Kızlar resimleri yarın yükleyeceğim pantalon mont swet ilk arabam aktivite masası hepsi markalı ve çok çok temiz kullanıldı satıyorum almak isteyen arkadaşlar mesaj yazarsanız mail olarakta atabilirim resimleri istanbul içi olursa çok iyi olur elden verme açısından sizde tereddütte kalmazsınız.....
bana resimleri mail olarak atarmısınız acaba bekliyorum şimdi
Yarın göndersem olurmu hangilerini
Istiyorsunuz kıyafetlermi oyuncaklarmı?[/QUO
oğlum büyüdüğü için hepsine ihtiyacım var
bana resimleri mail olarak atarmısınız acaba bekliyorum şimdi
Yarın göndersem olurmu hangilerini
Istiyorsunuz kıyafetlermi oyuncaklarmı?[/QUO
oğlum büyüdüğü için hepsine ihtiyacım var
Tamam yarın ilk işim mail atmak olacak mama sandalyesinde var isterseniz chıcco marka maxicosı puset çok yeniler
Tamam yarın ilk işim mail atmak olacak mama sandalyesinde var isterseniz chıcco marka maxicosı puset çok yeniler
keşke daha önce tanışsaydık sabah mailinizibekliycem dört gözle
istanbuln neresindesnz
keşke daha önce tanışsaydık sabah mailinizibekliycem dört gözle
fazla para ödemek ne yanlışmış ben şimdi anlıyorumdoğru düzgün giymiyorlar hele oyuncaklar bir iki kez oynayıp kenara kaldırılıyor beyeneceğine eminim hepsi çok iyi durumda:)
Ist büyükçekmecedeyim siz nerdensiniz
fazla para ödemek ne yanlışmış ben şimdi anlıyorumdoğru düzgün giymiyorlar hele oyuncaklar bir iki kez oynayıp kenara kaldırılıyor beyeneceğine eminim hepsi çok iyi durumda:)
içimden bi ses çok beyencem diyo hadi bakalım inş sabah ola hayrola:)
içimden bi ses çok beyencem diyo hadi bakalım inş sabah ola hayrola:)
Inş:) ben çok beyenerek aldım hepsini oğlum büyüdü bu gidişle ikincide olmayacak sanırım:) yer kaplıyorlar inş işine çok yarayacak:)
ben anadolu yakasındaym özel mesajımı aldnzmı
Inş:) ben çok beyenerek aldım hepsini oğlum büyüdü bu gidişle ikincide olmayacak sanırım:) yer kaplıyorlar inş işine çok yarayacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?