• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zararlı Kimyasallar İçermeyen Kullandığınız Kozmetik Ürünlerini Paylaşıyoruz

Lalev

Doğal yaşam
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
25
6
18
Kozmetik ürün olarak kullandığınız kalem,far, allık, pudra, fondöten,nemlediriciler, rimel vs...
Yani cildinizde uzun süre kalan kozmetik ürünlerin içeriklerinin ne olduğunu biliyor musunuz?
Koruyucu maddeleri (paraben gibi) ve renk verici boyarmaddeleri (azo boyarmaddeler gibi) zararlı kimyasal içermeyen ürünleri arıyoruz.
Burdan herkes bildiklerini ve kullandıklarını yazarsa hepimize büyük faydası olur...

Lr ile tanış derim aleovera mucizesi ürünlerinde %90 kadar aleovera var

dermologicanın güneş kremi ama hangisi şu an hatırlamıyorum hangisiydi spf 30 olan.. ama çok pahalı organik ürünler ya yada kiöyasalları kaliteli olanlar :) ama priflame değil yani :)) çünkü organik in sertifikası olması lazım.. neye göre organik olduğu önemli..

Güzel bir konu bende muzdaribim...yves rocher ürünleri kullanıyorum bitkisel diye ama inanmak zor.... şampuanlari Malesef bana yaramadı ki memnun olanlarda var..güneş kreminden memnun olduğum için doğum günü kampanyasında iki tane aldım kış ayında kullanıyorum memnunum arkadaşlar aklıma gelenler bunlar bilgim olursa paylaşırim....

Bende Yves rocher kullanıyorum doğal olduğunu söylüyorlar umarım öyledir ama cildim hassas çok şey denedim sivilce kızarıklık oluyordu bir tek onda olmadı kullandığım zamanlarda hep olumlu tepkiler aldım bi güzelleştin sen falan gibi bu ara saldım biraz tonik yüz yıkama Jeli gündüz kremi gece kremi güneş koruyucu krem tavsiye edebilirim diğerlerini denemedim

ben kimyasal makyaj malzemelerine son derece karşıyım. sadece sürme kullanırım gözlerime. duyduğuma göre çok ciddi yüz hastalıklarına sebebiyet veriyormuş

şampuanım, saç kremim. maskaram. kapatıcım yves rocher bende yavaş yavaş elimdeki ürünler bittikçe doğala yöneliyorum.. yves rocher şampuanından memnun kalmadım ( yıpranmış saçlar için olanından ), boyalı saçlar için olan saç kremi güzel fakat bereketli değil ve saçları haddinden fazla yumuşak yapıyor.. yalnız ısırgan otlu şampuanı güzel yağlandırmayı geciktiriyor.. kapatıcısı ve rimeli ise çok kötü çıktı maalesef :(

Lr ürünlerini tavsiye ederim. KendiM kullanıyorum. Sacimda ve ayagimda egzamalarım vardı. Aloe verali ürünler sayesinde azaldı. Diş macununa kadar her şey doğal.

Oriflame ürünlerini tavsiye ederim krem ve dudak balmları rimeli ve özellikle sabunları mükemmel. Ürünlere ulaşmak isterseniz bu konudada yardımcı olurum

avene ve la roche ' un ürünleri kesinlikle tavsiye ediyorum,

dermotolojik ürünlerdir.

Jane iredale kullanmaya başladım makyajımda ürünler pahalı ama harikalar içeriğide son derece temiz

Ben de Jane Iredale kullanıyorum arkadaşlar. 2 sene önce sivilce tedavim sırasında doktorumun tavsiyesi ike kullanmaya başladım ve şimdi vazgeçemiyorum. Gerçekten içeriği çok temiz ve ilk kullandığım günden itibaren hep çok güzel tepkiler aldım. Özellikle pure pressed pudrası ve allıklarını şiddetle tavsiye ederim. Çok şükür artık hiç cilt problemim kalmadı ama Jane Iredale her daim favorim olacakHoppa

Ben sağlıklı yaşam ve kanserojen madde içermediginden.. ve bitkisel oldugu icin FARMASI ürünlerini kullanmanızı tavsiye ediyorum. . At kestanesi kremleri hee türlü ağrıları gideriyor tedavi ediyor.. yakın cevrem ve bilhassa ailem kullanio..

Dünyanın en büyük aloevera ureticisi
LR Health&Beauty ürünlerini tavsiye ediyorum.butun urunleri saglik bakanligi ve dermotest onaylidir.urunlerini bizzat kendim ve çevrem kullaniyoruz.
Bilgi icin instagram:

Son düzenleyen: Moderatör:
avene ve la roche ' un ürünleri kesinlikle tavsiye ediyorum,

dermotolojik ürünlerdir.

la roche posay havyanlar üzerinde deney yapıyor. temiz içerikin yanında bu da çok önemli bence.

ben makyajda mineral makyaj markalarını tavsiye ediyorum. bella pierre in farlarını kullandım çok güzel. onun dışında organik kozmetik e dönmek istiyorum denedikçe yazarım.
saç ve cilt bakımında doa kozmetik in vitaminlerini ve yağlarını tavsiye ederim

Kozmetik ürün olarak kullandığınız kalem,far, allık, pudra, fondöten,nemlediriciler, rimel vs...
Yani cildinizde uzun süre kalan kozmetik ürünlerin içeriklerinin ne olduğunu biliyor musunuz?
Koruyucu maddeleri (paraben gibi) ve renk verici boyarmaddeleri (azo boyarmaddeler gibi) zararlı kimyasal içermeyen ürünleri arıyoruz.
Burdan herkes bildiklerini ve kullandıklarını yazarsa hepimize büyük faydası olur...
Farmasi Ürünleri
% Türk Firmasıdır
Paraben içermez
Triclosan içermez
Etil alkol içermez
Alerji riski içermez
Yapay nemlendirici içermez
Hayvansal madde içermez
Nikel testi yapılır
Dermatolojik olarak test edilir
Hayvanlar üzerinde test edilmez
Tüm ürünlerin üretimi Türkiye'de İstanbul'da Avrupa'nın en büyük entegre kozmetik üretim tesisine sahip modern fabrikalarda üretilmektedir.
Üretim tesisleri Sağlık Bakanlığı Denetiminde olup uluslararası standartlarda üretim yapmaktadır.
GMP (Good Manufacturing Practices-İyi üretim uygulamaları) sertikasına sahip olmak oldukça önemlidir. Farmasi GMP sertikasına sahiptir
Helal sertifikaya sahiptir urunlerinin icerisinde domuz yagi etil alkol gibi muslumanlar icin haram sayilan maddeler yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back