotlu kanepe
Biraz leblebi
3 parça sütlü çikolata

O kadar spor yapınca tabi ara ihtiyacım da artıyor iyi beslenmem lazım. Yumurtaya geçeyim ben kaslarım eriyip gitmesinnnnnnn

Ayrıca hava güzel. 3 km yürüyüş yaptım :)

Keyfim, tadım tuzum, iştahım yok bugün...
Biraz granola yedim sütle
Onu yemesem de olurdu aslında.
Hasta oluyorum. Moral motivasyon eksilerde..
Bugün paylaşım yapmayım bence.

Keyfim, tadım tuzum, iştahım yok bugün...
Biraz granola yedim sütle
Onu yemesem de olurdu aslında.
Hasta oluyorum. Moral motivasyon eksilerde..
Bugün paylaşım yapmayım bence.
Canım hastalık durumundan ötürü mü moralsizsin yoksa başka bir şey mi var? :/
Geçmiş olsun sıkma canını, kendini de çok kasma :)

Canım hastalık durumundan ötürü mü moralsizsin yoksa başka bir şey mi var? :/
Geçmiş olsun sıkma canını, kendini de çok kasma :)
Kuzum hem hastalıktan tadım kaçtı, enerjim yok. Spordan da bacaklarım da Ağrı'lar var çok fena :) hem de kendi problemlerim var biraz. Bunaldım hava da basık bugün Ankara'da. Şu gün bir bitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…