Zara’dan tartışma yaratan paylaşım

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Zara’dan tartışma yaratan paylaşım
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı ve Hürriyet yazarı Akif Beki’nin eşi Şarkıcı Zara’nın sosyal medyadaki paylaşımı tepki çekti.

http://odatv.com/zaradan-tartisma-yaratan-paylasim-1902161200.html

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı ve Hürriyet yazarı Akif Beki’nin eşi Şarkıcı Zara’nın sosyal medyadaki paylaşımı tepki çekti.

Ankara'daki bombalı saldırının ardından, Instagram’da saç modeline ilişkin fotoğraf paylaşan Zara’ya tepki mesajları geldi. Tepkilere karşılık Zara, bu kez Türk Bayrağı fotoğrafı paylaşıp "Demek ki gerçekten hissetmek yetmiyor. Bin rahmet gidenlere..." mesajını yazdı. Zara’nın bu mesajının altına yorum yapan takipçileri, eleştirenleri hedef alıp Zara’ya sahip çıktı.

İşte o fotoğraf ve mesajlar:

Ben de bunu anlamıyorum. Tamam olay çok kötü bir olay, üzüldük hepimiz. Aklım çıktı hatta o caddedeki yurtta kalan arkadaşıma ulaşamayınca. Ama sonrasında herkes hayatının olağan akışına geri dönüyor. Ne kadar zaman sonra paylaşım yapmış anlamadım ama sırf saç örgüsünü paylaştı diye bir insana yüklenmek saçma geliyor bana.

Saçma.
Türk bayrağı koyunca yada terörü lanetliyoruz diye yazı yazınca mi üzüldügünü anlıyoruz. Milletçe ne hale geldik pehh

yine ben daha çok üzüldüm kavgası... bu eleştirileri getirenlerin üzüldüğü ne malum ona bakarsan, takip ediyosun yorum yazıyosun bu mantıkla senin de üzüldüğün yok, işgüzarlık...

Saçma.
Türk bayrağı koyunca yada terörü lanetliyoruz diye yazı yazınca mi üzüldügünü anlıyoruz. Milletçe ne hale geldik pehh

Bende buna ayar oluyorum.
2 gün sonra resimler kalkıyor yerini eğlence mekanları, yemek resimleri alıyor. Sırf gösteriş sırf. Acımız da sevincimiz de gösteriş.. Ne günlere kaldık.

Bende buna ayar oluyorum.
2 gün sonra resimler kalkıyor yerini eğlence mekanları, yemek resimleri alıyor. Sırf gösteriş sırf. Acımız da sevincimiz de gösteriş.. Ne günlere kaldık.
Aynen önemli olan yürekte hissetmek acıyı orda burda Türk bayrağı paylaşarak degil

Tuhaf bir durum bu . Dikkat etmek içten gelir , gösteriş için dikkat ediyormuş gibi davranmak luzumsuz . Yani saçlarının ne halde olduğunu göremeyecek kadar üzgünse zaten o paylaşımı yapmak aklına gelmez , değilse zaten değilmiş .

Yani bende o gece saat 23:00 suları mutfakta kısık sesle ( saat itibarıyla ) klasik Cem Karaca dinleme ritüelimi yaparken , eşimden ses ; kapatsana şunu bugün bari dinleme .
Eeee sende Paulle mi ulusal yas ilan ettin dedim . Dıscovery de şu her şeyi yiyen adamı izliyor uzanmış .
Yani ..
Hayat devam ediyor acımasız bir sözdür ama öyledir . Ha o gün özellikle siyaset camiasının olay dışı bir paylaşımı olursa tepki alması normaldir ( Gökçek pek yapar )
Onun dışında ateşin düştüğü yer dışında en çok 48 saat sürüyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…