- Konu Sahibi cimcimekayra
-
Sadece ev işleriyle vakit geçmiyor tabiki bazen o rutin yaptığımız işler bile insanın canını sıkmaya yetiyor.Üstelik küçük bir bebeğinizde olunca doğru düzgün bir yerede gidemiyorsun.YAşadığım yerde çok merkezi bir yerdeğil her yer uzak üstelik gidecebileceğiniz yerler sınırlı.Apartmanda kafa dengi komşumda yok.Çalışmayan ev hanımları vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz?KEndimi dinlemek istemiyorum insan yalnız klınca türlü türü şey kuruyor kafsında
Ben bu tür konularda spor tavsiye ediyorum. Bütün enerjini stresini atıyorsun. Üstelik devlet teşviki ile yapılanlar oldukça ucuz oluyor. Sporun neredeyse her alanı ve oldukça ucuz. Haftada sadece iki gün. Denemelisin bence.
Olmadı kendini geliştir el işleri yapmaya çalış güzel kitaplar al okumayı dene günlük yaz dil öğren
ayyy benimde sürekli düşündüğüm bi konu bu... akşama kadar evde napılır ya :s işler en fazla öğlene biter sonra kadın programlarınımı izlerimki bende.. ıyyak...
:))ya benim kız gidiyor benim cadı anten kablosu varya televizyonun bağlı olduğu gidip onu çekip duruyor eşim onu sabitlemeye çalıştı yine oraya gidiyor tam dizi seyrediyorum bir haber izliyorum tam ortasında çekiyor haydaa ayarlayana kadar zaten haberde bitiyor annem telefon açıyorum telefonu elimden alıyor vıdı vıd ne konuştuğudA belli değil daha bir yaşında onunda suratına kapatıyor tuşlara basıp duruyorya
Evet yorumlarınız okuyorum hepsi değişik güzel fikirler benim elimi kolumu bağlıyan tek şey yani dez avantajım anneme uzağım bebeğimi bırakıcak iki saatliğinede olsa yerim olmadığı için günümü bebeğimle yalnız geçiriyorum.Mİsal bir kursa dikiş nakış öğreneyim gideyim bir spora enerjimi boşaltayım yani benim durumumda olan bir çok bayan vardır bilemiyorumbi tane daha çocuk yap dermi$im :))
$aka da , ben yurt di$indayim bu $ehirde hiç akrabam yok ..
kom$ular var ama kom$uculukda çok iyi deilim galiba , çagirirlarsa giderim, gelmek isterlerse buyururlar oyle gider , altin gunune falan gitmem
çocuklar okula gidiyor, Sabah ve ogleden sonra
koca ve çocuklar derken ak$am oluyor bana 24 saat yetmiyor
e$im e geç geliyor her gun gece gelir i$inden dolayi
çocuklari uyutup netde geziyorum yapacak bi i$ yok
haa i$im olmazsa camiye gidiyorum , tevcid ogrenmek için
orgu biliyorsan orgu orebilirsin
degi$ik pasta borek çorek deneyebilirsin
ilgin varsa Kuran i Kerimi okumak için arapça ogrenebilrisin, yada ba$ka yabanci dil internetde cd ler oluyor ya
el i$leri yapiyoalr yapi$tirip kesip ben pek anlamam hiçde beceremem ama seversen deneyebilirsin
yine becerin varsa elde kolye, nikah $ekeir vs yapiyo ev hanimlari ve satiyolar tabiki
ilgi alanina gore yapacak baya $ey bulabilirsin
hahahatam cadıymış o ya maşallah... Allahım banada nasip etsin inşallah yaa insan onunla uğraşırken zaman nasıl geçti anlamazkiii :) tabi ben evlendikten sora en az iki sene avcumu yalarım gibime geliyor pekte hevesliyim çocuğa ama yaptırtmaz benim haşin müstakbel eşim...
Cnm benımde 1 yasında bır oglum var kızım gunduz okulda zaten oglum kucuk dıye gıtmemezlık yapmadım yarı kırkı cıtı basladık oglumla gezmelere sevdgın ınsanlarla sohpet etmek cok ıyı gelıyor
avm lerde olabılır vakıt gecırebılcegın
bebegın ufak dıye kapanma cnm eve bunalırsın
Canım acele etme allah sana nasip eder birtane yani darısı inşallah senin başına diyim ne diyimbende yeni evli sayılırım evlendim sekiz ay sonra hamile kaldım benim eşim çocuk çok istiyordu çocuğa koca bakmıyorki olab evdekine oluyor koca zaten ekmek derdine düşüyor işten eve evden işr arada bir canım cicimder sver evladını sonra direk kanepeye yani biZlerin en büyük kuması televizyonun karşısına geçiyorlar
aamin inşallah nasip olur bizede.. o yüzden daha çok istiyorumya zaten bana uğraş olur en azından adamlar zaten ilgisiz ben inanmıyorum öyle ilgi delisi bi erkeğin var olduğuna varsada benimkinden umudum hiç yok yani daha şimdiden pazarlık yapıyoz bakarsın kendin diyotv gene iyi benimki evdede durmaz kahveye gider hee.. bizde bebişimlen evde kafa dinleriz oyunlar oynarız bıcı bıcı yaparız uyuruz :) oyyy ben onu yerim yer...
spor olarak evde plates yapabilirsin
lesslie yuruyuy$u var onu yapabilirisn
çok doguda ya$amiyorsan yani çok soguk deilse hava bebegini pusetine koyup gzezbilirisniz
kafa dengi bi arkada$ kom$u bulsan bi saatlgine çocugunu birakabilirdin
seneye çocukda sIKILIACAK , kendi gibi çocuklarla ya$itlariyla oynamak isteyeeck , o zaman parka gider ordaki annelerle arkada$ olursun belki :)
Yok nerdee evlendikten sonra avcı olan erkekler avlandıktan sonra doğal yaşam alanlarına geri dönüyorlar :)) benimkisi kanepesi birde koltuğuna geri döndü:)) şaka bir yana allah çocuk isteyen bütün kadınlarımıza evlat sahibi olmayı nasip etsin çocuk insanı olgunlaştırıyor annemi babmı daha iyi anlıyorum şimdi çok büyük sorumluluk bir senemi iki senemi artık sizler daha iyi bilirsiniz çocuk sahibi olmak için doğru zamanı ama arayıda çok uzatma eşinide rahatlığa alıştırma çok uzun süre sonra hiç istemez çevremde örnekleri çok varda entel tipler :))ilk önce eşini tanımanda fayda var iyice birbirinizi tanıyın ev haliyle erkeklerin dışardaki hali çok farklı evlilik ne flört devresine benziyor ne nişanlışık insanın asıl karakteri aynı evi yaşayınca çıkıyor bizim dinimiz kültürümüzdede olmadığı için eşimizke bekarken aynı evde yaşama şansımız olmadığı için bekarlılık dönemimizde artık ne çıkartımıza bahtımıza oluyor :))
alemsiniz ya.. amin bnde hep dua ederim bunun için rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın tatmamış olsamda eminim muhteşem bi duygudur herkese tattırsın Allahım... çok doğru dediniz gerçekten herkes bunu söylüyor evlendikten sonra değişir diyorlar benim odun daha ne kadar odunlaşabilir bilemiyorum ama benim ne kadar tembel olduğumu anlayınca hayal kırıklığına uğrayacak o kesinde Allah herkese hayırlı geçim versin ilk önce sonra çocuk...
Tembel olduğunu düşünüyorsan evini az eşya ile doldur temizlemesi topşaması kolay olur az eşya az iş demektir:)))kendine bir düzen oluşturursun ben çingene gibi ne gördüysem aman oda olsun bulunaun diye evimi doldurdum salak gibi düşün yufka bile açmayı bilmeyen ben merdana oklava bile aldım yeni evlenince heves ediypr insan güya artık mantımı yaparım diye aldım börekmi açarım dîye ne hayal ettim bilemiyorum sonrada atmaya yer arıyor doldurma sakın evini:))hele hamur işinden falan anlamıyorsan oklava merdane falan alma:))))geçenlerde mutfağı toparlarken karşıma çıktı ben bunu niye aldım diye düşündüm bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?