Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Aay çok tesekkur ederimm, moral olduu :)
Haklisin bak, kucuk bir istegimi karsilamadigimda genellikle aksam çok fena oluyor...
Iyiyim yine iyiyim çok sukur :)

Kesinlikle öyle kendimden biliyorum. Beyin çok ısrarcı olursa kandırmak geçiştirmek lazım böyle.
Bak mesela dün akşam çiğ köfte almıştı babam, gece daha doğrusu. Sabah bi iki parça yerim deyip yemedim. Sabah da unutmuşum. Bi yerim mi eksildi, yoo... En azından akşam falan yerim gece yemekten iyidir. Dün gece yeseydim ama binbir kere pişman olurdum şuan. :)

Ay süpersiniz kızlar full motivasyon aferin sizeeee!
Benim bu aralar moral ve motivasyonum biraz düşük ama akşam spora başlıyorum, toparlarım sanıyorum...
Sizden aldığım enerji yardımcı olacaktır

Kahvaltı
Az yağda yumurta
1 dilim light üçgen peynir
1 dilim beyaz peynir
1 salam
Domates-biber
1 dilim ekmek

Kuzucum farkettim sende bir durgunluk olduğunu ama soramadım. :) Büyük bir problem değildir umarım?
Moral yok ama beslenme dört dörtlük, ne diyim ben sana.

Kuzucum farkettim sende bir durgunluk olduğunu ama soramadım. :) Büyük bir problem değildir umarım?
Moral yok ama beslenme dört dörtlük, ne diyim ben sana.

Canımsın :) eeee iştah hep yerinde bir türlü gitmiyor Spesifik bir şey yok aslında canımı sıktığım ama genel olarak böyle bir ruh halim olumsuz. Belki birikmiş bir takım şeylerin yansıması belki ben çok takıyorum her şeyi. Biraz fazla duygusal bir insanım ama toparlarım kısa zamanda biliyorum :)

:) Zaman zaman insanın modu düşebiliyor ama uzun zamandır değiştiremeyeceğim şeyleri kafaya takmamayı uyguluyorum gerçekten çok iyi oluyor. Mutlu olup olmamak ( büyük problemler yoksa) kişinin kendi elinde bence. Umarım bir an önce enerjik halinle geri dönersin.

Aynen öyle canım benim güçlü ve pozitif bir insanım ama Zaman Zaman düşüşlerim oluyor tabi her insan gibi. Haftasonu toparlar, bomba gibi dönerim ben ! Teşekkürler desteğin için

Ara öğün yapmadım bugün çünkü akşama çok özlediğim bir şey yaptım, tadını çıkarmak istedim.

Fırın makarnaaa (1 koca dilim diyelim)
2 lahana sarması

Akşam sonrası meyve veya kuruyemiş düşünüyorum bakalım :)
Akşam Leslie 3 mil ile sahalara dönüyorum. Yarın Cassey ile devam edeceğim ama göbek ve kalçaya odaklanmaya karar verdim. Acaba ekim programına tam olarak uymadan göbek ve kalçaya yönelik mi çalışsam daha fazla? Kararsız kaldım. Göbeğimin dümdüz olmasını istiyorum hala tam istediğim kıvamda değil. Kalçayı da şekillendireceğiz :)

Akşamdan sonra
1 avuç iğde
1 avuç leblebi
1 yaş incir

Bugün sevdim beslenmemi :)
Spor konusunda karar verdim. Karın-kalça ağırlıklı bir spor programı yapıyorum. Eliptik bisiklet ve Leslie ile yürüyüşü de ekliyorum. Şimdi onu yapıp uyku mod. Yarın güzel bir gün olacak

Müthiş aktif bir gün olduuuuu
Sabah peynirli ve sosisli milföy böreği(light peynir ile) domates çay
Ardından bol koşuşturma sonrasıııı

Bu menü çok hafif ve ideal.
Patates yerine Lahana Salatasıııı
İcetea aldım ama 2-3 yudum anca içtim şeker oranını düşününce :)))

Ardındannn

Frozen yoghurt
Bu hunharca doldurulmuş olan kardeşimin, benimki karşıda ama o toffee i koydurmadan edemedimmmm :))) ye kızım ye maşallah
Yine de seçeneklerlerle oynayabiliyorum iyi kötü olsun.

Spor kısmı beni rahatlattı

15000 adım yürüyüş (aktif)
2 mil Leslie yürüyüş (30 dk)
70 squat
30 köprü
30 kalça kaldırma
30 yana kalça açma
60 lastikle kol hareketleri

Umarım bu yediklerimi yakmışımdır
Bundan sonra yemek yok tabi yeşil çay ve su var.
Cumartesi paylaşımı da iyiymiş kendimle yüzleşiyorum :)))
Ptesi kabızlık yaşamazsam tartı günü. Yarını kurtarmam gerek :)))

Herkese Mutlu pazarlar :))

Oldukça enerjik başladım güne.

Sabah sporu:
Blogilaties pilates booty day
75 squat

Toplam: 42 dk

Kahvaltıda yulaf lapası yiyeceğim :)

Ne lapası dedim ve kendime tam buğday unundan krep yaptım
İçine de kaşarı erittim mmm domates ve yeşil çayımla enfes oldu :) spor sonrası güzel bir pazar kahvaltısı olsun dedim. Zaten bu aralar lapa, müsli falan kesmiyor beni :)))

Ara
2 avuç leblebi
Biraz kaju
Yarım laviva çikolata

Akşam
1 kase mercimek çorbası
fırında yağsız balık
Lor peynir mezesi
2 dilim ekmek

Akşam sporu Leslie 2 mil

Akşam sonrası ara öğün
Betella tarifi bir Brownimsiiiii
Yağsız, şekersiz, tam buğday unlu
Gerçekten müthiş lezzetli
İnstagramda takip etmenizi öneririm kızlar.
Bayıla bayıla yedi herkes.
Yarın oruç tutacağım o yüzden bu güzel brownimsi ile günü tamamlıyorum. :)

Fotolar neden ters anlamış değilim

GirLookingForLove valla öğlen senin krebi görünce yulaf kepeğinden ben de yaptım aynısını :)) Afiyet olsun kuzum.

O brownieyi gördüm betella tarifi diye ama anlamamıştım, instagram kullanıcısı demekki. Hemen takibe alıyorum, tarifi de tabi ki en kısa zamanda deniyorum.

Evvveeeeettttttt
Bugün tartı günüydü ve dijital tartının pili bitmiş. Ama ben dayanamadım ve normal tartıya çıktım. Açıkçası battı balık yan gider diye çıkmıştım tartıya nedense artış bekliyordum ancak an itibariye 3 kez ard arda çıkmama rağmen tartı ısrarla 49 u gösteriyordu. Oruç tutacağım için sabah erkenden tartıldım. Bir de kalkıp yemek yemiştim gece gece üstünden çok geçmedi :)) Hem de 49-50 arası değil tam 49 u. Ama ben yine de 49-50 arasında bir rakam olduğunu düşünüyor ve gramları çöpe atmıyorum. Dikkat edersem haftaya gram olarak da tam 49.00 göreceğime inanıyorum :)

Ayyy mutluyum valla.
Akşama iftar+spor bildirimiyle geleceğim.
Şu boğazımı daha Bi tutmam lazım kızlar

Canım süpersin sen ya! Bence olmuşsundur 49 gramı falan yoktu yani.
Maşallah. :) Allah kabul etsin bu arada :)

49 şerefine ipin ucunu kaçırmadık tabi olmaz öyle

İftar
1 kepçeden az mercimek çorbası
5 yk bulgur pilavı
3 yk ıspanak yemeği
Ucundan azcık ev poğaçacı
3 yk cacık

Spor
80 squat
30 kalça kaldırma
60 yana bacak açma
30 köprü
Cassey abs gününü yapmak istiyorum ama misafir var. Umarım vaktim kalır. Olmazsa 1 mil Leslie yapacağım.

Sabah sporu (40 dk)
Pop pilates butt blaster
Victoria Secret Angel's butt workout

Artık farklı videolar da yapıyorum, kalçayı kaldırıyorum, göbeği tamamen yok ediyorum.
Sabah şekillendirici videolar, akşam cardio ağırlıklı, yürüyüş yada eliptik bisiklet.
Günde 1 saatten az olmayacak şekilde.

Yaşasın fit olmak!!!!

Maşallah, senin sabah paylaşımlarını özlemişim. :)
Bitter firarda umarım bi sıkıntısı yoktur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…