- 17 Şubat 2024
- 31
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi kizannesiiiii
-
İki kez mi zatürre oldu yani? Entübe edildi mi?9 aylik bebegim ekim ayinda 6 gun, ocak sonunda 13 gun hastanede zatureden dolayi yattik. Daha 2 hafta once taburcu olduk hastaneden.fakat gene burun tikanikligi var ve burnu akiyor ara ara oksurugumuz basladi dunden beri. Yarina randevu aldim tekrardan doktora.cok korkuyorum tekrar yatis verirler diye.bu sefer yatis olursa taburcluk sonrasi kortizonlu hava vericez demislerdi. Hastanede yattigimizde solunum skintisi vardi solunum cihazinada baglandi. Tam toparladi dedim tekrar olcak diye cok korkuyorum. Okula giden kizlarim da var ama ust bas degismeden el yuz yikanmadan iceriye odaya girmezler. Evimi havalandiriyorum her gun. Yattigi oda da battaniye hali pelus oyuncak vs hepsi kalfirdik.domestos yumastici kokulu yuzey temizleyici parfumler hepsi yasak onlarida kullanmiyorum. Daha baska napabilirim bilmiyorum boyle surecten gecen oldumu lutfen yardimci olun.. birde hava temizleyici kullanan varmi memnunmusunuz gereklimidir sizce? Yorumlarinizi bekliuorum..
İki kez mi zatürre oldu yani? Entübe edildi mi?
Alerji ilacı veriyor musunuz?
Anne sütü alıyor mu?
Bağışıklığını güçlendirecek takviyeler veriyor musunuz?
Kan değerleri nasıl?
Burnunu sürekli açık tutmanız lazım
Vitaminlerle probiyotikle desteklemeniz lazım
Evi odasını sürekli havalandırmanız lazım, sizinle aynı odada uyutmayın
Oğlumun da benim de astımımız var, bir yıldır hava temizleme cihazı aldığımızdan beri astım atağı geçirmedik. İmkanınız varsa hemen yarın almanızı tavsiye ederim. Gündüz bebek neredeyse orada ağırlıklı olmak üzere evin her yerinde kullanın gece de bebeğin uyuduğu odada en düşük seviyede hava akımı ona gelmeyecek şekilde çalıştırın
Evet anne sutu aliyor. Alerji ilaci kullanmiyoruz. Malesef gece bizimle uyuyor. Surekli havalandiriyorum evi hastayken crp miz baya yuksekti.İki kez mi zatürre oldu yani? Entübe edildi mi?
Anne sütü alıyor mu?
Kan değerleri nasıl?
Oğlumun da benim de astımımız var, bir yıldır hava temizleme cihazı aldığımızdan beri astım atağı geçirmedik. İmkanınız varsa hemen yarın almanızı tavsiye ederim. Gündüz bebek neredeyse orada ağırlıklı olmak üzere evin her yerinde kullanın gece de bebeğin uyuduğu odada en düşük seviyede hava akımı ona gelmeyecek şekilde çalıştırın
Merhaba, hangi cihazı kullanıyorsunuz hava temizleyici olarak?İki kez mi zatürre oldu yani? Entübe edildi mi?
Anne sütü alıyor mu?
Kan değerleri nasıl?
Dyson kullanıyorum ama benimki eski model, çok daha iyileri çıktıMerhaba, hangi cihazı kullanıyorsunuz hava temizleyici olarak?
Yabanmersini ve ananas yedirin hergün az da olsaEvet anne sutu aliyor. Alerji ilaci kullanmiyoruz. Malesef gece bizimle uyuyor. Surekli havalandiriyorum evi hastayken crp miz baya yuksekti.
Odanın kapısını açık bırakın hiç olmazsaEvet anne sutu aliyor. Alerji ilaci kullanmiyoruz. Malesef gece bizimle uyuyor. Surekli havalandiriyorum evi hastayken crp miz baya yuksekti.
Bizim asıl sorunumuz evimizin nem oranı yüksek bi araştırıcam temizleyiciler nemi düşürüyor mu diyeDyson kullanıyorum ama benimki eski model, çok daha iyileri çıktı
İlacı almanız gerekirse sakın tereddüt etmeyinİki kez zature olduk. İkisinde de yatis verildi. Alerji doktoru ev icin kortizon iceren hava vericez dedi ama cocuk doktoru bir daha gelirseniz baslayacaz dedi kemik gelisimini sıkıntiya sokariz dedi. D vitamini kullaniuoruz. bugun doktora gittigimde ek probitoyik vs kullanamayiz daha kucuk dedi. Suan geniz akintisi ve bogazda kizariklik var ciger temiz dedi.antibiyotik basladik birde serum suyunu nebulizatore koyup verelim dedi. Hava temizleyici ne kullaniyorsunuz?
Olması gereken seviyeye getiriryor, kuruysa nemlendiriyor nemliyse kurutuyorBizim asıl sorunumuz evimizin nem oranı yüksek bi araştırıcam temizleyiciler nemi düşürüyor mu diye
Gece emiyor,odanin kapisi acik uyuyoruzOdanın kapısını açık bırakın hiç olmazsa
Sizinle uyuması çok zararlı ayırma imkanınız yok mu
Uyurken soluduğu hava kirli ve mikroplu sizle uyuduğu için oksijen de az, 3 kişi aynı odada uyuyorsunuz
Estagfurullah,geri donusunuz icik cok tesekkur ederim. 12 martta tekrar gidecegiz randevumuza. İnsallah guzel gecer. Kemik suyu yumurta peynir yogurt bunlari guzel tuketiyoruzİlacı almanız gerekirse sakın tereddüt etmeyin
Kemik gelişimini takviye edici şeylerle sorun bertaraf edilir, benim oğlum 7 yıldır kortizonlu alerji ilacı kullanıyor, siz bilinçli olur takviye ister ek gıdayla da takviye ederseniz hiç sorun olmaz
Kefir içirin, ev yoğurdu yedirin bol bol, probiyotik içeren gıdaları arttırın, antibiyotik içerken c vitaminine ekstra yüklenin
İlikli kemik suları tereyağ yumurta vs coşturun bünyeyi
Ben her yıl zatürre den hastanede yatıyorum, astımım ve alerjim var, tüberküloz geçmişim var, o yüzden konuya hakimim. Onu yapın bunu yapın demem iyi niyetimden yanlış anlamayın beni lütfen
Ben dyson kullanıyorum ama eski model benimki, çok daha iyileri çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?