zara,parfüm ??

ben kullandım bütün parfümlerinide bileğime sıkıp kalıcılığını denerim gittiğimde nerdeyse ve bende 5 saate kadar kalırlar tenimde tabi kıyafetimde daha fazla ama şunu da söylemeliyim benim tenimde her parfüm çok kalıcıdır nerdeyse

Zara'nın tüm parfümlerini denedim ama en çok tutti frutti gibi kokan parfümünü beğendimbayanssulusmileopuyorumnanaktan
Erkek arkadaşıma saatlerce bileğimi koklattım o da çok beğendi :kedi:

Ama diğer parfümleri tanıdık geldi. Mesele biri Miracle ' nin aynısıydıakannehir

geçen bi arkadaşımda zaranın erkek parfümü vardı o da çok güzel kokuyodu
üstelik bi pıst sıktık havaya koku gitmek bilmedi

bende var zaranın parfümü çook çoook güzel kokuyo erkek arkadaşımla abim de zaradan kullanıyo tavsiye ederim hem kalıcı da yani saatlerce kalıyo kokuları da çok hoş

Bugün alışveriş için Zaraya girince kasada parfümleri farkettim.Tesadüf eseri Zara Collectıon geldi elime.Çiçeksi çok az meyvemsi bir koku.Oldukça da hoştu.Yaz ayları için uygun bir seçim olabilir.

zara parfüm kullanan varmı kızlar. kalıcımı sizce?

Zara haftalık ürün gamı değiştirdiği gibi malesef ki bir sezon çıkardığı parfümü diğer sezon raflarda göremiyorsunuz geçtiğimiz senelerde bayılarak bir kokusunu kullandım daha sonra aynı parfümü bulamadım neyse ki bende Zara gibi sürekli, değişimden yana olanlardandım, Bu sezon için silk kokusu çok güzel ve kalıcı zara nın parfümlerinden memnundum.

bende sil kullanıyorum şuan pudra kokusu çok da hafif çok beğenerek kullanıyorum ama chocolate kokusunuda çok beğenmiştim..sezonu geçmesi kötü olmuş stok yapmak lazım sanırım

zara black aldım.... mor sıdede collectıon da cok guzeldı.. ındırıme gırmıs 100cc 29tl idi....

zara black aldım.... mor sıdede collectıon da cok guzeldı.. ındırıme gırmıs 100cc 29tl idi....

Ben de burada da bahsetmiştim collectıon benim de hoşuma gitti.Fiyatı da gözüme çarpmıştı.Ben küçük boy zannetmiştim.Çok fazla vaktim de yoktu bakamadım.Şimdi yazdığın için çok tşk ederim:))

senın dedıgının sısesıde mormu.. 2 tane collectıon var sanırım....ben black aldım 20tl ye 30cc galıba.... 29 tl 100 cc olanı almadım ama almayı dusunuyorm... aksaray da hıstorıa alısverıs merkezınden aldım zaradan

Böyle çok koyu mor değil yazlık gibi geldi bana yani çok ağır değildi.Ben de Metrocityde gördüm çok bakamadım ama fazla seçenek yok gibiydi.

bende geçenlerde farkettim zaranın parfümlerini,blackla başlayan siyah şişesi olan bir parfümü var,çok beğendim süper bir koku,birde çikolatalı bişey var o da mükemmel ama çok fazla parfümüm olduğu için ağzımın suları aka aka ayrıldım parfümlerin başından,ama yinede gideyim alayım bari aklıma gelmişken,evde stokta dursun.

zara collection gerçekten müthiş kokuyor severek kullanıyorum fiyatı da çok uygun tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…