Çocuk Hastalıkları zatürre başlangıcı mı???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

femmepetal

when There is better,good is not enough
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
4.782
865
Kızım 2,5 yaşında öksürüyordu ne zamandır,pazartesi de gece ateşlendi
salı doktora götürdük,kan tahlili yaptı,zaten dr giderken ateşliydi ve boğulurcasına öksürüyordu
dr zatürre başlangıcı dedi şok olduk.2 türlü iğne verdi 3 tane akşamları 1 tane yaptırıyoruz karıştırıp da.Kuzucum eridi,kafası kocaman kaldı,iğnelerin şimdilik bi faydası yok hala her gün ateş+öksürük devam ediyor.Öğneler bitince antibiyotik uniklar diye bişey verdi ona başlicaz...
Bacakları delik deşik oldu bebeğimin,çok moralim bozuk.Bu akşam son iğnesini olacak canımdan can gidiyor ben hiç bakamıyorum,tutamıyorum,sesini duymaya bile tahammül edemiyorum Allah başa vermesin...:KK59:

Kreşinde sınıfta 9 çocuk var 9u da hasta bugün hiç biri okula gitmemiş,okuldan bulaştı diyoruz,belki biraz üşütmüştü hani belki mikrop vardı okulda da iyice pekişti bencebütün velilerle konuşuyoruz herkes aynı şeyi söylüyor,9u da yani sizce de tesadüf mü?[/B]:26:

Kızım 2,5 yaşında öksürüyordu ne zamandır,pazartesi de gece ateşlendi
salı doktora götürdük,kan tahlili yaptı,zaten dr giderken ateşliydi ve boğulurcasına öksürüyordu
dr zatürre başlangıcı dedi şok olduk.2 türlü iğne verdi 3 tane akşamları 1 tane yaptırıyoruz karıştırıp da.Kuzucum eridi,kafası kocaman kaldı,iğnelerin şimdilik bi faydası yok hala her gün ateş+öksürük devam ediyor.Öğneler bitince antibiyotik uniklar diye bişey verdi ona başlicaz...
Bacakları delik deşik oldu bebeğimin,çok moralim bozuk.Bu akşam son iğnesini olacak canımdan can gidiyor ben hiç bakamıyorum,tutamıyorum,sesini duymaya bile tahammül edemiyorum Allah başa vermesin...:KK59:

Kreşinde sınıfta 9 çocuk var 9u da hasta bugün hiç biri okula gitmemiş,okuldan bulaştı diyoruz,belki biraz üşütmüştü hani belki mikrop vardı okulda da iyice pekişti bencebütün velilerle konuşuyoruz herkes aynı şeyi söylüyor,9u da yani sizce de tesadüf mü?[/B]:26:
merhabalar benımde kızım 2,5 yaşına girmek üzere.zatürre oldu.3 gün ne oldugunu anlayamadılar öksürükle başladı ateşle devam ettı.ateşin sebebini bulamadılar hastaneye yatırdılar.3 gün hastanede yattık.şimdi evdeyız ama öksürügümüz devam edıyor çok ciddi bir hastalıkmıs.nasıl atlattınız sız acaba?sizede muhtemelen kreşten bulaştı,doktor virüs oldugunu baskasında sadece grip yaparken bır baskasında zatürre,bir diğer kısıyı hasta bile etmıycek bır virüs dedi

X