- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 32
-
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Aay çok tesekkur ederimm, moral olduu :)
Haklisin bak, kucuk bir istegimi karsilamadigimda genellikle aksam çok fena oluyor...
Iyiyim yine iyiyim çok sukur :)
Kuzucum farkettim sende bir durgunluk olduğunu ama soramadım. :) Büyük bir problem değildir umarım?Ay süpersiniz kızlar full motivasyon aferin sizeeee!
Benim bu aralar moral ve motivasyonum biraz düşük ama akşam spora başlıyorum, toparlarım sanıyorum...
Sizden aldığım enerji yardımcı olacaktır
Kahvaltı
Az yağda yumurta
1 dilim light üçgen peynir
1 dilim beyaz peynir
1 salam
Domates-biber
1 dilim ekmek
Kuzucum farkettim sende bir durgunluk olduğunu ama soramadım. :) Büyük bir problem değildir umarım?
Moral yok ama beslenme dört dörtlük, ne diyim ben sana.
Canımsın :) eeee iştah hep yerinde bir türlü gitmiyorSpesifik bir şey yok aslında canımı sıktığım ama genel olarak böyle bir ruh halim olumsuz. Belki birikmiş bir takım şeylerin yansıması belki ben çok takıyorum her şeyi. Biraz fazla duygusal bir insanım ama toparlarım kısa zamanda biliyorum :)
:) Zaman zaman insanın modu düşebiliyor ama uzun zamandır değiştiremeyeceğim şeyleri kafaya takmamayı uyguluyorum gerçekten çok iyi oluyor. Mutlu olup olmamak ( büyük problemler yoksa) kişinin kendi elinde bence.Umarım bir an önce enerjik halinle geri dönersin.
Evvveeeeettttttt
Bugün tartı günüydü ve dijital tartının pili bitmiş. Ama ben dayanamadım ve normal tartıya çıktım. Açıkçası battı balık yan gider diye çıkmıştım tartıya nedense artış bekliyordumancak an itibariye 3 kez ard arda çıkmama rağmen tartı ısrarla 49 u gösteriyordu. Oruç tutacağım için sabah erkenden tartıldım. Bir de kalkıp yemek yemiştim gece gece üstünden çok geçmedi :)) Hem de 49-50 arası değil tam 49 u. Ama ben yine de 49-50 arasında bir rakam olduğunu düşünüyor ve gramları çöpe atmıyorum. Dikkat edersem haftaya gram olarak da tam 49.00 göreceğime inanıyorum :)
Ayyy mutluyum valla.
Akşama iftar+spor bildirimiyle geleceğim.
Şu boğazımı daha Bi tutmam lazım kızlar
Canım süpersin sen ya! Bence olmuşsundur 49 gramı falan yoktu yani.
Maşallah. :) Allah kabul etsin bu arada :)
Sabah sporu (40 dk)
Pop pilates butt blaster
Victoria Secret Angel's butt workout
Artık farklı videolar da yapıyorum, kalçayı kaldırıyorum, göbeği tamamen yok ediyorum.
Sabah şekillendirici videolar, akşam cardio ağırlıklı, yürüyüş yada eliptik bisiklet.
Günde 1 saatten az olmayacak şekilde.
Yaşasın fit olmak!!!!