Zararlı Akraba

ozgefeee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
2.569
8.130
36
Buraya ailemle alakalı birkaç konu açmıştım zaten sorunlu bni çok yıpratan bir ailem var
Ailem yanıma gelmişti, babannem aradı bugün, başladı bana bağırmaya azarlamaya, annen baban gelmiş senin yanına hadi onlar terbiyesiz bana haber vermediler de sende mi onlara uydun dedi(kendisi tamamen başka bir şehirde) (halam söylemiş)
Bende oğluna ne istersen de ama anneme saygılı olmayı öğren kaç yaşındasın sen dedim
Sonra devam etti, sen işe gidip gelirken bana haber vermen lazım ben başka şehirde seni merak ediyorum geceleri uyuyamıuorum diye (yalan!) bende böyle saçma şey duymadım ben dedim
Sakin bir insanım ama arayıp hakaretler yağdırınca çileden çıktım o an
Sonra dedi ki ne zaman evlenceksin, 35den sonra çocuk nasıl doğurcaksın, iyice alıştn sen yanlız yaşamaya rahat rahat dedi, bunları bağırarak sinirle söylüyor, yeter artık falan diyor, delirmiş gibi , hiçbirzaman evlenmicem kaptalım telefonu ben kendimi zor tutuyorum kalbini kırmak istemiyorum dedim
Bu da anasına benzemiş dedi
Kapt dedim yok deden konuşcak dedi, dedemle düzgünce konuştul kapttık
Bu konuşmalar olurken babam kaçtı evden çünkü ben delirdim yürüyüşe gitti 2 saat gelmedi
Neyse diyebilirsiniz ki babannen ilgilensen ne olur, benim içim öyle soğudu ki, babannem çok zengin bir kadındır, ben 10 yaşına kadar biz gecekonduda oturduk aç gezdik üstümüzde kıyafet olmadığı oldu bir kez arayıp sormadı
Ben ünide çalıştım, garsonluk tezgahtrlık bir keresinde yorgunluktan burnum kanadı, yemin ederim ondan hiçbir beklentim olmadı, annemle kavga etti senin kızın işe girdi bana hediye almadı dedi, ben o parayı okul harçlığı yapmak için çalışmıştım
Gel zaman git zaman, kin tutmadım, aradım sordum her aradığımda annen benim evimi temizlesin yaşlıyım yapamıyorum annende hiç iş yok dedi, temizlikçi tut babam hasta annem ona bakıyor dedim, ellerde ne gelinler var siz pissiniz dedi, annemle aynı şehirde yaşamıyorlardı, babamın doktoru onun yaşadığı şehirdeydi onu hastaneye getirince annemin evini temizlemesi gerekirmiş
Neyse ben o zaman bir kez daha delirdim, kuzenlerimi sen büyütün ya onlar evini temizlesin onlardan bekle dedim
Bana çanta al annene almışsın diye tutturdu, aldım başkasına vermiş
Bana kuzenlerin harçlık veriyor sen de ver dedi, verdim bir kere ama konu kapanmadı onlar ama şunu bunu aldı dedi
Bugün de bağırınca kadından nefret etmeye başladım
Ne yapayım arayıp sorayım mu yaşlıdır diye alttan mı alayım, tamamen iletişimimi keseyim mi
Küçükken kuzenlerle çocuk kavgasu yapsak onlar yalan söylemez sen söylersin derdi
Başkası olsa bence bu kadının yüzüne bakmaz ama aşırı sinirliyim, hiçbir derdi yok, canı sıkılınca kudurup anneme yada bana sıçrıyor, babama gücü yetmiyor, annem çok tepki vermiyor çünkü onu deli olarak görüp ciddiye almıyormuş
Böyle babannelik böyle insanlık olur mu

Kaç yaşında bu kadın?
Aklı gitmeye başlamış bence.
20 sene evvel annemin yüzüne tükürdü o.. dedi
3 4 sene evine gitmedik ailecek o zaman özür diledi öyle görüşmeye devam ettik
Sebebi ise o zaman anneannemin yakınından ev almamızdı

Yani benim banannem böyle değildi ama ananem böyle:))) yalan dolan ama genelde görüşmem kendisi ile bayramda kandilde ararım o kdr eee nasılsa corona var:))
Akrabalarla görüşen biri değilm çok şükür konuşmam bi kaçı ile .
Bayramlarda kandiller de ararım o kdr

Yani benim banannem böyle değildi ama ananem böyle:))) yalan dolan ama genelde görüşmem kendisi ile bayramda kandilde ararım o kdr eee nasılsa corona var:))
Akrabalarla görüşen biri değilm çok şükür konuşmam bi kaçı ile .
Bayramlarda kandiller de ararım o kdr
Bayram da kandilde arıyorum ben onun haricinde aramıyorum diye anneme sürekli laf saydırıyormuş
Annemde özgeyi böyle kabul et bizi de aramıyor pek demiş

20 sene evvel annemin yüzüne tükürdü o.. dedi
3 4 sene evine gitmedik ailecek o zaman özür diledi öyle görüşmeye devam ettik
Sebebi ise o zaman anneannemin yakınından ev almamızdı

Ya gülücem kızma 🤣🤣
Aynı ananem bu cidden takmaya takılmaya üzülmeye değmez. Bu da böyle birşey de geç.
Valla şu yazdıklarından çok daha fazlası ananem tek farkı arayıp haber ver olayları yok.

Bayram da kandilde arıyorum ben onun haricinde aramıyorum diye anneme sürekli laf saydırıyormuş
Annemde özgeyi böyle kabul et bizi de aramıyor pek demiş
Tamam sıkıntı yok o zaman devam bırak söylensin dursun belirli zaman sonra bırakır sen bayramda kandilde ara sadece yeter ..

Zaten hediye alarak harçlık vererek yanlış yapmışsınız. Ben iletişimi keserdim çoktan. Sevmediğim akrabalarım var ne görüşüyorum ne konuşuyorum. Görünce selam vermediklerim bile var
Bence de yanlış yaptım
Anneme öyle demiş tüm torunlar bana harçlık verir demiş yol yapmıştı 😂

X