S Sevdaok Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 32 11 88 41 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #1 Merhabalar zarar verme takıntısı olanlar var mı? Ve ne gibi çözümler buldunuz?
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.317 1 64.701 548 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #2 Bu tarz sorunlarda kendi kendine tedavi olunmaz. Psikiyatriye gidin.
S Sevdaok Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 32 11 88 41 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #3 Pamuk Otu .!.: Bu tarz sorunlarda kendi kendine tedavi olunmaz. Psikiyatriye gidin. Genişletmek için tıkla... Tedavi alıyorum zaten. Başka yaşayan var mı? Merak ettim
Pamuk Otu .!.: Bu tarz sorunlarda kendi kendine tedavi olunmaz. Psikiyatriye gidin. Genişletmek için tıkla... Tedavi alıyorum zaten. Başka yaşayan var mı? Merak ettim
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.317 1 64.701 548 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #4 Sevdaok .!.: Tedavi alıyorum zaten. Başka yaşayan var mı? Merak ettim Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar vermenin türlü türlü yolu var.
Sevdaok .!.: Tedavi alıyorum zaten. Başka yaşayan var mı? Merak ettim Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar vermenin türlü türlü yolu var.
S Sevdaok Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 32 11 88 41 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #5 Pamuk Otu .!.: Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar verm Genişletmek için tıkla... Pamuk Otu .!.: Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar vermenin türlü türlü yolu var. Genişletmek için tıkla... Obsesif kompulsif bozukluk var zarar verirmiyim korkusu var. 7 yıldır atlatmistim ama 4 aydır tekrar geldi. İlaç tedavisi ve terapi alıyorum. Asla yapmazsin diyorlar ama ben bir türlü korkumu atamıyorum.
Pamuk Otu .!.: Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar verm Genişletmek için tıkla... Pamuk Otu .!.: Tam olarak ne yaptığınızı yazsanız belki daha fazla dikkat çeker. Zarar vermenin türlü türlü yolu var. Genişletmek için tıkla... Obsesif kompulsif bozukluk var zarar verirmiyim korkusu var. 7 yıldır atlatmistim ama 4 aydır tekrar geldi. İlaç tedavisi ve terapi alıyorum. Asla yapmazsin diyorlar ama ben bir türlü korkumu atamıyorum.
Dilekka11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2020 438 162 53 33 6 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #6 Geçmiş olsunn bu korkular kaygılar bizi bitiriyor zatenn
S Sevdaok Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 32 11 88 41 6 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaok #7 Dilekka11 .!.: Geçmiş olsunn bu korkular kaygılar bizi bitiriyor zatenn Genişletmek için tıkla... Sizde de mi aynısı var?
Dilekka11 .!.: Geçmiş olsunn bu korkular kaygılar bizi bitiriyor zatenn Genişletmek için tıkla... Sizde de mi aynısı var?