• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZARA'da işe girmek? ve meraklar..

doakolik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
4.353
4.865
373
kzlar ben hepınzn yakndn bıldıı zara magazasnda ıse baslıcm en kısa zamanda kasiyer olrk.. fakat 2 ay deneme süresi olduunu söledler acaba bu deneme süresnce maaş weriolr mı yksa wermiolr mı? bilgsi olan warsa ltfn yazablr mı?

kzlar yaa aranzda hç dha önce zara mağazasnda çalşmş ya da hatta çalışnlar yok mu bunu ck mrk edyrum?

ssk yı kendin ödemekmi?? yok öyle bir şey canım:) net ve brüt maaş vardır...senden emin olana kadar maaş verirler sadece. daha sonra ssk yaparlar...

ssk yı kendin ödemekmi?? yok öyle bir şey canım:) net ve brüt maaş vardır...senden emin olana kadar maaş verirler sadece. daha sonra ssk yaparlar...

canım yeni bi yasa çıkmş ya ben part time çlşcm ayda 20 gün olck geriye kalan 10 gunu kendı cebımden odemem gerekıomus saglık hızmetlerınden yararlanmk ıcın sanrm ? bundan bahsedyrum bu konu hakknda bı bılgın war mı acaba?

Merhaba canım, öncelikle hayırlı olsun. Ben de geçen gün başvurmuştum, sana ne kadar sürede geri dönüş yapmışlardı acaba ?

Ben çalıltım kasiyer olarak zara da canım. Tabiki maaş veriyolar ssk nı da yatırıyolar ama artık partlar ssklarını kendi yatırıyo eskiden kendileri yatırıyodu. herkes ne alıyosa sen de alıyosun maaş olarak.

Back