Zamansız lekelenmeler :((

nisan2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
132
49
48
34
Arkadaşlar muhtemel adet tarihimden 11 gün önce pembe leke geldi henüz adet olamaz dedim tabi 5 gün sonra ise ( yani muhtemel adet tarihimden 6 gün evvel) hergün azar azar pembe lekeler gördüm adet bugün başlar herhalde diye de bekliyorum bugün muhtemel adet başlangıcım bugün sabah az da olsa kanamam oldu amaherzamankinden az ayrıca tekrar azaldı kist vs. den kaynaklanabilir mi ki diye endişeleniyorum fikri olan yardımcı olabilir mi

Ben 3 aydir adet oncesi lekelenme yasiyorum. Gecen ay kist patlamis ultrasonda gorundu.bir de rahim kalinlasmasi saptanmisti.bu ay polip olusmus rahim agzinda alinip patolojiye gidecek. Kanamalardan usandim artik zaten demir eksikligim var.ihmal etme derim.

Adetin yoğunluğunda bi değişiklik olmuşmuydu ya da ağrı ? Çok geçmiş olsun bu arada

Adetin yoğunluğunda bi değişiklik olmuşmuydu ya da ağrı ? Çok geçmiş olsun bu arada
Simdi gordum.kusura bakma.tesekkurler baska bur dr.a gittik operasyona karar vermeden rahim incelmis ve polip de gorunmedi.bazi polipler adetle gidiyormus.simdi birkac kan tahlili yapilacak onlarla cozulmezse gelecek ay adet gorurken yumurtalik hormonlarina bakilacak.
Kanamalarin bir suru nedeni olabiliyormus stresten bile olabilirmis. Benimadetlerim son 2 ay asiri derecede oldu ve ara kanamalar da kasikta cok agri yapıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…