Anket zamanınızdan en çok çalanlar

zamanınızdan en çok çalanlar

• Ankete Katılan
    63
genel olarak söylesem dün ve pazartesi günü evdeydim işe gitmedim. tv ye baktım biraz kadınların zamanını en çok sabah programları çalıyor galiba..

benimkine gelince kk,iş ve eş ama ben halimden memnunum...ben izin veriyorum çünkü zamanımı çalmalarına...

benim evimle işimin arası bir sokak fatura işlerimide abimle eşim hallediyor...banada kk kalıyor.jeyyar

televizyon benim cok zamanımı alıyor e2 ve cnbce başında gecen zamanlarıma yazık yaaaa ama seviyorum

benim evimle işimin arası bir sokak fatura işlerimide abimle eşim hallediyor...banada kk kalıyor.jeyyar
ohh ne güzel yahu keşke benimde öyle olsa kredi kartı hariç herşeyi kendim gidip ödüyorum
televizyon benim cok zamanımı alıyor e2 ve cnbce başında gecen zamanlarıma yazık yaaaa ama seviyorum

keşke bende evde olsamda izlesem tv

Kesinlikle internet..
Bagimlilik yapiyor,ne bicim bi illet bu kurtulamiyorum:))

tabiiki şuan için k.k.
sabahtan beri dur şunada bakayım bunada bakayım derken saat 10 olmuş.patron gelirse azarı yiyicez vallahi.yapılacak işler dururken.

Apartman yöneticisi olduğumuz için her ay bankaya gidip aidatları yatıranları teyit etmek zorundayım. Nefret ediyorum bu durumdan!
1 saat boyunca boş boş oturup sıranın bana gelmesini beklediğimi hatırlıyorum. Hiç bir şey yapmadan öylece durmaktan nefret ederim.:1closedeyes:

gunum cogu zaman nette gecıyo kk ve msn neredeyse tum gunumu alıyo dıyebılırım

pc tabıkıde ama bu benı zaman zaman sınırlendırıyor cunku yapılacakları ertelemek zorunda kalıyorum bagımlılık bu olsa gerek:))))

KK yaaaa KK çalıyo butun gunumu evde gecırdıgım herr saatımı hatta KKdayım dıye dısarı cıkamıorum omrumu yedın KK :roflol:

Sevdiğim şeyler için zamanımı çalıyo diyemicem, onları zevkle yapıyorum
Amaaa, istemeden yapmak zorunda olduklarım resmen ömrümden çalıyo :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…