- 25 Şubat 2016
- 5.913
- 9.983
- Konu Sahibi Mutlu1anne
Merhaba arkadaşlar. 1 yaşında oğlum yaklaşık 10 gündür nezle semptomları gösteriyordu. Geçen cuma ateşi max 37.7’yi görünce ve çocuk çok huzursuzlanıp halsizleşince hemen doktora götürdüm. Tonsilit dedi kan tahlili aldı ciğerleri temiz viral enfeksiyon geçiriyor calpol dolven verin dedi. Oğlum 2 günden sonra ateşlenmedi toparlanıyor gibiydi ama asla beslenmek istemiyordu. Dün tekrar ateşi çıkmaya başladı hemen üniversite hastanesine götürdüm zatürre teşhisi koydu. Şimdi evde tedavi görüyoruz 3 saatte bir hava veriyorum antibiyotikte kullanıyor. 2 günde bir kontrole gelin dedi doktorumuz.
Sormak istediğim şu ki ciddi bir iştahsızlık var yemek gördüğü an kendini öksürtüp kusmak istiyor. Normalde taneli yiyebiliyorken şuan yayla çorbasında ki pirinçleri bile çıkarmak istiyor ağzına hiçbir şey değsin istemiyor. Beni emmeyi maalesef 4. Ayında bırakmıştı mama ile besleniyor. Normalde de iyiyken iştahlı olan bir çcouk değşl ama yine az buçuk bir şekilde yiyordu. Şimdi oyunla falan 2-3 kaşık yedirsem bile kusuyo mamayıda çok az içiyor. Bu hastalık sürecinde normal mi böyle tepkiler iyileşince hala böyle olmaz değil mi?
Aranızda böyle bir süreç yaşayıp atlatanlar varsa fikir almak istedim. Çok üzgünüm aç aç duruyor bütün gün.
Sormak istediğim şu ki ciddi bir iştahsızlık var yemek gördüğü an kendini öksürtüp kusmak istiyor. Normalde taneli yiyebiliyorken şuan yayla çorbasında ki pirinçleri bile çıkarmak istiyor ağzına hiçbir şey değsin istemiyor. Beni emmeyi maalesef 4. Ayında bırakmıştı mama ile besleniyor. Normalde de iyiyken iştahlı olan bir çcouk değşl ama yine az buçuk bir şekilde yiyordu. Şimdi oyunla falan 2-3 kaşık yedirsem bile kusuyo mamayıda çok az içiyor. Bu hastalık sürecinde normal mi böyle tepkiler iyileşince hala böyle olmaz değil mi?
Aranızda böyle bir süreç yaşayıp atlatanlar varsa fikir almak istedim. Çok üzgünüm aç aç duruyor bütün gün.