Zara Home 2008 Yatak Odası Koleksiyonu

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
49
zara_home_yatak_odasi_10.jpg

Hazır Giyimde Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Pull and Bear, Stradivarius gibi markalara sahip olan dünyanın en büyük moda perakendecilerin başında gelen İspanyol Inditex Grubu’nun son dönemde yükselen ev ve dekorasyon markası Zara Home, ülkemizde de büyük ilgi görüyor.
Sizler için Zara Home’un 2008 Yaz Koleksiyonunda yer alan banyo ürünlerinin ardından, yatak odasına yönelik ürünlerini bir araya getirdik. İşte birbirinden şık yatak örtüleri, yastıklar, aydınlatmalar, ve diğer yatak odası aksesuarları…

Zara Home Mağazaları Nerelerde Var?
Ankara Panora AVM
Bursa Korupark AVM
Eskisehir Espark AVM
İstanbul Suadiye Zara, Kadıköy
Cevahir AVM, Mecidiyeköy
İstinye Park, İstinye
Capacity AVM, Bakırköy
İzmir Forum Bornova AVM

zara_home_yatak_odasi_5.jpg

zara_home_yatak_odasi_1.jpg

zara_home_yatak_odasi_2.jpg

zara_home_yatak_odasi_3.jpg

zara_home_yatak_odasi_4.jpg

zara_home_yatak_odasi_6.jpg

zara_home_yatak_odasi_7.jpg

zara_home_yatak_odasi_8.jpg

zara_home_yatak_odasi_9.jpg

alıntı

ağır bir havası var gibi geldi bana soğuk renkleri çok kullanmışlar bi kaç modelini beğendim şu tamamen

beyaz olan ve ilki gayet güzel zevk meselesi tabi ben biraz renk isterim kırmızı gibi canlılık katması için:))

adoş hepsi birbririnden güzel, yatak odamı yenilemeyi düşündüğüm bu zamanda fikir edinmek adına katkı oldu bunlar.kaydirigubbakcemile5 canım bunların bol dolaplı olanları yokmudur acep? yatak odasında bol dolap olacak, hatta ayrı bi giyinme ve dolap odası olacak. ah ahh inşallah bi gün...:çok üzgünüm:

canım burada mobilya değil yatak örtüleri ve nevresimler konu olan
ama nette çok güzel mobilya örnekleri var

bu yatak örtüleri cidden çok soğuk,yni ben sadeliği severimde bu kadarıda fazla sanki
ama 6 ve 9 numara iyi yani
emeğine sağlık canım

insanın ihtiyacı neyse ona bakarmış ya, benimde direkt başlıkları ,mobilyası dikkati mi çekti. bende diyom ki nerede bunların dolapları, şifonyerleri:sm_confused:.. pek bi saf gördüm kendimi..:eek:

adıvar canım hepsi de çok güzeller özellikle beyazlar ve griler harika

X